Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Smedtje

Lid
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. muziek CD afspelen windows 10

  iemand?? ik zou dit nog willen oplossen en dan mag het stoppen wat mij betreft. ik download mijn muziek wel via een "andere" weg. wat een gedoe zeg met die windows.. update** blijkt mij toetsenborde niet te werken. andere usb poort geprobeerd maar werkt nog niet. toestenbord is niet stuk.. enkel de f2 en f12?? werkt voor in de bios te gaan
 2. muziek CD afspelen windows 10

  iemand?? ik zou dit nog willen oplossen en dan mag het stoppen wat mij betreft. ik download mijn muziek wel via een "andere" weg. wat een gedoe zeg met die windows
 3. Niet kunnen aanmelden

  hebt zelfde probleem. maar desktopversie...
 4. muziek CD afspelen windows 10

  nice.... ik heb de laatste optie geprobeerd en die text in cmd copy paste gedaan. pc herstart.. en nu kom in niet verder als mijn intro scherm. normaal krijg ik nu dat ik mn wachtwoord moet ingeven en zelfs dit gebeurd niet. pc paar keer herop gestart maar doet niks... 😑😑
 5. muziek CD afspelen windows 10

  DESKTOP-L9COJ1M.speccy
 6. muziek CD afspelen windows 10

  En dit vindt ik dus nergens terug...dat is dus het probleem
 7. muziek CD afspelen windows 10

  meestal orginele disc's, ... vind dit enorm slecht hoor van windows, ik heb op mn desktop een cd/dvd speler en deze wordt dus niet erkend door windows 10 terwijl ik de volledige pc wel betaald heb en dit nu "nutteloos" is door windows 10??
 8. muziek CD afspelen windows 10

  mijn windows 10 staat helemaal ok hoor enkel het cd/dvd probleem nog verhelpen. -op welke manier wil ik dvd of audio openen, wel net zoals 7, cd erin en hopa, afspelen, net als een dvd. -welk formaat? euhm gewoon op disc bedoel je dit? - en ik gebruik bitdefender als anti virus... maar denk niet dat deze probs geeft.
 9. muziek CD afspelen windows 10

  OK dit heb ik gedaan , maar krijg steeds deze melding op VLC als ik dvd/audio cd wil afspelen: Uw invoer kan niet geopend worden: VLC kon de MRL 'dvd:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/VideoLAN/VLC/' niet openen. Controleer het logboek voor details.
 10. muziek CD afspelen windows 10

  Ok na van alles te geprobeerd hebben, instal van VLC etc lukt het mij niet om muziek cd's ( en dvd's) af te spelen op mijne pc. Ik begin er stilaan genoeg van te krijgen waarom dit bij k*twindows 10 niet gaat terwijl het bij 7 moeiteloos ging... Kan iemand me helpen aub?
 11. Aangezien mijn pc bijna volledig is omgebouwd maar enkel mijn moederbord nog verouderd is, overweeg ik om een nieuw moederbord te kopen. Nu sinds dit mijn 1ste ombouw pc is, waar moet ik op letten bij aanschaf van een moederbord? En raak ik gegevens kwijt ofzo zoals mijn windows 10 enz?
 12. Ram latjes stuk??

  Dus 1333mhz? Wat heeft mhz als belang bij ramlatten eigenlijk?
 13. Ram latjes stuk??

  welk max aan mhz mag ik nemen?
 14. Ram latjes stuk??

  Ok bedankt! Dus 4x2GB DDR3 aan ram latjes dus?
 15. Ram latjes stuk??

  Enkel het moederbord is dell, dit is een zelfgebouwde pc. Heb wel speccy indien je meer info wenst
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×