Ga naar inhoud

Den Ace

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Den Ace's prestaties

  1. Dit heeft helaas niet gewerkt, ik heb nog hetzelfde probleem.
  2. Ik heb inmiddels zelfs windows erop nieuw opgezet maar helaas zonder resultaat... Ik weet het echt niet meer. ps. waarom word er op iedere post gereageerd behalve op die van mij?
  3. Als ik de usb stekker erin doe krijg ik deze melding: Als ik daar dan op klik krijg ik dit scherm: Ik hoop dat iemand hier een oplossing voor heeft. En denken jullie dat dit probleem verholpen is als ik Windows erop nieuw opzet of maakt dat niks uit?
  4. Ik heb inmiddels mijn computer terug gezet naar een datum waarop mijn hoofdtelefoon nog werkte maar hierdoor is het probleem helaas niet opgelost. Ik heb daarna mijn back-up gebruikt, deze heb ik gemaakt net nadat ik windows 7 erop had gezet. Het probleem is nog niet opgelost. Toen ik daarna een bestand naar mijn externe hardeschijf kopieerde hoorde ik een raar soort piepend geluid. Dit stopte meteen nadat heb bestand gekopieerd was. Ligt het dan misschien aan mijn usb-poorten? ik heb ze allemaal geprobeerd maar geen van allen werken.
  5. Dat is het probleem niet. Want mijn oortjes van mijn telefoon doen het wel gewoon maar dat is niet via de usb. - - - Updated - - -
  6. Ik heb inmiddels weer een paar dingen uitgevonden. Mijn headset doet het wel op een andere computer en een andere headset doet het wel op mijn computer. Als ik mijn headset in de usb-poort doe dan kan mijn pc de drivers niet installeren. Als ik het programmatje van de corsair drivers open zegt hij dat er geen headset aangesloten is...
  7. Hij bedoelt het denk ik anders. Als je bijvoorbeeld van computer naar documenten gaat en dan op de blauwe pijl drukt ga je terug naar computer en niet naar de bovenliggende map.
  8. Het is nu inmiddels voort dat het geluid het bij het opstarten ook niet meer doet. Hopelijk heeft iemand een oplossing hiervoor.
  9. Hallo, Sinds vandaag doet mijn geluid het niet meer, het begon toen ik een spel aan het spelen was en ondertussen muziek met I-tunes aan het luisteren was. Toen stopte al het geluid in een keer (dus ook van het spel). Ik heb toen bij I-tunes gekeken en daar stond dat het liedje wel gewoon aan het afspelen was, ik heb het ook nog met Windows media player geprobeerd maar dit lukte ook niet. Toen heb ik mijn computer opnieuw opgestart, het geluid deed het toen voor 1 minuut maar toen stopte het weer. Weet iemand hier een oplossing voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.