Ga naar inhoud

embroiderit

Lid
 • Aantal items

  457
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over embroiderit

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 26-10-1959

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dank je Stegisoft. Je mag dit op slot doen. Geen idee of het me lukt, maar we zien wel, en anders laat ik het aan een jonger iemand over.
 2. Hoi, een vraagje voor een vriend van me. Hij heeft twee Frekvens speakers gekocht bij Ikea. Het zijn bluetooth speakers, maar het lukt maar om één van beide aan de laptop te koppelen. Nu zou ik dus iets als een bluetooth koppelaar voor twee speakers willen vinden. Hebben jullie een goed idee? Een bepaald merk dat nogal idiot proof is om aan te kopen en te installeren? Alvast bedankt!!
 3. Dank je wel! Is prima gelukt. Hier mag dus een slotje op.
 4. Ik kan via kantoor beschikken over een One Drive van 1TB. Ik heb echter op mijn pc al de standaard One Drive staan die ik niet wenste te gebruiken. Hoe kan ik die andere installeren? Hoe krijg ik toegang met het email adres van kantoor?
 5. Dank je wel! Hier mag een slotje op! Geniet nog van het weekend.
 6. Wow abbs... dank je wel !! In bijlage het kpm logje. Blij dat ik anderen niet in problemen ga brengen door het sturen van berichten... Heb je een voorkeur van externe HD die je kan aanbevelen, of maakt dat niet zoveel uit? Nogmaals heel hartelijk bedankt. Jullie zijn echt SUPER. kprm-20200418115227.txt
 7. Ontluisterend dat een betalend abo op Spotify ook gevaar met zich meebrengt. Ik zag dat ook LinkedIn ergens info onvrijwilllig (?) heeft vrijgegeven. Ik heb ondertussen geprobeerd om het wachtwoord van mijn hotmail mailbox te wijzigen (was al een ander maar geen sterk), maar daar moet ik een maand voor wachten? Dat vind ik toch wel erg vreemd. De scan heeft ondertusen gelopen. Al de bestanden die ik nodig heb, worden voortdurend gesynchroniseerd met mijn Google Drive. Is dat voldoende? eset resultaat.txt
 8. Ik heb al lang AVG Free op mijn computer en heb hem ook al regelmatig door Ccleaner en Malware Bytes laten scannen. Het is toch zo dat malware alleen opgeslagen wordt door op een link te klikken of een bestand te openen. Kan je het ook op je pc krijgen door enkel naar een site te surfen? FRST.txt Addition.txt
 9. Hoi, Ik vond vanmiddag in een mailbox die ik haast nooit meer gebruik een mail met daarin de melding dat men mijn paswoord kent (wat ze geven is niet mijn paswoord maar wel van mijn ex) en dat ze malware op mijn pc hebben gezet. Ze dreigen om al mijn contacten te 'besmetten' en dat vanuit mijn naam te doen. Om dit te vermijden moet ik bitcoin betalen. Wat doe ik hiermee?
 10. Ik heb inderdaad een antwoord gekregen op mijn vraag. Dus nu een andere vraag openen om te weten hoe ik die VPN moet instellen?
 11. Wat bedoelen ze met eigen server of adres? eigen IP adres? Ik zou dit willen activeren omdat ik allerlei gasten in huis heb en dan maakt het niet uit waar ze naartoe surfen... Of is dat een verkeerde invulling?
 12. Nu is er nog iets dat ik niet begrijp: Wndows 10 kan in een VPN voorzien... is dat dan niet automatisch?
 13. Vreemd... dus Windows 10 beschermt tegen hacking edm? Waarom bieden ze dan VPN aan? En wat bedoel je met : het maakt je computer niet veiliger?
 14. Hoi, een kennis van me die ook een activiteit in bijberoep heeft, kreeg het advies om een VPN verbinding te nemen op haar internet. Wat is het nut? Maakt dat je computer veiliger?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...