Ga naar inhoud

embroiderit

Lid
  • Items

    467
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door embroiderit

  1. Oké, dank je wel. Dus gewoon een extra account aanmaken waarmee ik ook als eerste kan aanmelden op de pc zonder wachtwoord. Het is niet echt een laptop... en ook geen nieuwe dus meenemen zullen ze hem zeker niet maar prima. Hier mag voor mij een slotje op.
  2. Sorry dat ik niet eerder reageerde maar ik was met vakantie. De uitleg is wel duidelijk, maar om één of andere reden ben ik 'administrator' op de computer en moet ik sowieso nog altijd een wachtwoord ingeven. Is het mogelijk om die admin rechten gewoon helemaal weg te halen?
  3. Ik heb een pc waarop iedereen mag aanmelden zonder probleem. Sinds de laatste update moet er echter verplicht een wachtwoord ingegeven worden om toegang te krijgen. Enig idee hoe ik dit kan uitschakelen? Ik vind wel allerlei opties maar niet het volledig uitschakelen. Dank je wel.
  4. Hoi, ik ben er uit geraakt! Dank je wel. Ik denk dat het ook een beetje een probleem was dat ik het probeerde op mijn gsm en niet op een laptop. Er waren minder opties. Maar mijn wachtwoord is nu vernieuwd. Nogmaals bedankt.
  5. Had ik geprobeerd maar ik heb twee microsoft accounts op die pc. Een privé en één van het werk. Ik heb dus mijn account geblokkeerd en krijg het niet hersteld.
  6. Oh ja, ik kan dus mijn berichten niet lezen... Ik zal het hier proberen te volgen... De Microsoft Authenticator wil dat ik mijn wachtwoord ingeef... maar dat heb ik dus niet...???
  7. Ik heb een pc waar ik geen beveiliging op had om aan te melden omdat die in de woonkamer staat en iedereen die gebruikt. Na een update die ik niet meer kon uitstellen, kan ik me niet meer aanmelden op geen enkele pc. Ik moest een microsoft account wachtwoord ingeven, maar ik wou gewoon toegang tot mijn pc. Ik moet een soort verificatie app code ingeven, maar ik zou niet weten waar ik dat zou moeten halen. Ondertussen kan ik niet meer aan mijn emails en heb ook geen toegang meer tot mijn pc.... Enig idee wat ik hier moet aan doen?
  8. Oké, laat maar weten hoe ik die kan versnellen
  9. Dit is keigenant .... Ik was er van uitgegaan dat hij hem zelf wel afzette, maar dat is dus niet zo. Hij klapt hem gewoon toe zonder meer. Ik heb nu even de CCleaner gedownload omdat hij nogal traag is. Maar dat lukt nu dus. Dank je wel !!!! Hier mag dus een slotje op.
  10. Mijn vader (90 jaar oud) heeft een laptop waar twee icoontjes op het bureaublad staan: 1 voor Edge waardoor hij dan dingen kan opzoeken en een ander een koppeling naar een dropbox met foto's. Ik vermoed dat hij ergens per ongeluk wat verkeerd heeft gedaan want de laptop reageert op niets meer. Als je op de taakbalk op Edge klikt, gaat er een klein venster open, maar daar kan je niets in typen. Je kan het ook niet vergroten. Configuratiescherm lukt ook niet. Enig idee wat hij heeft geblokkeerd?
  11. Dank je Stegisoft. Je mag dit op slot doen. Geen idee of het me lukt, maar we zien wel, en anders laat ik het aan een jonger iemand over.
  12. Hoi, een vraagje voor een vriend van me. Hij heeft twee Frekvens speakers gekocht bij Ikea. Het zijn bluetooth speakers, maar het lukt maar om één van beide aan de laptop te koppelen. Nu zou ik dus iets als een bluetooth koppelaar voor twee speakers willen vinden. Hebben jullie een goed idee? Een bepaald merk dat nogal idiot proof is om aan te kopen en te installeren? Alvast bedankt!!
  13. Dank je wel! Is prima gelukt. Hier mag dus een slotje op.
  14. Ik kan via kantoor beschikken over een One Drive van 1TB. Ik heb echter op mijn pc al de standaard One Drive staan die ik niet wenste te gebruiken. Hoe kan ik die andere installeren? Hoe krijg ik toegang met het email adres van kantoor?
  15. Dank je wel! Hier mag een slotje op! Geniet nog van het weekend.
  16. Wow abbs... dank je wel !! In bijlage het kpm logje. Blij dat ik anderen niet in problemen ga brengen door het sturen van berichten... Heb je een voorkeur van externe HD die je kan aanbevelen, of maakt dat niet zoveel uit? Nogmaals heel hartelijk bedankt. Jullie zijn echt SUPER. kprm-20200418115227.txt
  17. Ontluisterend dat een betalend abo op Spotify ook gevaar met zich meebrengt. Ik zag dat ook LinkedIn ergens info onvrijwilllig (?) heeft vrijgegeven. Ik heb ondertussen geprobeerd om het wachtwoord van mijn hotmail mailbox te wijzigen (was al een ander maar geen sterk), maar daar moet ik een maand voor wachten? Dat vind ik toch wel erg vreemd. De scan heeft ondertusen gelopen. Al de bestanden die ik nodig heb, worden voortdurend gesynchroniseerd met mijn Google Drive. Is dat voldoende? eset resultaat.txt
  18. Ik heb al lang AVG Free op mijn computer en heb hem ook al regelmatig door Ccleaner en Malware Bytes laten scannen. Het is toch zo dat malware alleen opgeslagen wordt door op een link te klikken of een bestand te openen. Kan je het ook op je pc krijgen door enkel naar een site te surfen? FRST.txt Addition.txt
  19. Hoi, Ik vond vanmiddag in een mailbox die ik haast nooit meer gebruik een mail met daarin de melding dat men mijn paswoord kent (wat ze geven is niet mijn paswoord maar wel van mijn ex) en dat ze malware op mijn pc hebben gezet. Ze dreigen om al mijn contacten te 'besmetten' en dat vanuit mijn naam te doen. Om dit te vermijden moet ik bitcoin betalen. Wat doe ik hiermee?
  20. Ik heb inderdaad een antwoord gekregen op mijn vraag. Dus nu een andere vraag openen om te weten hoe ik die VPN moet instellen?
  21. Wat bedoelen ze met eigen server of adres? eigen IP adres? Ik zou dit willen activeren omdat ik allerlei gasten in huis heb en dan maakt het niet uit waar ze naartoe surfen... Of is dat een verkeerde invulling?
  22. Nu is er nog iets dat ik niet begrijp: Wndows 10 kan in een VPN voorzien... is dat dan niet automatisch?
  23. Vreemd... dus Windows 10 beschermt tegen hacking edm? Waarom bieden ze dan VPN aan? En wat bedoel je met : het maakt je computer niet veiliger?
  24. Hoi, een kennis van me die ook een activiteit in bijberoep heeft, kreeg het advies om een VPN verbinding te nemen op haar internet. Wat is het nut? Maakt dat je computer veiliger?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.