Ga naar inhoud

svrensbe

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door svrensbe

  1. Inderdaad opgelost. Bedankt voor de hulp 👍
  2. Het werkt! Merci! Ik voel me eventjes heel dom, maar goed, ik kan nu tenminste terug verder! 😅
  3. Hallo, Mijn alt gr toets werkt al een tijd niet meer. Het is vooral vervelend omdat de @ daardoor niet werkt. Ik zoek steeds 'at' op in google en kopieer het teken dan zo. Hebben jullie soms raad? Bedankt alvast!
  4. Dikke merci! Ik ken er niet zoveel van dus ik had zelfs geen idee van een update Maar ik check het zo meteen eens om het up te daten. Goed dat je het zegt, merci!
  5. Ik krijg het niet meer, dus ik denk dat het opgelost is! Zalig, merci!
  6. Oei, sorry. Zijn deze goed? Addition.txt FRST.txt
  7. Hallo, Ik heb opnieuw last van Trackid=600 in mijn zoekfunctie in Chrome. Ik heb geen idee hoe het er opnieuw in geslopen is. Zou iemand mij kunnen helpen om het er terug uit te te krijgen? Merci!!
  8. Dag Abbs, Dankjewel om zo goed op te volgen. In bijlage het volgende bestand na de kprm. Slimcleaner zegt me niet meteen iets, misschien is het eens binnen geslopen via iets anders dat ik downloadde? Alleszins bedankt voor de tip, ik zal er zeker op letten! Ik krijg geen trackid meer in google dus ik denk wel dat het probleem verholpen is. Echt súper bedankt om je tijd hierin te steken. Groetjes kprm-20210210201621.txt
  9. Dit zou het moeten zijn. Ik heb frst.exe opnieuw moeten downloaden omdat het een update had gedaan en ik vond het niet meer terug. Fixlog.txt
  10. dag Abbs, bedankt alvast voor de duidelijke uitleg. Heel kort nadat ik op 'fixen' klik krijg ik deze foutmelding. Enig idee waar dit aan kan liggen?
  11. Dankjewel abss, Hier in bijlage de logjes. Groetjes, Sofie FRST.txt Addition.txt
  12. Hallo, Ik heb laatst mijn laptop teruggezet naar de fabrieksinstellingen omdat ik een probleem had met mijn microfoon. Sindsdien komt er steeds "trackid=sp-006" aangeplakt in mijn zoekopdracht in Google. Dus als ik bv. opzoek "wat is trackid" dan komt er uiteindelijk in mijn zoekresultaat "wat is trackid?trackid=sp-006". Ik lees dat dit een heel vervelend virus zou zijn om te verwijderen, en dat dit betekent dat ze heel veel gegevens van mij kunnen raadplegen? Zou iemand mij verder kunnen helpen? Dankjewel
  13. Dankjewel voor je feedback en tips! Het opnieuw opstarten neem ik zeker mee, ik wist niet dat er een verschil zit tussen dit en aan- en uitzetten. Alle apps waren gesloten op het moment dat ik lesgaf en ik had de dag er voor de computer naar fabrieks-instellingen terug gezet omdat ik mijn externe microfoon maar niet aan de praat kreeg. Dus ik vermoed dat het daar ook niet aan kan liggen... Maar ik houd er zeker rekening mee in de toekomst dat alles is afgesloten en enkel mijn meeting sessie openstaat. Ook dit wist ik nog niet. Dankjewel alvast!
  14. Goeiemorgen, Ik geef sinds kort online les via Zoom en via een ander meeting platform (Mindbody, wellicht niet gekend) Ik heb wifi verbinding via Telenet, met Gigaboost en volgens Telenet is mijn verbinding zeer goed. Dit heb ik laten nakijken. Nu crashte vrijdagavond mijn zoom twee keer, wat wil zeggen: het beeld en geluid haperde, waarop Zoom zichzelf afsloot en vanzelf weer opstarte. Dit gebeurde zo een 3-tal keer verspreid over 3 uren. De zaterdagavond gaf ik les via het andere platform en haperde opnieuw het geluid en het beeld en heb ik mijn les moeten stopzetten. Ik kreeg een melding dat mijn verbinding onstabiel was, maar rechtsonder waren alle streepjes van de verbinding ingekleurd. mijn vraag: Ik heb een kabel besteld en ga het hiermee proberen. Maar kan ik nog iets anders doen om te voorkomen dat ik opnieuw problemen heb? Alvast bedankt!
  15. Dag iedereen, Ik gebruik regelmatig eens bluetooth op mijn laptop om een box aan te sluiten of mijn hoofdtelefoon. Nu werkt mijn bluetooth sinds een tijdje niet meer. Ik krijg de melding dat er ofwel geen bluetooth ondersteuning is, of dat ik via probleemoplosser moet kijken wat er aan de hand is. Die probleemoplosser vindt echter niet de oorzaak waardoor ik nog steeds niet verder kan. Iemand die mij toevallig kan helpen? Alvast bedankt!
  16. Misschien kan dit ook nog een aanvulling zijn: de browser blijft dan steeds ook steken bij "beveiligde verbinding maken". Ik gebruik Chrome maar heb hetzelfde probleem met Internet Explorer
  17. Hallo, Er is iets vreemd aan de hand met mijn pc. Ik heb internet en kan bijv. wel aanmelden op deze pagina, Ecosia lukt ook. Maar op Facebook geraak ik niet door. Dan krijg ik een witte pagina waarbij de layout van Facebook eruit ziet als een mislukt Word document En ook bij Gmail en google krijg ik een melding dat "deze site niet bereikbaar is". Heeft iemand een idee hoe dit komt en wat ik hieraan kan doen? Groetjes, Sofie
  18. Ik heb geen problemen meer ondervonden, dus het zou wel eens opgelost kunnen zijn!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.