Ga naar inhoud

denzel1990

Lid
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

denzel1990's prestaties

 1. Excuses voor de late reactie. De laptop werkt weer stukken beter. Bedankt voor alle hulp!
 2. Goedenavond Mijn laptop is zeer langzaam. Ik heb al het een en ander opgeruimd met CCleaner en malwarebytes draait op de pc. Deze vind echter niks. Bijgevoegd het log van RSIT. Kunnen jullie mij helpen met het oplossen van dit probleem? Alvast bedankt! Groet, Denzel19990 log.txt
 3. De pc is de afgelopen tijd veel slomer geworden en de geplande scan van Malwarebytes word automatisch gewijzigd zodat niet de hele pc gescand word. Heb malwarebytes gedraaid, adwcleaner, en ccleaner, maar hier vond ik niks mee. De windows defender scan blijft hangen na een tijd, dus het lukt me niet om deze helemaal af te draaien ook niet in veilige modus. Hopelijk kunnen jullie mij hier mee verder helpen. Zie het rsit log in de bijlage. Alvast bedankt! log.txt
 4. Dit werkte helaas niet, wat wel werkte was de instructies volgen in een youtube filmpje, een instelling veranderen iets met toewijzen van geheugen. HIer de link mochten anderen dezelfde problemen hebben: Bedankt voor al jullie hulp!
 5. merkte dat hij weer terug langzaam werd. Nieuwe benchmark bijgevoegd. Het lijkt gewoon terug te komen...
 6. Jazeker hij loopt een stuk beter lijkt het. Super! Bedankt voor al jullie hulp!
 7. Ik klik op controle en vervolgens laat ie het volgende plaatje zien (zie bijlage). als ik door ga begint hij gelijk met scannen, en vervolgens krijg ik na 4 minuten een melding dat er geen fouten zijn. Het gaat dus niet bepaald volgens de stappen die jij omschreef. (btw ik heb dus wel geupgrade naar windows 10 niet zo lang geleden, ik had dit al wel gemeld hier geloof ik)
 8. alles groen. 162 minuten gescand. Ik zie geen log ergens
 9. Niet echt, hij blijft van die langzame spikes houden en als ik task manager open blijft de schijf vaak naar 100% schieten. Wellicht is er iets niet goed met die schijf. Af en toe is hij wel echt snel voor een korte periode.
 10. Nog vergeten: Het log met de foutmelding als ik een backup maak van register. Log_Backup.txt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...