Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

hh.boers

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over hh.boers

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 03-03-1943
 1. Lukt niet. bij installatie hetvplgende bericht :Kan niet doorgaan met installatie omdat er een nieuwereversie van int.expl. op deze comp is gevonden. Kan natuurlijk ie8 niet verwijderen heb uninstall door een foute handeling mijnerzijds uninstall verwijderd. Ik maak gebruik van windowsXP SP3 , misschien is dit de oorzaak.
 2. Ik heb per abuis uninstall ie8 uit window verwijderd. Is er een mogelijkheid ie8 toch te verwijderen en te vervangen door ie7???
 3. IK heb getracht via de DVD van Mio navigatie de USB-driver te installeren. Na deze poging die om mij onduidelijke reden maar gedeeltelijk gelukt is funcioneren de USBpoorten voor de Camera-Opslag (USBstick) -etc niet meer,verder funcioneert de PC normaal. Sluit ik bv. een USB-stick aan dan komt in de werkbalk linksonder het USBsymbool met de melding "onbekend". Ik heb getracht dit op te lossen via systeemherstel, helaas zonder resultaat. Via systeeminfo krijg ik de melding "'geen driver" Hoe kan ik dit herstellen??
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...