Ga naar inhoud

Mark de Jager

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Mark de Jager

  • Verjaardag 22-09-1994

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 8 Pro
  • Processor
    intel I5 ®
  • Geheugen
    12GB

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mark de Jager's prestaties

  1. Gefeliciteerd met de jarige! Als je probleem hiermee opgelost is kan je dit aanduiden door op de knop Markeer als OPGELOST te drukken.
  2. Hallo, Ik maak op school gebruik van een VPN netwerk aangezien het netwerk hier "openbaar" is en de "ICT-Beheerders" kunnen alles wat je doet zien, dit wil ik niet. Het gebruik van een VPN is toch legaal en op openbare netwerken, school, trein etc. veiliger? Alvast bedankt voor de uitleg!
  3. Het liefst freeware, als het niet anders kan betaal ik wel.
  4. Hallo, Ik wil weer videos gaan maken van games die ik speel, met Hypercam 3 maar deze wil ik ook bewerken. Weet iemand misschien een programma om videos te bewerken? Niet te moeilijk... :$
  5. Hoi Bennie48, Volg deze stappen. Hierna start je de computer opnieuw op met de CD erin, een melding als "Press any key to continue..." zal in het scherm komen, druk bijvoorbeeld op enter. PS; Kan je niet beter overstappen naar Windows 7 of Windows 8?
  6. Mooi het dat is opgelost! Hier zal ik ooit ook wat aan hebben. Je kan je topic nu op opgelost zetten door op de knop MARKEER ALS OPGELOST te drukken.
  7. Dus die emails een keer markeren als spam is voldoende?
  8. Ja, dan maak ik maar wat regels aan in Outlook, kan je me wat meer informatie geven over een SPAMroutine?
  9. Hoi iEscape, Hij zelf registeert zich nooit op fora, ik gooi deze wel dicht.
  10. Ik draai Windows 8 en dan werkt het programma ComboFix niet.
  11. Hoi Maxstar, Ik zal de TS even doorgeven dat hij daar moet antwoorden. De foto was gemaakt op school, maar wegens de weerkatsie moest deze verwijderd worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.