Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Ronny vdl

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ronny vdl

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 28-11-1955

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 8
 1. Het wordt een beetje eentonig, nog eens herbegonnen..uit - aan ..zelfde resultaat. Ga ermee stoppen vandaag, bedankt voor de hulp en ik zie wel later.
 2. Heeft dus niet geholpen de aanpassing in de firewall ? Nu weet ik het niet meer. mijn account is @skynet.be, maar dat heeft er niks mee te maken. Er moet ergens een instelling zijn maar waar, ben een leek op pc gebied.
 3. Ja heb daarjuist ff gekeken naar support, en daar spreekt men van firewall aan te passen..heb dit gedaan en ga nu pc opnieuw opstarten. Anders kijk ik nog eens naar beide links hierboven vermeld. Alvast bedankt voor de reactie, ik laat iets weten of het gelukt is.
 4. Heb inderdaad 2.5 en heb al gekeken bij support center, maar technische uitleg in het Engels ?? Had met mijn vorige pc ook incredimail onder Vista en had nooit problemen, nu met windows 8 wel.
 5. Telkens ik mijn pc afsluit, dien ik bij het terug opstarten mijn email account opnieuw aan te maken. Ik "werk" met incredimail
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...