Ga naar inhoud

denzel1990

Lid
  • Items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door denzel1990

  1. Excuses voor de late reactie. De laptop werkt weer stukken beter. Bedankt voor alle hulp!
  2. Goedenavond Mijn laptop is zeer langzaam. Ik heb al het een en ander opgeruimd met CCleaner en malwarebytes draait op de pc. Deze vind echter niks. Bijgevoegd het log van RSIT. Kunnen jullie mij helpen met het oplossen van dit probleem? Alvast bedankt! Groet, Denzel19990 log.txt
  3. De pc is de afgelopen tijd veel slomer geworden en de geplande scan van Malwarebytes word automatisch gewijzigd zodat niet de hele pc gescand word. Heb malwarebytes gedraaid, adwcleaner, en ccleaner, maar hier vond ik niks mee. De windows defender scan blijft hangen na een tijd, dus het lukt me niet om deze helemaal af te draaien ook niet in veilige modus. Hopelijk kunnen jullie mij hier mee verder helpen. Zie het rsit log in de bijlage. Alvast bedankt! log.txt
  4. Dit werkte helaas niet, wat wel werkte was de instructies volgen in een youtube filmpje, een instelling veranderen iets met toewijzen van geheugen. HIer de link mochten anderen dezelfde problemen hebben: Bedankt voor al jullie hulp!
  5. merkte dat hij weer terug langzaam werd. Nieuwe benchmark bijgevoegd. Het lijkt gewoon terug te komen...
  6. Jazeker hij loopt een stuk beter lijkt het. Super! Bedankt voor al jullie hulp!
  7. Ik klik op controle en vervolgens laat ie het volgende plaatje zien (zie bijlage). als ik door ga begint hij gelijk met scannen, en vervolgens krijg ik na 4 minuten een melding dat er geen fouten zijn. Het gaat dus niet bepaald volgens de stappen die jij omschreef. (btw ik heb dus wel geupgrade naar windows 10 niet zo lang geleden, ik had dit al wel gemeld hier geloof ik)
  8. alles groen. 162 minuten gescand. Ik zie geen log ergens
  9. Niet echt, hij blijft van die langzame spikes houden en als ik task manager open blijft de schijf vaak naar 100% schieten. Wellicht is er iets niet goed met die schijf. Af en toe is hij wel echt snel voor een korte periode.
  10. Nog vergeten: Het log met de foutmelding als ik een backup maak van register. Log_Backup.txt
  11. logjes _Windows_Repair_Log.txt HKLM_Set_Owner_Error_Log.txt HKLM_Set_Permissions_Error_Log.txt HKU_Set_Owner_Error_Log.txt HKU_Set_Permissions_Error_Log.txt Register_System_Files.txt Repair_Component_Store.txt Repair_Icons.txt Repair_MSI_Windows_Installer.txt Repair_Network.txt Repair_Volume_Shadow_Copy_Service.txt Repair_Windows_Firewall.txt Repair_Windows_Updates.txt Repair_WMI.txt
  12. Heb het gedraaid. Kreeg foutmeldingen wbt register backup en later met register sleutels die niet gevonden konden worden. Ook een programma liep vast die was wel opgestart maar geen cpu gebruik dus daarom op aanraden van het programma dat maar geannuleerd. Heb het gedraaid in normale modus met internet uit en antivirus uit. Er zijn een groot aantal logjes, maar ik weet niet welke je nodig hebt?
  13. Iets te snel geoordeeld lijkt het. Af en toe zeer snel, en dan ineens niet vooruit te branden. Task manager laat dan schijfgebruik van 100% zien (in het rood).
  14. Stukken beter, net ook nog windows 10 geinstalleerd, zelden zo snel geweest. Alleen het scrollen via de touchpad werkt nu andersom. Geen idee of daar wat aan te doen is?
  15. Was een fout vorige keer, zat op een andere pc dus had de verkeerde pc gescand haha. HIerbij het log. Had ook al een keer gescand en toen geannuleerd omdat ik weg moest, toen vond hij ook al 5 bestanden welke zijn gedelete. log.txt
  16. wel beter, maar nog niet zo snel als dat hij was. Ook loopt bij firefox de download standaard vast en internet explorer laat me niet scrollen op pagina's.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.