Ga naar inhoud

Herman19A

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Herman19A

  • Verjaardag 06-06-1952

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Vista
  • Moederbord
    Intel E 6400
  • Geheugen
    4 GB

Herman19A's prestaties

  1. Ik kan geen verbinding meer maken met Bluetooth apparaten in Windows 10. In het actiecentrum kan ik de Bluetooth aan en uit zetten , maar krijg geen verbinding. Het Bluetooth symbool is zichtbaar in de taakbalk. Een hoofdtelefoon of GSM aansluiten lukt niet.
  2. De werkbalken van Bing en Google zijn opnieuw zichtbaar. Ik voerde opnieuw een setup uit voor Google Toolbar. Ik kreeg daarbij een schempje met de melding dat de toepassing niet uitvoerbaar was. Ik kon daarbij afsluiten of wachten. Na een tweetal minuten wachten herstelde het probleem zich vanzelf. Beide werkbalken zijn opnieuw zichtbaar. IE opnieuw naar zijn standaardwaarden instellen heeft niet geholpen. Ik had zelf IE9 verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Dank u voor de reactie en tip. Herman19A
  3. Onlangs stelde ik vast dat de werkbalk van Bing " Bing Bar " en tot op heden niet meer te voorschijn komt. Ik heb reeds een nieuwe versie gedownload zonder gevolg. Als ik setup uitvoer meld een schermpje mij dat Bing Bar uitgeschakeld is en dat ik invoegtoepassingen in internet 9 moet inschakelen. Via de knop " extra " van internet 9 zie ik dat de invoegtoepassing van Bing Bar ingeschakeld is. Het zelfde doet zich voor met Google Toolbar. Deze is ook ingeschakeld maar wordt niet zichtbaar. Je kan op andere manieren wel Google en Bing gebruiken, maar eens je de werkbalk gewoon bent is het toch een gemis. Kan iemand deze werkbalken terug toveren? Veel dank. Herman19A
  4. Ik was aan het zoeken op internet hoe ik een werkbalk kon zichtbaar maken. Ik klikte dit forum aan. Het lijkt mij zeer interesant.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.