Ga naar inhoud

haja

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

haja's prestaties

  1. Dank Asus! Het punt is dat MalwareBytes AntiExploit normaal en dus realtime functioneert in mijn gebruikersaccount, maar niet wil starten in de gastaccount, niet vanzelf en niet handmatig. Ik heb het al eens opnieuw geïnstalleerd, maar het werkt daar dus niet.
  2. Beveiliging en privacy. Er verscheen geen schrijfvenster. En ik wil ook niet aanhaken bij een bestaande discussie, maar een nieuwe vraag stellen. Ik ga opnieuw kijken of het lukt.
  3. Ik was in verband met een door mij gestelde vraag door iemand van het Microsoft Community Forum al verwezen naar PC Web Plus. Ik was daar en ben vervolgens toch hier naar toe gegaan omdat ik hier al een account had. Maar ik slaag er ondertussen niet in om hier een vraag gepost te krijgen en doe het via deze daartoe niet geëigende manier. Het gaat over het niet willen opstarten van MalwareBytes AntiExploit in het gastaccount op mijn pc. Groeten en beste wensen voor 2015 aan alle lezers en medewerkers, Haja
  4. Passer, ja natuurlijk. Ik kijk normaal niet tijdens het typen, en ik dacht, toen ik het in de gaten kreeg, dat het misschien wel toepasselijk was, omdat Kape beter zou zien dat het me wel gelukt was de instellingen te veranderen. Ik zal er zeker een volgende keer op letten! Groet, Haja
  5. kAPE, HET LIJKT WËL AAN MIJN INSTELLINGEN TE LIGGEN. iK DACHT AUTOMATISCH NOTIFICATIES TE KRIJGEN, OMDAT IK DEEL UIT WAS GAAN MAKEN VAN DE DISCUSSIE, MAAR DE INSTELLINGEN, (DIE IK NET HEB GECONTROLEERD), ZEIDEN TOT MIJN VERRASSING VAN NIET. iK HEB ZE VERANDERD, EN ALS HET GOED IS, ONTVANG IK DE NOTIFICATIES VANAF NU WEL.
  6. Maxstar, ik heb alvast Malwarebytes antiExploit geínstalleerd om te bemerken hoe dat werkt bij normaal computergebruik. Ik heb al een hele tijd zelfs geen virusscanner op de pc vanwege de vertragende werking. Heb in een heel jaar 1 besmetting gehad. Bezoek dus blijkbaar veilige sites. Maar na jouw verhaal en de besmetting laatst op een maandagavond (heeft ruim in de krant gestaan), die past in jouw uitleg over besmetting via advertenties, wil ik dit uitproberen. - - - Updated - - - Ik heb net gezien dat ik geen notificaties krijg bij deze discussie volgens mijn instellingen, maar ik snap niet hoe ik die instelling kan veranderen. Sorry, ik vind geen aanknopingspunt.
  7. Ik heb zojuist de Windows7UpgradeAdvisor uitgevoerd, mijn pc is niet geschikt voor Windows 7. Weet ik dat alvast.
  8. Hensyr, bedankt voor de suggesties en de link, maar ik moet zeggen, je hebt verdomd moeilijke suggesties voor een volslagen leek als ik. Maar met behulp van iemand hier uit de buurt kom ik er zo nodig wel uit. Dank je. (Maar ik heb weer geen notificatie gehad, komt dat omdat ik pas middenin aangehaakt heb bij deze discussie? Nee, want toen Jempi zijn bericht postte, kreeg ik daarvan melding. Maar ik zal actief blijven inloggen dan! Het moment suprème nadert.)
  9. Bedankt, ik zie deze reactie en andere nu pas, ik kreeg een notificatie wegens een bericht van Jempi, verderop in de discussie. Luna is mooi zo te zien. Systeemvereisten heb ik nog niet gezien echter. Wat ik me wel afvraag is: hoe kan een product, waaraan "de hele wereld" meewerkt, veiligheid garanderen? - - - Updated - - - Hensyr, sinds ik je bericht las, houd ik de mogelijkheid van Lubuntu in gedachten. Wat me tegenstond, het is alweer enige tijd geleden, was dat ik gedoe krijg met mijn Word-documenten die niet meer de standaard zijn (maar dat is misschien niet werkelijk een probleem?) Groeten
  10. kun je ook na installatie van ubuntu de windows xp er af doen? en betekent de minimaal vereiste kleine videokaart slechte(re) videokwaliteit? al bij al is lubuntu nog groter dan xp trouwens (als ik me niet vergis)
  11. Ja, sorry, nu las ik hem pas. Er gaat van alles mis bij mijn bezoekjes aan de site. Ik begrijp uit een van de bijdragen aan de discussie dat internetbankieren misschien Java nodig heeft. Ik zie wel, bedankt voor je verwijzing. Groet, haja
  12. Je verwijst naar een artikel uit 2007. Is dat nog actueel? Het zal wel, want vorig jaar deed Firefox melding van veiligheidsproblemen bij een JAVA 6 plug-in, en schakelde hem zelfs zelf uit, meen ik me te herinneren. Je suggereert: verwijder, schakel uit, je kunt JAVA missen, als een site of toepassing Java nodig heeft, meldt die dat wel? Ik wacht nog even op een kleine bevestiging of andere reactie voor ik de discussie als gesloten markeer.
  13. Ik heb ondertussen begrepen, na een beetje zoeken, dat XP geen standaard JVM heeft, en dat die nodig is om bepaalde Java toepassingen op bijv. (of uitsluitend???) game-gebied te kunnen starten. En dat doe ik nooit. Dus ik neem aan dat de "Youtube-en NOS-videoweergave problemen" veroorzaakt worden door lage verbindingssnelheden en dat daarmee de kous af is. Blijft één vraag over. Waarvoor is het nodig Java te hebben op een XP pc?
  14. Ik denk dat ontoegankelijk maken iets anders is dan verwijderen. Ik heb wel waarschuwingen gehad van XP bij verwijderingsintenties. Ik heb ze niet altijd in acht genomen, maar dat terzijde. Ik heb de genoemde programma's ingeschakeld, het voelt zo onzeker ze uit te schakelen terwijl ze deel uitmaken van de architectuur van de pc. Maar ik vermoed eerlijk gezegd dat het niks uitmaakt (in elk geval bij Outlook Express, bij Messenger weet ik nog steeds niet wat ik er aan heb). Bedankt, ik zal deze vraag als opgelost aanmerken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.