Ga naar inhoud

frodo1984

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door frodo1984

  1. Bedankt voor je reactie, al is dit niet helemaal hoe ik het zie...

     

    Momenteel zijn er 3 computers gelinkt aan de gedeelde onedrive.

    1 desktop, de oude laptop en de nieuwe laptop. De 3 computers zijn allemaal nog in gebruik en wanneer ik bijvoorbeeld de desktop gebruik, is het bureaublad daar niet gevuld met de bestanden die op het bureaublad van mijn oude laptop staan. Via de desktop kan ik bijvoorbeeld wel de inhoud van het bureaublad van mijn oude laptop raadplegen via de onedrive mappen en zo zou ik het ook graag hebben op de nieuwe laptop. Dat ik daar via de onedrive mappen wel de inhoud van het bureaublad van mijn oude laptop kan zien, maar niet dat het bureaublad van de nieuwe laptop gewoon gevuld wordt met de inhoud van het bureaublad van de oude laptop. Momenteel is het precies een gedeeld bureaublad tussen beide laptops terwijl ik dat net niet wil, maar wil dat ik via de onedrive mappen toegang heb tot alle bureaubladen afzonderlijk...

  2. Hallo, ik heb sinds vandaag een nieuwe laptop en nu heb ik deze via onedrive ingelogd zodat ik gemakkelijk aan de gedeelde gegevens kan. Het enige vervelende is dat het bureaublad van mijn oude laptop nu volledig zichtbaar is op het bureaublad van mijn nieuwe laptop. En dat vind ik best vervelend. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Dit ik de inhoud van het andere bureaublad via verkenner kan oproepen, vind ik goed, maar dat mijn nieuwe bureaublad volstaat met alles van de oude laptop, heb ik liever niet. Ik weet dat ik bijvoorbeeld de synchronisatie van het bureaublad kan uitschakelen, maar dan kan ik de inhoud waarschijnlijk ook niet meer raadplegen via de onedrive mappen in verkenner?

  3. hallo, ik kom even terug op topic https://www.pc-helpforum.be/topic/71867-probleem-ram-geheugen/page/3/?tab=comments#comment-563810

     

    Jammer genoeg duiken de blauwe schermen weer op en valt de laptop weer uit op regelmatige basis... Sinds half maart heeft alles goed gelopen, maar nu dus weer niet meer...

     

    In tegenstelling tot de vorige keer krijg ik nu wel data in BlueScreenView (dit komt ook overeen met de 4 keer dat de pc sinds gisteren effectief is uitgevallen).

     

    Iemand die raad weet met de info in bijlage uit BlueScreenView?

     

    Alvast bedankt!

    bluescreenview.txt

  4. na wat zoeken op internet en youtube heb ik het uiteindelijk toch gevonden. Er moesten inderdaad 2 bepaalde instellingen gedisabled worden alvorens hij vanop de usb wou starten. Het programma heeft ongeveer 12 uur gedraaid. Zie het resultaat in bijlage. Geen error gevonden blijkbaar?

     

     

    20190225_124840.jpg

  5. Net ook even het andere voorstel geprobeerd. Als ik de escape toets inhoud bij het opstarten krijg ik inderdaad meteen het keuzescherm om op te starten vanuit windows of vanuit de usb stick. Als ik usb aanduid, verspringt hij meteen naar het windows systeem. Als ik dan opnieuw usb aanduid en enter doe, start hij gewoon op maar naar windows en niet zoals ik vroeg...

  6. Dat lukt op de een of andere manier blijkbaar niet...

     

    Ik heb het ingesteld via USB stick en ook kunnen instellen vanuit BIOS dat de laptop opstart vanuit USB, maar dan krijg ik het niet voorziene scherm, maar blijft de laptop hangen op het scherm waar tijd en datum staan en valt die hier precies over, terwijl uur en datum wel correct staan...

     

    Ik voeg 2 foto's toe waar dit te zien is. Wat doe ik verkeerd?

    20190223_194557.jpg

    20190223_194606.jpg

  7. Hallo, ik heb de laatste weken problemen met mijn ASUS laptop. De laptop reageert vaak trager en blijft regelmatig ook gewoon hangen waarna ik enkel kan uit- en terug aanzetten via de powerknop. Daarnaast krijg ik ook af en toe een blauw scherm met de melding stopcode memory management. Iemand een idee waar dit aan kan liggen en hoe ik dit kan verhelpen? In bijlage een foto van het blauwe scherm met foutmelding.

     

    download.jpg

  8. Toen we onze computer vandaag na een tijdje weer aanzetten, bleek ineens het scherm precies uitgerokken en wazig, vager te zijn. Ik heb me al suf zitten zoeken op internet maar vind niet meteen een oplossing. Iemand die me hiermee kan verder helpen? De pc heeft er wel lang gedaan om op te starten omdat er updates bezig waren. Kan dit de oorzaak zijn? Ik heb de updates van vandaag proberen te verwijderen maar dat heeft ook niet geholpen... Systeemherstel is blijkbaar ook al geen optie. Iemand een idee? 

     

    Ik hoop dat de printscreen al wat duidelijk maakt?

     

    image.thumb.png.9f4e06f6db6a706e81979551b9289bad.png

  9. scanlogboek.txt

     

    en voila, hierbij nog het scanlogboek van  Malwarebytes Anti-Malware. Er waren 0 bedreigingen gevonden en ik krijg ook niet meer de yeabests en 9o0gle vermeldingen in Internet Explorer en Chrome. Volgens mij is dus alles weer in orde, tenzij ik iets over het hoofd zie dat jullie nog uit de twee laatste bestandjes kunnen halen?

     

    Nu al ne dikke merci voor de hulp! Geen idee hoe jullie het allemaal doen, maar de appreciatie is enorm :-)

     

    Moet ik nog iets verwijderen van de onlangs geïnstalleerde programma's?

     

    In mijn programma's heb ik nu nog onderstaande lijst staan. Staat hier nog iets op wat er beter niet op staat? Of is dit allemaal ok?

     

    programmas.PNG

     

    Thanx!

     

     

    programmas.PNG

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.