Ga naar inhoud

Smedtje

Lid
  • Items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Smedtje

  1. iemand?? ik zou dit nog willen oplossen en dan mag het stoppen wat mij betreft. ik download mijn muziek wel via een "andere" weg. wat een gedoe zeg met die windows.. update** blijkt mij toetsenborde niet te werken. andere usb poort geprobeerd maar werkt nog niet. toestenbord is niet stuk.. enkel de f2 en f12?? werkt voor in de bios te gaan
  2. iemand?? ik zou dit nog willen oplossen en dan mag het stoppen wat mij betreft. ik download mijn muziek wel via een "andere" weg. wat een gedoe zeg met die windows
  3. hebt zelfde probleem. maar desktopversie...
  4. nice.... ik heb de laatste optie geprobeerd en die text in cmd copy paste gedaan. pc herstart.. en nu kom in niet verder als mijn intro scherm. normaal krijg ik nu dat ik mn wachtwoord moet ingeven en zelfs dit gebeurd niet. pc paar keer herop gestart maar doet niks... 😑😑
  5. En dit vindt ik dus nergens terug...dat is dus het probleem
  6. meestal orginele disc's, ... vind dit enorm slecht hoor van windows, ik heb op mn desktop een cd/dvd speler en deze wordt dus niet erkend door windows 10 terwijl ik de volledige pc wel betaald heb en dit nu "nutteloos" is door windows 10??
  7. mijn windows 10 staat helemaal ok hoor enkel het cd/dvd probleem nog verhelpen. -op welke manier wil ik dvd of audio openen, wel net zoals 7, cd erin en hopa, afspelen, net als een dvd. -welk formaat? euhm gewoon op disc bedoel je dit? - en ik gebruik bitdefender als anti virus... maar denk niet dat deze probs geeft.
  8. OK dit heb ik gedaan , maar krijg steeds deze melding op VLC als ik dvd/audio cd wil afspelen: Uw invoer kan niet geopend worden: VLC kon de MRL 'dvd:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/VideoLAN/VLC/' niet openen. Controleer het logboek voor details.
  9. Ok na van alles te geprobeerd hebben, instal van VLC etc lukt het mij niet om muziek cd's ( en dvd's) af te spelen op mijne pc. Ik begin er stilaan genoeg van te krijgen waarom dit bij k*twindows 10 niet gaat terwijl het bij 7 moeiteloos ging... Kan iemand me helpen aub?
  10. Aangezien mijn pc bijna volledig is omgebouwd maar enkel mijn moederbord nog verouderd is, overweeg ik om een nieuw moederbord te kopen. Nu sinds dit mijn 1ste ombouw pc is, waar moet ik op letten bij aanschaf van een moederbord? En raak ik gegevens kwijt ofzo zoals mijn windows 10 enz?
  11. Dus 1333mhz? Wat heeft mhz als belang bij ramlatten eigenlijk?
  12. Ok bedankt! Dus 4x2GB DDR3 aan ram latjes dus?
  13. Enkel het moederbord is dell, dit is een zelfgebouwde pc. Heb wel speccy indien je meer info wenst
  14. Moederbord: Fabrikant Dell Inc. Model 0K83V0 (CPU 1) Versie A00
  15. Nu heb ik 4 van deze latjes liggen DDR3 4GB stuk ( zie foto), komt uit afbraak PC. Als ik deze in mijn PC steek begint deze te beepen. Zijn deze ram latjes dan stuk? Of wat betekent dit "beep'" signaal?
  16. wel dvd films natuurlijk. en ook een instal disc van asus voor grafische kaart
  17. ja hoor, ;-) ben al op zoek en ga direct voor 8GB gaan, dan zit ik goed. Die oude ddr2 latjes zijn trouwens al verkocht voor moest het zijn da er reactie op komt. Als ik 2dehands latjes aankoop, moeten die geinstalleerd worden? Of is dit gewoon "plug and play" ?
  18. tgo verkenner al afgezocht, vindt nergens om die cd/dvd op te starten....
  19. Correct, 4GB total (4x1GB) En was dit eigenlijk van plan om er 2 te vervangen door 2GB en de rest laten zitten.6GB lijkt me al voldoende. BTW die oudere DDR2 passen niet in mn pc , heb er 2 van 2GB liggen en wil deze voor een zacht prijsje verkopen moesten er hier interesse voor hebben. Thnx voor de info
  20. Ik zou mijn ram willen uitbreiden van 4 naar 6 of 8 GB. Het latje naast mijn vinger zijn diegene die er nu inzitten(4gb) ( op het andere moet men niet letten) Welke DDR zijn deze latjes?
  21. neen... maar zou eigenlijk niet mogen dat men 1st via ethernet moet verbinden. de optie wifi zou ook onmiddelijk moeten beschikbaar zijn. nog een snel vraagje. hoe kan ik fixen dat ik dvds/ cd s kan afspelen? want 10 erkent dit niet
  22. lol. probleem heeft zichzelf opgelost. ik heb heel mijn boel verplaatst naar de modem om de pc met een kabel op internet aan te sluiten. na een update ging wifi automatisch aan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.