Ga naar inhoud

megdragon

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door megdragon

  1. Ik heb de waterkoeling AlphaCool NexXxoS Cool Answer 240 LT/ST, Waterkoeling set Gekocht en gevuld met Auto koel vloeistof kan dit kwaad? Dit is mijn PC: PC kost zo ongeveer 2500 euro - - - Updated - - - Het enige dat ik al in die drie weken kapot heb gemaakt door dat ik de verkeerde schroeven in de radiator daarom heb ik mijn oude corsair H100i radiator gebruikt
  2. Tuurlijk kan dat zomaar!!! Had ik ook processor erin gedaan alles werkt perfect als ik de videokaart eruithaal doet de moederbord het niet doe ik de videokaart erin doet die het wel wat bleekt dat mijn pinnetjes waaren afgebroken. Moederbord was een: MSI Z77Mpower!
  3. Welke windows draai je? voor windows 7/8/8.1 32bit download je de drivers voor 32bit Voor windows 7/8/8.1 64bit download je de drivers voor 64bit als je dat gedaan hebt je oude driver deinstalleren en de nieuwe installeren opnieuw opstarten en klaar!
  4. Het betreft bij jou dat jouw computer de Software van je videokaart niet accepteerd!! zoals stegisoft al zei ga naar de ASUS pagina en zoek voor de correcte software voor jouw windows!
  5. Het zou kunnen zijn dat uw Videokaart defect is. Je zal wel denken dat ik gek ben maar de videokaart kan beeld geven maar als er veel beelden worden doorgegeven zoals een buraublad met allemaal kleuren kan het wel is zijn dat de videokaart soort van crasht en dan beschermd jouw moederbord je PC zodat er niks kapot gaat. het kan ook nog zijn dat de computer te heet wordt. het laatste waar het aan kan liggen is de RAM Geheugen daarvan kan er 1 kapot zijn dan krijg je dit ook!! owja ik vergat bijna deze: Kijk of alle pinnetjes van je prossessor nog goed zijn daar kan het ook nog aan liggen bij oudere Pc's zitten de pinnetjes op de prossesor bij de nieuwere op het moederbord. Succes ermee!!!
  6. De Connector waar je je beeldscherm aansluit kan kapot zijn met kapot bedoel ik: dat er wat draadjes zijn verschoven of zijn afgebroken met en demonteren van je oude scherm of met en monteren van je nieuwe scherm!! pak een goede bril of een vergrootglas en check dit na is dit in orde dan idd Klagen bij de verkoper!
  7. Het ziet ernaar uit dat de windows is gecrasht zonder dat je een blauw scherm krijgt. Door dit probleem op te lossen raad ik u aan om een nieuwe schone versie van windows erop te zetten, als dat alsnog niet werkt dan zou het alsnog aan de Videokaart kunnen liggen (als u een videokaart erin heeft tenminsten) Ik hoop dat ik u goed geholpen heb met deze informatie als u nog meer vragen heeft kunt u mij een Prive Bericht sturen MVG Ricardo
  8. Hallo, Ik heb een computer die ik zelf heb gebouwd dit zijn mijn Specefications: Besturingssysteem Windows 8 Pro 32-bit Processor Intel Pentium G3220 @ 3.00GHz 57 °C <hier niet op letten mijn waterkoeling is niet 100% moet een andere kopen en mijn processor is ook Poep! Haswell 22nm Technologie RAM 8,00GB Single-Kanaal DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Moederbord MSI Z87-GD65 GAMING (MS-7845) (SOCKET 0) 33 °C Grafisch MD30219PH (1280x1024@60Hz) Intel HD Graphics (MSI) Opslag 698GB SAMSUNG HD753LJ (SATA) 34 °C 7GB Generic Flash Disk USB Device (USB) Optische schijven Geen optische schijven gedetecteerd Geluid Realtek High Definition Audio Oke, Ik heb een hardeschijf van 700gb laats gekocht omdat mijn andere meldingen aangaf van onvoldoende schijf ruimte noodzakkelijk om deze te vervangen dus dat heb ik gedaan. Nu krijg ik die meldingen weer af en toe maar niet de heletijd zoals mijn vorige hardeschijf maar dit is best wel irritant als ik een film wil downloaden <Legaal! dan stopt hij met downloaden voor 10/15 min en dan begint hij weer maar als hij automatish uitgepakt word dan is hij incompleet en dat begint mij nu te ergen omdat deze hardeschijf mij best wel veel heeft gekost!!! Ik weet super veel van computers maar dit probleem is niet bekend bij mij!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.