Ga naar inhoud

Maxstar

Moderator
 • Aantal items

  744
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Maxstar

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7

Contact Info

 • Website URL
  http://www.pcwebplus.nl/phpbb

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo, De System File Checker heeft enkele reparaties uitgevoerd. Voer Windows Update uit en kijk welke updates er geïnstalleerd worden, deze melding kan vervolgens een aantal keer terugkomen.
 2. Voer deze handleiding eens uit: https://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=366&t=22364 Plaats het ZIP-bestand WUCheckLogs.zip (hier op PCH als link) dan kunnen we even verder kijken.
 3. Hallo, Ja, wanneer je via de Media Creation Tool van Microsoft een USB-stick aanmaakt om een nieuwe installatie uit te voeren verkrijg je altijd de laatste versie. Op het moment van schrijven is dat versie 21H1 (buildnummer: 19043.1052). Een geheel schone installatie is wellicht niet eens nodig. De ondersteuning voor 1909 is pas onlangs (11-05-2021) ten einde gekomen. Wat je als eerste kan doen is de Update-assistent uitvoeren. Dit hulpprogramma kan je via deze link downloaden. Hiermee kan je Windows 10 upgraden wanneer het via Windows Update zelf sp
 4. Hallo, Met Boot Camp kun je Windows installeren en uitvoeren op je Intel-Mac, je creëert dan een dual-boot-systeem met Mac OS en Windows 10. Met behulp van Boot Camp-assistent kun je een Windows-partitie op de harde schijf van je Mac aanmaken en vervolgens je Windows-software installeren. https://support.apple.com/nl-nl/guide/mac-help/mh11850/mac
 5. Gefeliciteerd met het 15-jarig jubileum van PCH. 🍾
 6. Via de handleiding die @Passer aangeeft kan je dit nakijken, maar niet aanpassen. Een bestaande MBR-indeling omzetten naar GPT inclusief de Windows installatie is ook mogelijk. Dit kan met de Minitool Partition Wizard, zie daarvoor deze handleiding bij Ten Forums. Maar het is handiger om dit direct tijdens de installatie van Windows te doen.
 7. Deze schijf bevat wel de door systeem gereserveerde partitie, maak maar eens een volledige screenshot zodat alle partities zichtbaar zijn. Je zal dan zien dat de 2TB schijf een systeempartitie zonder schrijfletter bevat. Van deze partitie start het systeem dus (traag) op. Mijn advies, alle schijven loskoppelen en vervolgens Windows 10 wederom opnieuw installeren. Kies dan bij voorkeur meteen voor de GPT-indeling i.p.v. MBR. Hiervoor moet je dan wel even de ISO van Windows 10 op een USB-stick zetten met een GPT-indeling, dit kan met Rufus. Via dit programma kan je trouwens meteen de
 8. Een familie zit gezamenlijk aan tafel, plots vraagt de zoon aan zijn vader: “Papa, hoeveel soorten borsten zijn er?” De vader is door de vraag eerst even in de war, maar antwoordt dan: “Nou zoon, er zijn 3 soorten borsten. In hun jaren “20 zijn de borsten van een vrouw als meloenen: rond en mooi stevig. In hun jaren “30, “40 en “50, ze zijn als peren: Nog steeds lief, maar de zwaartekracht heeft er effect op. Vanaf 60 jaar ze zijn ze niets meer dan uien. “Uien?”, vraagt de zoon verbaasd. “Ja, uien.. als je er alleen al over denkt maken ze je aan het huilen!”
 9. Hallo, Ik zou persoonlijk kiezen voor een compleet schone installatie, dus zoals abbs al aangeeft overal een back-up van maken. Gmail - https://www.seniorweb.nl/tip/e-mails-uit-gmail-downloaden Documenten, foto's e.d. - spreekt voor zich denk ik? Gewoon alle belangrijke bestanden kopiëren naar een externe schijf of USB-stick. Wachtwoorden, bladwijzers, favorieten* - idem dito, deze even noteren of opslaan in een tekstdocument. *Gezien de problemen zou ik geen back-ups maken van de browser(s) gezien de problemen. Wat je ook kunt doen is nu een
 10. Hallo, Dit probleem staat los van het download probleem, daar gaan we later even naar kijken. Download de offline installer van Google Chrome (doe dit eventueel via een andere computer). Installeer Google Chrome opnieuw. Test vervolgens Chrome, Edge en/of Firefox of het downloaden lukt, zo niet geef van elke browser even aan welke melding je krijgt.
 11. Ja, de removal tool voor de versie van Bitdefender die aanwezig was.
 12. Voer ter controle toch nog even de Removal Tool uit, dit om zeker te zijn dat er geen restanten achtergebleven zijn.
 13. Graag gedaan... 😉 Dan sluit ik dit topic.
 14. Windows Defender sloeg alarm bij enkele downloads die mogelijk potentieel ongewenste waren / zijn. Maar zomaar de melding sluiten is niet verstandig, bij dergelijke meldingen dien je soms handmatig actie te ondernemen. Zoals hier ook het geval was, dus verwijderen / quarantaine of toestaan. Echter blijft de melding dan nog aanwezig en dien je deze pas te sluiten nadat je alle items hebt nagelopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...