Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

frodo1984

Lid
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door frodo1984


 1. hallo, ik kom even terug op topic https://www.pc-helpforum.be/topic/71867-probleem-ram-geheugen/page/3/?tab=comments#comment-563810

   

  Jammer genoeg duiken de blauwe schermen weer op en valt de laptop weer uit op regelmatige basis... Sinds half maart heeft alles goed gelopen, maar nu dus weer niet meer...

   

  In tegenstelling tot de vorige keer krijg ik nu wel data in BlueScreenView (dit komt ook overeen met de 4 keer dat de pc sinds gisteren effectief is uitgevallen).

   

  Iemand die raad weet met de info in bijlage uit BlueScreenView?

   

  Alvast bedankt!

  bluescreenview.txt


 2. na wat zoeken op internet en youtube heb ik het uiteindelijk toch gevonden. Er moesten inderdaad 2 bepaalde instellingen gedisabled worden alvorens hij vanop de usb wou starten. Het programma heeft ongeveer 12 uur gedraaid. Zie het resultaat in bijlage. Geen error gevonden blijkbaar?

   

   

  20190225_124840.jpg


 3. Net ook even het andere voorstel geprobeerd. Als ik de escape toets inhoud bij het opstarten krijg ik inderdaad meteen het keuzescherm om op te starten vanuit windows of vanuit de usb stick. Als ik usb aanduid, verspringt hij meteen naar het windows systeem. Als ik dan opnieuw usb aanduid en enter doe, start hij gewoon op maar naar windows en niet zoals ik vroeg...


 4. Dat lukt op de een of andere manier blijkbaar niet...

   

  Ik heb het ingesteld via USB stick en ook kunnen instellen vanuit BIOS dat de laptop opstart vanuit USB, maar dan krijg ik het niet voorziene scherm, maar blijft de laptop hangen op het scherm waar tijd en datum staan en valt die hier precies over, terwijl uur en datum wel correct staan...

   

  Ik voeg 2 foto's toe waar dit te zien is. Wat doe ik verkeerd?

  20190223_194557.jpg

  20190223_194606.jpg


 5. Hallo, ik heb de laatste weken problemen met mijn ASUS laptop. De laptop reageert vaak trager en blijft regelmatig ook gewoon hangen waarna ik enkel kan uit- en terug aanzetten via de powerknop. Daarnaast krijg ik ook af en toe een blauw scherm met de melding stopcode memory management. Iemand een idee waar dit aan kan liggen en hoe ik dit kan verhelpen? In bijlage een foto van het blauwe scherm met foutmelding.

   

  download.jpg


 6. Toen we onze computer vandaag na een tijdje weer aanzetten, bleek ineens het scherm precies uitgerokken en wazig, vager te zijn. Ik heb me al suf zitten zoeken op internet maar vind niet meteen een oplossing. Iemand die me hiermee kan verder helpen? De pc heeft er wel lang gedaan om op te starten omdat er updates bezig waren. Kan dit de oorzaak zijn? Ik heb de updates van vandaag proberen te verwijderen maar dat heeft ook niet geholpen... Systeemherstel is blijkbaar ook al geen optie. Iemand een idee? 

   

  Ik hoop dat de printscreen al wat duidelijk maakt?

   

  image.thumb.png.9f4e06f6db6a706e81979551b9289bad.png


 7. scanlogboek.txt

   

  en voila, hierbij nog het scanlogboek van  Malwarebytes Anti-Malware. Er waren 0 bedreigingen gevonden en ik krijg ook niet meer de yeabests en 9o0gle vermeldingen in Internet Explorer en Chrome. Volgens mij is dus alles weer in orde, tenzij ik iets over het hoofd zie dat jullie nog uit de twee laatste bestandjes kunnen halen?

   

  Nu al ne dikke merci voor de hulp! Geen idee hoe jullie het allemaal doen, maar de appreciatie is enorm :-)

   

  Moet ik nog iets verwijderen van de onlangs geïnstalleerde programma's?

   

  In mijn programma's heb ik nu nog onderstaande lijst staan. Staat hier nog iets op wat er beter niet op staat? Of is dit allemaal ok?

   

  programmas.PNG

   

  Thanx!

   

   

  programmas.PNG

Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...