Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Smedtje

Lid
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Smedtje

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Smedtje

  muziek CD afspelen windows 10

  iemand?? ik zou dit nog willen oplossen en dan mag het stoppen wat mij betreft. ik download mijn muziek wel via een "andere" weg. wat een gedoe zeg met die windows.. update** blijkt mij toetsenborde niet te werken. andere usb poort geprobeerd maar werkt nog niet. toestenbord is niet stuk.. enkel de f2 en f12?? werkt voor in de bios te gaan
 2. Smedtje

  muziek CD afspelen windows 10

  iemand?? ik zou dit nog willen oplossen en dan mag het stoppen wat mij betreft. ik download mijn muziek wel via een "andere" weg. wat een gedoe zeg met die windows
 3. Smedtje

  Niet kunnen aanmelden

  hebt zelfde probleem. maar desktopversie...
 4. Smedtje

  muziek CD afspelen windows 10

  nice.... ik heb de laatste optie geprobeerd en die text in cmd copy paste gedaan. pc herstart.. en nu kom in niet verder als mijn intro scherm. normaal krijg ik nu dat ik mn wachtwoord moet ingeven en zelfs dit gebeurd niet. pc paar keer herop gestart maar doet niks... 😑😑
 5. Smedtje

  muziek CD afspelen windows 10

  DESKTOP-L9COJ1M.speccy
 6. Smedtje

  muziek CD afspelen windows 10

  En dit vindt ik dus nergens terug...dat is dus het probleem
 7. Smedtje

  muziek CD afspelen windows 10

  meestal orginele disc's, ... vind dit enorm slecht hoor van windows, ik heb op mn desktop een cd/dvd speler en deze wordt dus niet erkend door windows 10 terwijl ik de volledige pc wel betaald heb en dit nu "nutteloos" is door windows 10??
 8. Smedtje

  muziek CD afspelen windows 10

  mijn windows 10 staat helemaal ok hoor enkel het cd/dvd probleem nog verhelpen. -op welke manier wil ik dvd of audio openen, wel net zoals 7, cd erin en hopa, afspelen, net als een dvd. -welk formaat? euhm gewoon op disc bedoel je dit? - en ik gebruik bitdefender als anti virus... maar denk niet dat deze probs geeft.
 9. Smedtje

  muziek CD afspelen windows 10

  OK dit heb ik gedaan , maar krijg steeds deze melding op VLC als ik dvd/audio cd wil afspelen: Uw invoer kan niet geopend worden: VLC kon de MRL 'dvd:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/VideoLAN/VLC/' niet openen. Controleer het logboek voor details.
 10. Smedtje

  muziek CD afspelen windows 10

  Ok na van alles te geprobeerd hebben, instal van VLC etc lukt het mij niet om muziek cd's ( en dvd's) af te spelen op mijne pc. Ik begin er stilaan genoeg van te krijgen waarom dit bij k*twindows 10 niet gaat terwijl het bij 7 moeiteloos ging... Kan iemand me helpen aub?
 11. Aangezien mijn pc bijna volledig is omgebouwd maar enkel mijn moederbord nog verouderd is, overweeg ik om een nieuw moederbord te kopen. Nu sinds dit mijn 1ste ombouw pc is, waar moet ik op letten bij aanschaf van een moederbord? En raak ik gegevens kwijt ofzo zoals mijn windows 10 enz?
 12. Smedtje

  Ram latjes stuk??

  Dus 1333mhz? Wat heeft mhz als belang bij ramlatten eigenlijk?
 13. Smedtje

  Ram latjes stuk??

  welk max aan mhz mag ik nemen?
 14. Smedtje

  Ram latjes stuk??

  Ok bedankt! Dus 4x2GB DDR3 aan ram latjes dus?
 15. Smedtje

  Ram latjes stuk??

  Enkel het moederbord is dell, dit is een zelfgebouwde pc. Heb wel speccy indien je meer info wenst
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.