Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Wilma Westra

Lid
 • Aantal items

  232
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Pc stopt en start telkens weer op

  Ik heb geen vragen meer. Ik zie alleen nergens waar ik op moderatie acties / sluiten kan klikken.
 2. Pc stopt en start telkens weer op

  Porrelaar, heel erg bedankt. Het is prima gelukt. IK ga de oude harde schijf formatteren en dan kan ik hem als back-up gebruiken. Nogmaals, Stegisoft en Porrelaar:
 3. Pc stopt en start telkens weer op

  De oude harde schijf is nu aangesloten als externe harde schijf op de nieuwe pc. Documenten en afbeeldingen heb ik kunnen kopiëren, maar met mijn oude mails en contactpersonen lukt het niet. Ik gebruik outlook 2007 en windows 10 Is er een manier om dit toch over te zetten?
 4. Pc stopt en start telkens weer op

  Dank porrelaar. Hij is besteld, bij de nederlandse site ivm betaling via ideal.
 5. Pc stopt en start telkens weer op

  Dank voor je snelle reactie. Denk je dat ik de snoertjes daar apart bij moet kopen en welke heb ik dan nodig?
 6. Pc stopt en start telkens weer op

  Ik laat het verder maar met de oude pc. Wel wil ik graag nog je advies. Ik wil de oude harde schijf als externe schijf bij de nieuwe pc gebruiken. Dan heb ik een lege behuizing nodig. Maar daar is zoveel keus in, zie http://prijsvergelijker.computertotaal.nl/categorie/48/externe-harddisksssds/producten#filter:RY9Lb4JAGEX_y7d2AcNDZCcPi6WWAqalNobAyGNacGBgUDH-91Jj0t29JznJvVfoKOtBh4Y2vEoY6S8wg67JMKaVOHHhv6JHLZOunGLw2Rsm9U_2chsLNX4bSajy-OjKxLHp2vU3jh3YeczX5pBx2nInjJ6XNMNaHaMNEVK38bEvFGObaLli8O9qNHmYtyT4iZC_CFbxZcBWzXYfrBjIU1cfjIim7_PXXXiOrZfG8pSjudqmXm-V3t_ILGG4PFF26KZxE2iSIpuS-DgA-hVEFcky6F8gIgGJsJ-BqElz5U5ktJBgf5s8RvBdVHRJhdsv Weet jij welke ik moet hebben, zodat mijn Seagate Barracuda 1 TB -3.5 inch Sata lll, 7200RPM, 64MB erin past en goed functioneert. Vast bedankt.
 7. Pc stopt en start telkens weer op

  Ik was toch iets te voorbarig, na anderhalf uur ging hij plotseling weer uit, om vervolgens weer opnieuw op te starten, enz. Lag toch niet aan het batterijtje.
 8. Pc stopt en start telkens weer op

  Hallo Stegisoft, Niet te geloven, maar mijn oude pc doet het weer Ik heb een nieuw batterijtje op het moederbord geplaatst en hij draait nu al een uur zonder problemen! De nieuwe pc heb ik inmiddels ook binnen en die houd ik toch wel. Voor de oude heb ik een mooie bestemming. Wel wil ik zoveel mogelijk kopieren van de oude schijf naar de nieuwe. Misschien dat ik je hulp daar nog bij vraag. @droske, bedankt voor je informatie, maar een monitor heb ik niet nodig.
 9. Pc stopt en start telkens weer op

  Dank Stegisoft. ik laat weten hoe het gaat. ik denk dat ik hem na het weekend heb.
 10. Pc stopt en start telkens weer op

  Stegisoft Hij is besteld mag ik eventueel je hulp nog vragen bij het kopieren van de oude harde schijf naar de nieuwe als ik daar niet uitkom?
 11. Pc stopt en start telkens weer op

  Stegisoft, heel erg bedankt voor je adviezen, daar heb ik echt heel veel aan! Ik denk dat ik mijn keuze heb gemaakt, de Medion Akoya P5326 i. Die heeft i5 met SSD, 8 GB met DDR4 2133 Mhz geheugen. een NVIDIA GTX750 videokaart met 1 GB DDR5 videogeheugen. en wifi. Ook voor en achterkant usb 3.0 En windows 10.
 12. Pc stopt en start telkens weer op

  Ik heb een externe harde schijf. 😄 Ik wil de oude schijf graag kopieren, zodat ik alles gelijk op de nieuwe schijf heb. Dat kan toch? Wat vind je van de Medion akoya p5367 DR? Die lijkt op die je me aanraadde, maar is wat goedkoper en heeft wel wifi.
 13. Pc stopt en start telkens weer op

  Stegisoft, heel erg bedankt voor je adviezen. ik ga vandaag vergelijken en beslissen wat het wordt. ik neem aan dat ik mijn oude harde schijf er altijd wel bij kan plaatsen? (Als hij nog goed is, maar dat denk ik wel).
 14. Pc stopt en start telkens weer op

  Vast bedankt!
 15. Pc stopt en start telkens weer op

  Het is voor algemeen gebruik en fotobewerking. ik vind het wel fijn als dat soepel gaat. Sowieso wil ik dat hij snel reageert. ik doe geen zware berekeningen en alleen een paar eenvoudige games.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×