Ga naar inhoud

Ronny vdl

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ronny vdl

  1. Het wordt een beetje eentonig, nog eens herbegonnen..uit - aan ..zelfde resultaat. Ga ermee stoppen vandaag, bedankt voor de hulp en ik zie wel later.
  2. Heeft dus niet geholpen de aanpassing in de firewall ? Nu weet ik het niet meer. mijn account is @skynet.be, maar dat heeft er niks mee te maken. Er moet ergens een instelling zijn maar waar, ben een leek op pc gebied.
  3. Ja heb daarjuist ff gekeken naar support, en daar spreekt men van firewall aan te passen..heb dit gedaan en ga nu pc opnieuw opstarten. Anders kijk ik nog eens naar beide links hierboven vermeld. Alvast bedankt voor de reactie, ik laat iets weten of het gelukt is.
  4. Heb inderdaad 2.5 en heb al gekeken bij support center, maar technische uitleg in het Engels ?? Had met mijn vorige pc ook incredimail onder Vista en had nooit problemen, nu met windows 8 wel.
  5. Telkens ik mijn pc afsluit, dien ik bij het terug opstarten mijn email account opnieuw aan te maken. Ik "werk" met incredimail
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.