Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

frodo1984

Lid
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door frodo1984

 1. hierbij de uitleg over de crash van vandaag
 2. ik dacht dat het misschien opgelost zou zijn, maar jammer genoeg daarnet opnieuw een blauw scherm gekregen ineens... en een computer die opnieuw opstartte uit zichzelf... nog andere opties/oplossingen?
 3. ik heb bovenstaande gedaan, met het resultaat in bijlage
 4. hallo, ik kom even terug op topic https://www.pc-helpforum.be/topic/71867-probleem-ram-geheugen/page/3/?tab=comments#comment-563810 Jammer genoeg duiken de blauwe schermen weer op en valt de laptop weer uit op regelmatige basis... Sinds half maart heeft alles goed gelopen, maar nu dus weer niet meer... In tegenstelling tot de vorige keer krijg ik nu wel data in BlueScreenView (dit komt ook overeen met de 4 keer dat de pc sinds gisteren effectief is uitgevallen). Iemand die raad weet met de info in bijlage uit BlueScreenView? Alvast bedankt! bluescreenview.txt
 5. Excuus voor het wachten. Sinds de geheugentest heb ik dit niet meer gehad. Zou het daarmee opgelost zijn dan? Alvast bedankt voor de hulp totnogtoe.
 6. moet je gewoon het bluescreenview.exe bestand openen? En begint het programma dan automatisch normaal gezien? of moet je het eerst ergens starten? ik krijg geen errors precies?
 7. Dat was niet met dezelfde computer. Maar dat is uiteindelijk opgelost geraakt volgens mij door toch aan de kabels te prullen.
 8. na wat zoeken op internet en youtube heb ik het uiteindelijk toch gevonden. Er moesten inderdaad 2 bepaalde instellingen gedisabled worden alvorens hij vanop de usb wou starten. Het programma heeft ongeveer 12 uur gedraaid. Zie het resultaat in bijlage. Geen error gevonden blijkbaar?
 9. Gecontroleerd en dit staat ook zo bij mij. USB op unlock
 10. Dit helpt jammer genoeg ook niet...
 11. Net ook even het andere voorstel geprobeerd. Als ik de escape toets inhoud bij het opstarten krijg ik inderdaad meteen het keuzescherm om op te starten vanuit windows of vanuit de usb stick. Als ik usb aanduid, verspringt hij meteen naar het windows systeem. Als ik dan opnieuw usb aanduid en enter doe, start hij gewoon op maar naar windows en niet zoals ik vroeg...
 12. jip, ziet er zo uit op de usb stick:
 13. Dat lukt op de een of andere manier blijkbaar niet... Ik heb het ingesteld via USB stick en ook kunnen instellen vanuit BIOS dat de laptop opstart vanuit USB, maar dan krijg ik het niet voorziene scherm, maar blijft de laptop hangen op het scherm waar tijd en datum staan en valt die hier precies over, terwijl uur en datum wel correct staan... Ik voeg 2 foto's toe waar dit te zien is. Wat doe ik verkeerd?
 14. Bedankt alvast voor de reactie! Hierbij de link: http://speccy.piriform.com/results/WySmfq0x7BJjgJRa26qxNJB
 15. Hallo, ik heb de laatste weken problemen met mijn ASUS laptop. De laptop reageert vaak trager en blijft regelmatig ook gewoon hangen waarna ik enkel kan uit- en terug aanzetten via de powerknop. Daarnaast krijg ik ook af en toe een blauw scherm met de melding stopcode memory management. Iemand een idee waar dit aan kan liggen en hoe ik dit kan verhelpen? In bijlage een foto van het blauwe scherm met foutmelding.
 16. Resolutie staat ingesteld op de aanbevolen resolutie: 1024X768
 17. Toen we onze computer vandaag na een tijdje weer aanzetten, bleek ineens het scherm precies uitgerokken en wazig, vager te zijn. Ik heb me al suf zitten zoeken op internet maar vind niet meteen een oplossing. Iemand die me hiermee kan verder helpen? De pc heeft er wel lang gedaan om op te starten omdat er updates bezig waren. Kan dit de oorzaak zijn? Ik heb de updates van vandaag proberen te verwijderen maar dat heeft ook niet geholpen... Systeemherstel is blijkbaar ook al geen optie. Iemand een idee? Ik hoop dat de printscreen al wat duidelijk maakt?
 18. Alles perfect gelukt! Nogmaals bedank voor alle hulp! Ik had nog een vraagje over het systeemherstel. Momenteel is dit enkel ingeschakeld voor de C-schijf. Moet dit ook voor de D- en E-schijf?
 19. scanlogboek.txt en voila, hierbij nog het scanlogboek van Malwarebytes Anti-Malware. Er waren 0 bedreigingen gevonden en ik krijg ook niet meer de yeabests en 9o0gle vermeldingen in Internet Explorer en Chrome. Volgens mij is dus alles weer in orde, tenzij ik iets over het hoofd zie dat jullie nog uit de twee laatste bestandjes kunnen halen? Nu al ne dikke merci voor de hulp! Geen idee hoe jullie het allemaal doen, maar de appreciatie is enorm Moet ik nog iets verwijderen van de onlangs geïnstalleerde programma's? In mijn programma's heb ik nu nog onderstaande lijst staan. Staat hier nog iets op wat er beter niet op staat? Of is dit allemaal ok? Thanx!
 20. Er zijn 368 threads gevonden, best wel veel zeker? Kunnen jullie eens checken of daar belangrijke tussen zouden zitten die best niet weggaan? Of mag ik ze allemaal wegdoen? In bijlage een overzichtje...
 21. Heb systeemherstel ingeschakeld, BullGuard Antivirus verwijderd, Farbar Recovery Scan Tool verplaatst naar het bureaublad en dan de volgende stappen gevolgd. Probleem is voorlopig wel nog niet opgelost... Of dat moest bij deze stap misschien ook nog niet zo zijn? Bedankt alvast voor de hulp!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.