Ga naar inhoud

Teeger

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Teeger

  1. Hoy Het is een gewoon drukknopje met daarop het tekentje van wifi.Eenmaal drukken en verbinding is aangevinkt,nogmaals drukken en het vinkje is verwijderd en wordt de verbinding dus verbroken.Zoals ik reeds zei,niet dat dit erg is,maar aangezien mijn laptop traag opstart had ik graag direct verbinding zodat ik toch ook mijn post al kan binnenkrijgen.Nu,als het niet kan dan is dat ook niet erg.Toch bedankt.
  2. Hoy, 4 jaar oud,merk medion md 97600.Knopje buiten het toetsenbord wifi.
  3. Wat het internet betreft,moet ik telkens op het knopje duwen voor ik verbinding heb.Niet dat dit erg is,maar ik zou graag een onmiddelijke verbinding hebben bij opstart.Kan dit? En hoe? Mvg.
  4. Hoy, Op beide vragen nee.Heb ook de indruk de mijn laptop de vista niet te goed aankan,alhoewel hij vista capable vermeld.
  5. Zijn er middels om vista rapper op te starten,op mijn laptop start hij traag op.En hoe kan ik onmiddelijk met het internet verbonden zijn bij het opstarten?
  6. Hoy, Als geschenk (van familielid uit frankrijk) kreeg ik office familie en student 2007 in de franse versie.Mijn vraag,kan je dit omzetten in de nederlandstalige versie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.