Ga naar inhoud

Antoine007

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Antoine007's prestaties

  1. Chato,bedankt voor uw hulp.Windows 7 staat er terug op.De bestanden van windows waren weg er stond totaal niets meer op. Iemand heeft voor mij een installatieschijf gemaakt en het is nu in orde.
  2. Op foto 2 partitie grote 0MB Nu naar het schijnt staat er volledig geen bestanden meer op mijn schijf. Maar er is iemand voor mij een installatieschijf aan het maken want die heb ik niet wel een backup. Zo slim was ik nu weer niet dat daar verschil in zit,sorry daar voor. Ik laat weten el iets weten als het straks in orde is. ik wil wel zeggen dat u gelijk had.
  3. Hoe formateer je een schijf naar NTFS? Chato ik ontwijk je advies niet hoor.
  4. Heb een vraag gestuurd naar mijn schoonbroer over dit geval maar in feite vraag ik het hem niet graag omdat die op de moment zwaar ziek is.Zal zien wat hij zegt. Maar kijk:1)Windows 7 stond op de computer. 2)Ik zet linuxmint erop en windows is weg. 3)Heb linux een paar keren gebruikt. 4)Wilde proberen van linux eraf te smijten en windows er terug op te zetten met gevolg ineens niets meer. Ik begin al te denken dat de harde schijf kapot is. Ik wacht nu op antwoord van mijn schoonbroer.
  5. Kijk,als ik de pc opstart krijg ik dit te zien zie foto Als ik de pc opstart en op f12 duw met installatieschijf van windows 7 of linuxlivecd dan krijg ik hetzelde als hier boven. Als ik de pc opstart met systeemherstelschijf dan geraak in tot het volgende zie foto's Na foto 1 kan ik kiezen voor welk herstel maar met geen enkel kan ik verder behalve bij herstel opdracht promp dan krijg ik foto twee,maar weet niet wat ermee te doen. Bij foto 1 zie ik staan partitie 0 MB maar volgens mij staat er alleen linux op. Als je niet verder kan met deze gegevens ben je ook dan alvast bedankt voor de inlichtingen die je gegeven hebt.
  6. Sorry maar met de linuxlivecd kom ik ook niet verder.krijg dan ook het zelfde te zien. Ben zo geen specialist maar hoe openen met rootrechten gparted ? Ik kan er niet meer aan uit.
  7. Ik heb geprobeerd met de installatieschijf en kom niet verder dan ik hierboven heb beschreven,krijg altijd het zelfde te zien. Heb ook geprobeerd met systeemherstelschijf en hier kom ik tot het instellen van de taal en toetsenbord instellen,dan geraak ik niet verder.
  8. Ik zal nog eens proberen mer de installatieschijf. Wat is os?
  9. Chato alvast bedankt voor het antwoord. Allereerst wil ik zeggen dat ik linux naast windows 7 wou plaatsen.Wat er gebeeurd is,is dat linux er alleen op stond.En dit wou ik dan terug weg doen.Dan is het fout gelopen.Ik zal hieronder schrijven wat ik te zien krijg als ik mijn computer terug opstart. Kan windows niet starten.Dit wordt mogelijk veroorzaakt door een recente hardware-of softwarewijziging.Dit kunt u doen om het probleem op te lossen. 1.Plaats de windows-installatieschijf en start de computer opnieuw op. 2.Selecteer de taalinstellingen en klik op volgende. 3.Klik op uw computer herstellen. Als u de schijf niet hebt dient u voor assistentie contact op te nemen met desysteembeheerder of febrikant van uw computer. Status: 0xc000000f Informatie:De opstartselectie is mislukt omdat een benodigd apparaat niet toegankelijk is; Dit is dan wat ik te zien krijg. Als ik er terug al op kon was ik al blij als was het nog maar op linux. Als ik windows wil installeren zegt hij ook onvodoende schijruimteZal zijn omdat linux er nog op staat zeker. Hopelijk kan iemand mij helpen.
  10. Ik had linuxmint op mijn pc geinstalleerd (acer aspire3300) en wou dit er weer af doen.Maar nu moet er iets fout gelopen zijn en kan ik niet meer op mijn pc.Ik krijg steeds te zien dat ik er een technicus er moet bij halen. Kan ik dit zelf verhelpen dat ik er weer op kan.Heb zelfs geprobeerd met de installatie dvd maar hetn lukt niet meer.Weet iemand wat ik moet doen? Alvast bedankt.
  11. Ben het toevallig tegen gekomen via google.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.