Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

jee_r

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over jee_r

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 05-04-1978
 1. Ik zou echt wel willen weten wat dit is!
 2. nog altijd ! weet niet hoe ik dit kan oplossen... OF Wat het precies is!
 3. Sorry een heel stukje later... Ik heb mijn processen eens in bijlage als afbeelding staan. iemand raad?
 4. Het staat ook steeds op een verschillende plaats. Dan in het midden van de pagina... dan bovenaan...
 5. Ik kreeg regelmatig precies een krab (horizontaal streepje als lijfje en dan links en rechts precies pootjes) symbool op het scherm van mijn tekstverwerker, op internetpagina... Is dit een virus? Als ik de pc scan dan vind de pc geen virussen... ook niet online. Ik heb ad aware enz... ook al gedraaid zonder resultaat. iemand raad? thnx
 6. ik heb het proberen te tekenen. iemand raad? thnx
 7. virus of niet? Ik zie steeds een klein symbool opduiken in de programma's waar ik mee bezig ben. Wat kan dit zijn? Het is precies een klein krabje... ofzo. Kan dit kwaad? Hoe krijg ik dit weg? thnx
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.