Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

theplayer

Lid
 • Aantal items

  141
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door theplayer

 1. In VSCD kreeg ik het niet voor elkaar om na de eerste marker een tweede te zetten op het punt waar de foute scene eindigde en dan vervolgens dat gehel stuk te verwijderen, zodat er een naadloze overgang kwam tussen het einde van de laatste goede scene en het begin van de volgende goede scene. In MM is dat echt een fluitje van een cent. Andere progs doen daar heel ingewikkeld over, en, conform de reviews, VSCD dus ook. Ook met AVIDEMUX gaat dat prima, maar kennelijk mag je daarin niet midden in een sequence (scene) knippen want dan bestaat de overgang uit dubbel beeld met digitale blokvorming van stukjes beeld (oud en nieuw door elkaar) Dat wordt overigens ook gemeld:
 2. Passer, ik begrijp niet goed wat je hier schrijft en bedoelt.... Passer zei: Als je zegt, Theplayer, waar je strop loopt (plaatje?) kan ik je misschien wel helpen? enne: Jullie noemen inderdaad al veel sites waar ik altijd al huiverig voor ben geweest. Ik heb het overigens nu geprobeerd met AVIDEMUX. Scenes knippen met markers A en B en daarna opslaan, gaat prima en verliesloos. Maar dit prog heeft ook een probleem...: als de knipplekken niet in het keyframe zitten dan krijg je een corrupte scene na opslaan
 3. Sorry Passer, ik krijg het daarmee niet voor elkaar... Ik zal iets anders moeten hebben. Ik las nog over een nieuwe versie van Windows MM, uit 2012. https://windows-movie-maker.nl.softonic.com/#app-softonic-review Ik kan alleen niet achterhalen of die versie ook weer lossless kan opslaan nadat er in in video scenes geknipt zijn. Ook ben ik niet zo te spreken over Softonic...
 4. Hallo Passer, Ben net thuis en zie dit nu pas. Ik zal eens kijken wat ik ervan terechtbreng. Alvast dank voor de suggesties!
 5. Allereerst Super dat je ondersteuning biedt. Overigens, dat VET gebruikte ik omdat de normale lichtgrijze tekst heel moeilijk leesbaar is. Ik zet nu de Firefox zoom maar omhoog... Ik kom nu nog niet verder dan de eerste knipactie. Die gaat prima, Hij wordt geknipt waar de foute scene zit. Maar dat stuk loopt tot de rode lijn. Daar moet weer geknipt worden en dan moet dat hele stuk eruit. Dat knipicoon blijft nu grijs dus dat lukt niet meer...!
 6. Oh, ja... het installeren van MS Visual C++ Redistributable (slechts een aantal Mb's) duurt een eeuwigheid! Bijna een kwartier!
 7. Ja, maar waarom wordt het programma dan ook gewoon geopend zonder sleutel? Ik heb alles vannacht nog verwijderd. Maar ik installeer het wel opnieuw want begeleiding kan ik natuurlijk niet afslaan. Ik heb het zojuist overigens nog geprobeerd met MM. Echt heel intuïtief makkelijk knippen en opslaan maar wel dus met verlies van beeldkwaliteit...
 8. Ben ik weer... Ze geven kennelijk niets weg van meerwaarde. Het is dezelfde versie. Ik vond het al vreemd dat er geen licentiesleutel wordt gevraagd. Dit prog doet dus voor mijn wensen ook niets en het blijft een moeilijk alternatief om mee te werken. Was er maar iets gemakkelijks zoals MM maar dan in een verliesloze kwaliteit.
 9. Ik heb het al geïnstalleerd en ga ermee aan de gang. Wel vreemd dat ik een licentiesleutel heb gekregen die nergens gevraagd wordt bij de installatie. Ik laat je z.s.m. weten of het hiermee goed lukt. Nogmaals dank!
 10. Ja, hoor! Hartelijk dank voor deze mogelijkheid! 😀
 11. Ja, die VSCD free Video Editor heb ik geprobeerd, maar die is erg lastig en daarmee kun je niet, zoals in MM, exact een frame kiezen. OOk is het erg onduidelijk hoe je daarmee een lange scene knipt. Ik heb het ook geprobeerd met VIDcutter. Je ziet niet eens waar en waarmee je een scene kunt afbakenen en ook niet waarmee je zou kunnen knippen.
 12. Ik heb een aantal vakantievideo's opgenomen met een digitale Sony DCR PC110e video-camera. Die werkte indertijd nog met DV-bandjes. Ik heb ze inmiddels op de pc staan in geconverteerd mp4-formaat met een redelijke kwaliteit. Maar er zitten stukken in die niet goed zijn. Met Movie Maker (Win7) gaat dat heel gemakkelijk met knippen en opslaan, maar daarbij treedt wel kwaliteitsverlies op. Is een freeware programma dat lossless kan knippen en opslaan? Ik heb er verschillende geprobeerd, maar ze zijn of heel moeilijk, of er ontbreken dll's of of ze doen niet wat ze moeten doen of ze zijn niet lossless. Wie kent er een goed alternatief?
 13. Hallo Stegisoft, Dank voor je reactie. Ik ben er inmiddels toch zelf uitgekomen. Na (erg) lang zoeken kwam ik erachter dat het prog PlayMemoriesHome het juiste programma voor mijn doel is. Ik heb het eerst met de VLC-speler een aantal keren gedaan, maar dat bleek dus een avi-bestand van 19 Gb te worden. Bovendien ontbrak het geluid daarbij telkens . Met dat PMH-prog gaat het prima. Ook hierin wordt de video als avi opgeslagen op de pc, maar wel nu met geluid. Dus ik moet daarna nog gaan converteren naar mp4. Na weer lang zoeken kwam ik uit op VIDCODER. Dat werkt prima en zet alles met geluid om naar mp4. Bovendien duurt dit maar zo'n 17/18 minuten. voor een bestand van 1½ uur en "slechts" 2.44 Gb..
 14. Ik heb een videobandje overgezet naar de pc (I7 Win7) Dat deed ik met een Sony digitale videocamera met nog DV-bandjes van 1 uur. Ik gebruikte een firewire 1394 4-pinskabel daarvoor: 4-pins uit pc naar 4-pins in camera. Eerst de kabel in de pc en dan pas in de camera. Dan verschijnt meteen een scherm waarin staat aangegeven dat er opgenomen gaat worden. Het bandje wordt automatisch eerst teruggespoeld en daarna start meteen de opname van 1 uur. Dat blijkt dan door de VLC-speler te gebeuren. Gaat allemaal prima, maar het totale bestand van 1 uur omvat dan bijna 19 Gb ! Dat is veel te veel en ik weet niet hoe dat komt. Een dvd omvatte nog maar slechts 4.7 Gb! Hoe kan ik digitaal opnemen met dezelfde beeldkwaliteit als het origineel maar dan toch in veel minder opslaghoeveelheid. Moet ik dan in de VLC-speler toch eerst instellingen wijzigen of moet ik een ander prog daarvoor gebruiken?
 15. Ik raadpleeg die handleiding wel. Met dank!
 16. Misschien mijn reactie gemist hierboven...? Het gaat om de tip over AOMEI BACK-UP
 17. Hallo droske, Hartelijk dank voor deze tip. 😀 Ik heb al vele jaren Acronis True Image op mijn computer staan maar nooit gebruikt. Veel te ingewikkeld! Jouw programma is inderdaad veel simpeler en ik ben al bezig met de hele C:\schijf te backuppen. Mijn Medion I7-pc is inmiddels 7 jaar oud en ik heb in 2014 al een flink bedrag(!) moeten betalen voor het herstel wegens een crash waarbij ik toch een hoop foto's en andere bestanden ben kwijtgeraakt!. Een paar jaar geleden ben ik daarom begonnen om al mijn bestanden (fysiek !) te verplaatsen (geen back up dus) naar een externe HD. Maar je hebt natuurlijk gelijk! Als ik geen OS en programma's meer heb, dan heb ik aan die bestanden ook niets. Ik heb dus geen enkele ervaring met back-up. Als er nu iets gebeurt, wat is dan de juiste procedure voor het terugzetten? https://ibb.co/h6P7fU
 18. Aha, dan ben ik dus niet de enige die hier problemen mee had. Medions firmware wijkt dus af van de gebruikelijke procedure en kennelijk is die nieuwe werkwijze nog niet wijd verbreid... Ik heb overigens via WIFI geprobeerd om die inhoud ook op mijn pc zichtbaar te krijgen, maar dat is toch een brug te ver. Dat zal wel te maken hebben met mijn bedrade internetaansluitng
 19. Ja, dat is een inkopper...! Android 7.1.1 https://ibb.co/hnZzs9 Ik ben er nog niet uit of het met WIFI makkelijker kan...
 20. De ongelooflijke oplossing is inmiddels gegeven door Medion! In tegenstelling tot bijv. een smartphone, waarbij alle bestanden meteen op je beeldscherm van de pc verschijnen, is het bij dit tablet anders geregeld. De help- en servicedesk weet dit niet en bestempelde al mijn vragen als een hardwarefout (!) en daarom moest ik dus maar een nieuw tablet kopen...(!). Ik heb nu echter het juiste antwoord gekregen: Bij het verbinden van het tablet met de computer moet je op het tablet met je vinger van boven naar beneden "swipen" en dan verschijnt een menu. Ik heb daar een foto van gemaakt en hieronder geplaatst. De onderste functionaliteit van dat menu geeft de optie: DIT APPARAAT WORDT OPGELADEN VIA usb. (foto 1) https://ibb.co/htBLFU Daar moet je dan op klikken en vervolgens krijg je een nieuwe scherm met een aantal aanvinkmogelijkheden (foto 2). De eerste staat al aangevinkt. https://ibb.co/nsaah9 Je moet nu de tweede of derde optie aanvinken: BESTANDEN (of) FOTO'S OVERZETTEN. En dan pas zie je op de pc ineens wel de bestanden van het tablet verschijnen. Ik ben benieuwd of dit een logische (normale?) werkwijze is ....
 21. Ja, die link heb ik doorgespit maar ik heb alles daarin al gedaan. De driver is geen probleem (want dan zou het tablet ook niet op mijn pc als nieuw apparaat staan). Maar het gaat nu juist om de bestanden die niet gedetecteerd worden. Zelfs de micro usb met een hoop videobestanden is niet eens zichtbaar.
 22. Ja, die link heb ik doorgespit maar ik heb alles daarin al gedaan. De driver is geen probleem (want dan zou het tablet ook niet op mijn pc als nieuw apparaat staan). Maar het gaat nu juist om de bestanden die niet gedetecteerd worden. Zelfs de micro usb met een hoop videobestanden is niet eens zichtbaar.
 23. https://ibb.co/fkmUqU Dat zou dan het eerste tablet zijn dat toegang weigert. Ik heb ook andere tablets gehad die zonder problemen meteen herkend werden,, ook mijn smartphone. Overigens, het tablet wordt, zoals eerder gemeld (zie link), wel herkend, maar de bestanden worden niet gegeven.:
 24. Hallo droske, Ik heb alles bekeken (hoewel alle bijdragen uit 2011 stammen. Dit nieuwe tablet is van 2018. De tip dat je het tablet pas moet aanzetten als je eerst de verbing naar pc hebt gemaakt, werk ook niet. Sterker, ik zie nu ook geen aangesloten tablet meer bij Computer... Al verder zoekende kom ik in het coniguratiescherme bij Apparatenne printers het apparaat ANdroid tegen (zie bijlage!) Daar staat wat er aan de hand is...!https://ibb.co/hnkOX9 Wat betekent dit?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.