Ga naar inhoud

svrensbe

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

svrensbe's prestaties

  1. Inderdaad opgelost. Bedankt voor de hulp 👍
  2. Het werkt! Merci! Ik voel me eventjes heel dom, maar goed, ik kan nu tenminste terug verder! 😅
  3. Hallo, Mijn alt gr toets werkt al een tijd niet meer. Het is vooral vervelend omdat de @ daardoor niet werkt. Ik zoek steeds 'at' op in google en kopieer het teken dan zo. Hebben jullie soms raad? Bedankt alvast!
  4. Dikke merci! Ik ken er niet zoveel van dus ik had zelfs geen idee van een update Maar ik check het zo meteen eens om het up te daten. Goed dat je het zegt, merci!
  5. Ik krijg het niet meer, dus ik denk dat het opgelost is! Zalig, merci!
  6. Oei, sorry. Zijn deze goed? Addition.txt FRST.txt
  7. Hallo, Ik heb opnieuw last van Trackid=600 in mijn zoekfunctie in Chrome. Ik heb geen idee hoe het er opnieuw in geslopen is. Zou iemand mij kunnen helpen om het er terug uit te te krijgen? Merci!!
  8. Dag Abbs, Dankjewel om zo goed op te volgen. In bijlage het volgende bestand na de kprm. Slimcleaner zegt me niet meteen iets, misschien is het eens binnen geslopen via iets anders dat ik downloadde? Alleszins bedankt voor de tip, ik zal er zeker op letten! Ik krijg geen trackid meer in google dus ik denk wel dat het probleem verholpen is. Echt súper bedankt om je tijd hierin te steken. Groetjes kprm-20210210201621.txt
  9. Dit zou het moeten zijn. Ik heb frst.exe opnieuw moeten downloaden omdat het een update had gedaan en ik vond het niet meer terug. Fixlog.txt
  10. dag Abbs, bedankt alvast voor de duidelijke uitleg. Heel kort nadat ik op 'fixen' klik krijg ik deze foutmelding. Enig idee waar dit aan kan liggen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.