Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

departement

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over departement

 • Titel
  Nieuweling

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows7
 1. Hoe kan ik Ubisoft.com Account verwijderen van Pc bedank voor de goede medewerking:-)
 2. Ik heb heel de bewerking uitgevoerd maar geen resultaat
 3. Kan er iemand helpen. Op internet Google is mijn zoekmachine ,maar er is een andere zoekmachine in de plaats gekomen en die kan ik niet verwijderen ( qone8.com ) het moet een Virus zijn, zelf met scannen gaat die niet weg. Kan iemand me helpen ik dank u bij voorbaat:-)
 4. Nee niets kan nog branden,het is enkel hoe kan ik die windows7 brander terug op mijn pc krijgen
 5. Mijn probleem is bij het branden van een film met ondertitels een maal aan 6%,brander werk niet meer. Dat is op mijn Windows7 dvd brander en de Codecs for windows7 pack zijn op mijn pc,wat is het probleem en hoe kan ik die terug in werking stellen
 6. Sorry Chato vandaag heb ik andere apels te pellen dan voor games te installeren:top:
 7. Wel soms met collega's bepaalde zaken bespreken van computers het herstellen-toevoegen van Games,tot sommige van ons zwaar in de problemen was gekomen zijn we op Internet gaan zoeken en zo op de site terecht gekomen heel simpel.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...