Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Teeger

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Teeger

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 03-02-1960
 1. Teeger

  vista

  Hoy Het is een gewoon drukknopje met daarop het tekentje van wifi.Eenmaal drukken en verbinding is aangevinkt,nogmaals drukken en het vinkje is verwijderd en wordt de verbinding dus verbroken.Zoals ik reeds zei,niet dat dit erg is,maar aangezien mijn laptop traag opstart had ik graag direct verbinding zodat ik toch ook mijn post al kan binnenkrijgen.Nu,als het niet kan dan is dat ook niet erg.Toch bedankt.
 2. Teeger

  vista

  Hoy, 4 jaar oud,merk medion md 97600.Knopje buiten het toetsenbord wifi.
 3. Teeger

  vista

  Wat het internet betreft,moet ik telkens op het knopje duwen voor ik verbinding heb.Niet dat dit erg is,maar ik zou graag een onmiddelijke verbinding hebben bij opstart.Kan dit? En hoe? Mvg.
 4. Teeger

  vista

  Hoy, Op beide vragen nee.Heb ook de indruk de mijn laptop de vista niet te goed aankan,alhoewel hij vista capable vermeld.
 5. Teeger

  vista

  Zijn er middels om vista rapper op te starten,op mijn laptop start hij traag op.En hoe kan ik onmiddelijk met het internet verbonden zijn bij het opstarten?
 6. Hoy, Als geschenk (van familielid uit frankrijk) kreeg ik office familie en student 2007 in de franse versie.Mijn vraag,kan je dit omzetten in de nederlandstalige versie?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...