Ga naar inhoud

hh.boers

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hh.boers

  1. Lukt niet. bij installatie hetvplgende bericht :Kan niet doorgaan met installatie omdat er een nieuwereversie van int.expl. op deze comp is gevonden. Kan natuurlijk ie8 niet verwijderen heb uninstall door een foute handeling mijnerzijds uninstall verwijderd. Ik maak gebruik van windowsXP SP3 , misschien is dit de oorzaak.
  2. Ik heb per abuis uninstall ie8 uit window verwijderd. Is er een mogelijkheid ie8 toch te verwijderen en te vervangen door ie7???
  3. IK heb getracht via de DVD van Mio navigatie de USB-driver te installeren. Na deze poging die om mij onduidelijke reden maar gedeeltelijk gelukt is funcioneren de USBpoorten voor de Camera-Opslag (USBstick) -etc niet meer,verder funcioneert de PC normaal. Sluit ik bv. een USB-stick aan dan komt in de werkbalk linksonder het USBsymbool met de melding "onbekend". Ik heb getracht dit op te lossen via systeemherstel, helaas zonder resultaat. Via systeeminfo krijg ik de melding "'geen driver" Hoe kan ik dit herstellen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.