Ga naar inhoud

grijzemeester

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door grijzemeester

  1. help help help, dat blauwe scherm begint alsmaar erger te worden. Na een half uur krijg ik de computer opgestart. Zijn er tips? Hebben jullie wat aan de logs die ik eerder geüpload heb?
  2. De USB-poorten heb ik weer aan de praat gekregen. Maar het probleem met de bluescreens blijft. Hebben de malware experts iets aan de logs die ik eerder gepost heb? mvg Grijze
  3. combofix.txtHelp, ondertussen vindt de computer ook geen usb-poorten meer, behalve die van de muis en toetsenbord (die dus ingeschakeld waren bij het opstarten). Hopelijk kunnen de malware-experts ook hier een remedie op vinden, afgaande op bijgevoegde log? Alvast bedankt alweer!
  4. Welbedankt voor de snelle reactie! Mijn computer is een 32-bits. Dit is het logbestandje. log.txt mvg
  5. Dag experts, 1) Sinds enkele weken hebben we bij het opstarten herhaaldelijk een blauw scherm. Na 4 -5-6 keer heropstarten lukt het toch de computer in gang te krijgen en kunnen we werken zo lang we willen. Maar opstarten duurt dus telkens een eeuwigheid. Diverse bluescreen foutmeldingen (maar telkens andere) o.a. 0x000000D1, 0x00000002, 0x0000001, 0x000000C5). Ook dit: Probleemhandtekening: Gebeurtenisnaam van probleem: BlueScreen Versie van besturingssysteem: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Landinstelling-id: 2067 Aanvullende informatie over dit probleem: BCCode: d1 BCP1: 83572931 BCP2: 000000FF BCP3: 00000000 BCP4: 86A185D3 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Bestanden die helpen bij het beschrijven van het probleem: C:\Windows\Minidump\Mini040915-01.dmp C:\Users\sabine.PC_van_Sabine\AppData\Local\Temp\WER-91400-0.sysdata.xml C:\Users\sabine.PC_van_Sabine\AppData\Local\Temp\WER8CA5.tmp.version.txt Lees onze privacyverklaring: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0413 Heb al allerlei scanners op losgelaten, en hij vindt telkens vuiligheid, maar het blauw scherm is niet opgelost. Telkens opnieuw hetzelfde probleem, maar enkel bij het opstarten. 2) Sinds enkele dagen merken we dat de virusscan (avast, en nu ook AVG) telkens bij het opstarten uitgeschakeld wordt. Ook hier gescand met de programma's malwarebytes anti-malware en met emisoft anti malware lilbrary. Trojaanse paarden gevonden en afgesmeten. Maar bij het opstarten zie ik nu weer dat AVG virusscan nergens te vinden is. In het Windows beveiligingscenter probeer ik dan de virusscan weer in te schakelen, maar dit lukt ook niet (vermoedelijk omdat hij dus verwijderd is). Telkens opnieuw installeer ik AVG bij het opstarten van de computer, telkens opnieuw laat ik AVG en andere malwareprogramma's scannen, en telkens opnieuw vinden ze trojaanse paarden. Is dit een bios-virus? ZIjn er tools waarmee ik dit zou kunnen verhelpen? thx alvast!
  6. Heel vriendelijk bedankt. Nu ik weet dat het met K-lite te maken heeft, ben ik gerust. Het mag er blijven staan. Topic opgelost.
  7. K-lite is inderdaad geïnstalleerd, maar al eeuwen geleden. Pas gisteren of zo zijn de icoontjes tevoorschijn gekomen. Heeft het daar iets mee te maken? Kunnen ze eigenlijk kwaad?
  8. Hallo iedereen, plots zie ik in mijn lijstje automatisch opgestarte programma's (naast het klokje rechtsonderaan het scherm) twee icoontjes van ffdshow video decoder staan (een blauw en een rood). Bij mijn weten heb ik de laatste tijd niets binnengehaald of gedownload. Bij het configuratiescherm (programma verwijderen) is dit programma ook niet te vinden. Zoektochten op het internet geven mij alleen nogal ingewikkelde Engelse websites, en het komt er precies altijd op neer van ze te verwijderen in het configuratiescherm. Maar zoals gezegd gaat dit niet. Iemand een suggestie? thx!
  9. Dag Kape, heel wel bedankt. Ik heb alles precies gedaan zoals je gezegd hebt: Ik heb de removal tool vanop mijn memorystick in gang gestoken en AVG op die manier verwijderd. CCleaner door mijn computer gejaagd (ook door het register) en vanaf toen ging alles feilloos. Ik kan weer downloaden. Ondertussen heb ik Avast geïnstalleerd. Ook een AVG-probleempje (een foutmelding) bij Outlook waarover ik niet gepost had, is nu opgelost. Nogmaals bedankt!
  10. Nee, ik heb de removaltool van AVG niet gebruikt (waar vind ik die trouwens? In AVG zelf? Ik heb eens gekeken, maar niet gevonden). Ik heb AVG verwijderd met het configuratiescherm van Windows - programma verwijderen. Zou het daaraan kunnen liggen?
  11. Vriendelijk bedankt voor de moeite! Helaas, CCleaner was ook 1 van de scans die ik al toegepast had. Zonder resultaat. Ondertussen heb ik ook een andere gebruiker ontdekt op dit forum, die hetzelfde probleem had (ook Vista en ook AVG). Maar ook hij was voorlopig nog niet geholpen. Maar hopelijk vindt iemand wel de juiste oplossing?
  12. Beste, is het volgende een gekend probleem? Als ik een bestandje (bijv. Word-bijlage in Gmail) of een programma (bijv. AVG antivirus free) wil downloaden, weigert de computer te downloaden, met als boodschap: mislukt - virus gedetecteerd. Dit zowel in Chrome als in IE als in firefox. Bestanden die als bijlage toekomen in Outlook vormen geen probleem. Die downloadt en opent hij zonder problemen. Omdat ik dacht dat het probleem aan AVG lag, heb ik AVG van de computer verwijderd, met de bedoeling hem vers opnieuw te installeren. Maar ook het AVG-installatiebestand weigert hij dus te downloaden, omwille van een zogezegd virus. Ondertussen heb ik AVG opnieuw geïnstalleerd via het installatiebestandje dat ik op een andere computer op mijn memorystick gezet heb. Weet u toevallig welke instelling (in Windows Vista wellicht?) ons steeds belet bestanden te downloaden? Ik heb de computer al met 4 verschillende anti-beestjessoftware gescand en gekuist, maar het probleem blijft bestaan. We kunnen dus nog steeds geen enkele app, programma, of bijlage openen. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.