Ga naar inhoud

Darline1969

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Darline1969

  1. Ik ben hier verzeild geraakt via Google.... heb eerst wat rond geneusd en interessante dingen gelezen. Dacht dat ik hier wel de hulp zou kunnen krijgen die ik nodig heb met mijn 'probleem'.... Afwachten, maar heb er een goed gevoel bij ;-)
  2. Hallo allemaal, Ik ben hier nieuw, maar heb hulp nodig...zit beetje met handen in het haar ! Ik werk op een Dell Inspiron Laptop waarop Kubuntu 12.04 geïnstalleerd is. Ik kan verbinding maken met de guest account van mijn draadloze Belkin Router.... Bij het openen van Chromium (webbrowser) vraagt de router dan om het paswoord in te geven. Nadat ik dit gedaan heb, krijg ik de melding dat de log-in succesvol was en dat ik een webpagina mag openen. Tot zover geen probleem.... Maar dan.... Als ik dan bijvoorbeeld mijn startpagina (google) wil openen, krijg ik opnieuw het login-scherm waarop ik opnieuw het paswoord moet ingeven.... Héél gek... voorheen ging het allemaal goed en kan ik probleemloos surfen op het internet...Nu geraak ik niet meer voorbij dat inlogscherm.... Ik heb de router al gereset, maar dat haalt niks uit... Weet iemand raad of kan iemand mij (stap-voor-stap) op weg helpen ? Alvast bedankt & groetjes ! Darline
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.