Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

frodo1984

Lid
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over frodo1984

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. hierbij de uitleg over de crash van vandaag
 2. ik dacht dat het misschien opgelost zou zijn, maar jammer genoeg daarnet opnieuw een blauw scherm gekregen ineens... en een computer die opnieuw opstartte uit zichzelf... nog andere opties/oplossingen?
 3. ik heb bovenstaande gedaan, met het resultaat in bijlage
 4. hallo, ik kom even terug op topic https://www.pc-helpforum.be/topic/71867-probleem-ram-geheugen/page/3/?tab=comments#comment-563810 Jammer genoeg duiken de blauwe schermen weer op en valt de laptop weer uit op regelmatige basis... Sinds half maart heeft alles goed gelopen, maar nu dus weer niet meer... In tegenstelling tot de vorige keer krijg ik nu wel data in BlueScreenView (dit komt ook overeen met de 4 keer dat de pc sinds gisteren effectief is uitgevallen). Iemand die raad weet met de info in bijlage uit BlueScreenView? Alvast bedankt! bluescreenview.txt
 5. Excuus voor het wachten. Sinds de geheugentest heb ik dit niet meer gehad. Zou het daarmee opgelost zijn dan? Alvast bedankt voor de hulp totnogtoe.
 6. moet je gewoon het bluescreenview.exe bestand openen? En begint het programma dan automatisch normaal gezien? of moet je het eerst ergens starten? ik krijg geen errors precies?
 7. Dat was niet met dezelfde computer. Maar dat is uiteindelijk opgelost geraakt volgens mij door toch aan de kabels te prullen.
 8. na wat zoeken op internet en youtube heb ik het uiteindelijk toch gevonden. Er moesten inderdaad 2 bepaalde instellingen gedisabled worden alvorens hij vanop de usb wou starten. Het programma heeft ongeveer 12 uur gedraaid. Zie het resultaat in bijlage. Geen error gevonden blijkbaar?
 9. Gecontroleerd en dit staat ook zo bij mij. USB op unlock
 10. Dit helpt jammer genoeg ook niet...
 11. Net ook even het andere voorstel geprobeerd. Als ik de escape toets inhoud bij het opstarten krijg ik inderdaad meteen het keuzescherm om op te starten vanuit windows of vanuit de usb stick. Als ik usb aanduid, verspringt hij meteen naar het windows systeem. Als ik dan opnieuw usb aanduid en enter doe, start hij gewoon op maar naar windows en niet zoals ik vroeg...
 12. jip, ziet er zo uit op de usb stick:
 13. Dat lukt op de een of andere manier blijkbaar niet... Ik heb het ingesteld via USB stick en ook kunnen instellen vanuit BIOS dat de laptop opstart vanuit USB, maar dan krijg ik het niet voorziene scherm, maar blijft de laptop hangen op het scherm waar tijd en datum staan en valt die hier precies over, terwijl uur en datum wel correct staan... Ik voeg 2 foto's toe waar dit te zien is. Wat doe ik verkeerd?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...