Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Baert Patric

Lid
 • Aantal items

  306
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Baert Patric

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 02-02-1954

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 7

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. uw vraag van een foto heb ik in vorig antwoord niet gezien hoor, is ook moeilijk door te sturen zoals ik vroeger reeds merkte. Bepaalde extensies kunnen niet geplaatst worden .Dus ik heb besloten het toestel terug naar leverancier te sturen (garantie denk ik toch). Bij nazicht zie ik dat het toestel reeds een paar jaar bestaat en nu in uitverkoop zal geweest zijn, zonder de nodige updates. Die foutmelding wijst er ook op denk ik. Zal niet zelf te herstellen zijn denk ik. Alvast bedankt voor de moeite. U mag dit topic sluiten hoor. mvg Patric
 2. tja, antwoord op welke vragen? Maar er is niets extern aangesloten hoor. Zoals gezegd wordt niets aanvaard extern via esc tijdens opstarten, om bootvolgorde te veranderen, noch via de bios instellingen om de bootvolgorde te veranderen.
 3. Ik zie geen oplossing voor dit probleem in uw antwoord. Hoe kan het opgelost worden? Ik zie ook nergens een weg om net te raken, zelfs niet met een kabel.
 4. het is een nieuwe laptop gekocht bij bol.com. Werkt 2 weken, daarna dit probleem. Werd tot nu toe alleen voor fb spelletjes gebruikt. Ik heb installatie stick voor opnieuw installeren van win 10, maar kan dit niet gebruiken, kan niet opstarten van een ander medium, geeft foutmelding als ik dit eens kan proberen. Heb eens gezocht, er is een foutmelding 0x80071a91 die verwijst naar een bug in een update of zo. Maar zelfs de aanwezige apps op de pc werken niet, altijd foutmelding. Terugkeren naar vroegere toestand ook foutmelding. Ik zou willen herinstalleren, maar kan niet booten van externe schijf,
 5. Betreft melding bij starten pc:"de updates kunnen niet worden voltooid; Wijzigingen ongedaan maken Schakel computer niet uit." hierna krijg ik alleen onderaan de aan uit knop en symbool internet. Ik probeer de wifi te verbinden, lukt wel maar blijft niet veerbonden. Na dit bericht (ongeveer duurt 15 min. soms naar het startscherm om de toegangskode in te voeren, maar gaat direct naar terug opstarten en de siclus begint opnieuw. Met esc tijdens opstarten ga ik naar de boot waarin f1 f2 f9 (boot device option) f10 (bios setup) f11 (system recovery) en f12 (network boot). f12 werkt niet failt (weer geen wifi meer) Bij f11 al alle mogelijkheden geprobeerd, maar systeemherstel melding "kan niet uitgevoerd worden IK heb een installatiemedium, maar dit wordt niet herkend als ik via f9 of f10 probeer opnieuw te installeren Via f9 vind ik boot from EFI file, maar dan vind ik een hoop rommel. Via de bios proberen bootvolgorde veranderen, maar zowel USB CD/DVD ROM drive als USB diskette on key/USB hard disk melding "checking media failt. Het is een laptop HP model 15 db0231nb model RTL8723DE Is er hulp mogelijk aub? Dank bij voorbaat Patric
 6. probleem opgelost, dank aan alle helpers. dankbare groeten, Patric
 7. na lang zoeken inderdaad, daar zitten ze. Ik had toch gedacht die te vinden in een bluetooth map. Alvast bedankt voor de hulp. Ik denk toch dat bij mijn vorige pc windows 7 het niet nodig was eerst de pc op bluetooth, ontvangen bestanden moest instellen . Trouwens, dat hoeft ook niet voor overdracht van gsm naar gsm. Alvast bedankt voor de hulp hoor. mvg Patric
 8. inderdaad dan duw ik finish? Moet ik misschien eerst een map kiezen? Waar zouden die nu zitten, niet in de bluetooth map te vinden
 9. Beste, ok, ik wist niet dat ik nog eens ontvangen op de pc moest doen. Bij een overdracht van gsm naar gsm gebeurt dit automatisch als beide verbonden zijn. Maar waar is dat bestandje nu? Heb reeds gezocht in de map bluetooth in alle onderliggende mappen, maar niet te vinden.
 10. PC gecontroleerd. Bluetooth is aan. Gekoppeld met telefoon Galaxy a40. Telefoon check: bluetooth aan, erop klikken: onder gekoppelde apparaten ook mijn pc. In gsm op foto klikken o te delen. Ik kies bluetiith, zie mijn pc en neem deze natuurlijk. erop klikken. Dan melding verzenden mislukt.
 11. Ik stuur een foto naar de pc, maar krijg de melding "fout" te zien, alhoewel de toestellen verbonden zijn.
 12. teleffon is salsung A40. Mijn oudere telefoon is een huawei p9 lite. Tussen die twee kan ik met bluetooth werken, maar met geen enkele telefoon kan met de pc met bluetooth gewerkt worden. Ze zijn nochtans verbonden.
 13. Beste, ik kan idd een fot van mijn gsm naar pc doorsturen, op andere manieren zoals zelfs per mail. Maar daar gaat mijn vraag eigenlijk niet over. Het is gewoon dat ik wel verbinding heb tussen telefoon en gsm maar wel foutmelding bij verzending. Tussen mijn twee telefoons lukt dit wel.
 14. Bedankt reeds vooraf. Mijn gsm samsung a40 geeft aan verbinding te hebben met mijn laptop. Hij is ook verbonden met mijn oudere gsm huawei p9 lite. Van mijn huawei zend ik probleemloos een foto naar mijn samsung. Maar een foto sturen naar mijn laptop geeft steeds de melding "fout. Ik kan dus niets ontvangen op de laptop, maat geeft wel aan verbonden te zijn. Wat is hier fout?
 15. Stegisoft, bedankt. Ik heb een meldtoon kunnen veranderen met een toon uit mijn ringtonen die op de telefoon reeds aangevuld werden. Met die app raak ik direct in die lijst en kan ik de gewilde meldtoon kiezen. Kan ik bij jouw ook terecht met een vraag over bluetooth?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...