Ga naar inhoud

Vin

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Laptop is inmiddels weer werkende. Bedankt voor alle reacties!
 2. Update: heb inmiddels mijn data kunnen kopiëren naar een externe harde schijf door middel van opdrachtprompt waar ik toegang tot kreeg met een Windows 8.1 installatie cd (ik heb notepad geopend en via daar mijn C schijf kunnen inzien en bestanden kunnen kopiëren). Hierna heb ik een fabrieksherstel gedaan via Acer eRecovery Management (alt F10 bij opstarten). Na het voltooien hiervan de laptop opnieuw op laten starten waarna ik de foutmelding kreeg: "BootMGR is missing. Press cntrl alt del to restart your computer". Even gegoogled en daarna weer opdrachtprompt geopend, waarna ik het tweetal com
 3. Ik heb de tweede optie van acer eRecovery management geprobeerd waarbij een backup van alle gegevens wordt gemaakt en daarna het besturingssysteem opnieuw geinstalleerd wordt, maar hierbij kreeg ik na enkele uren de melding "herstel mislukt. Foutcode =0x45d (WIMApplyImage cannot apply image : The request could not be performed because of an I/O device error. Herstellen is mislukt. Probeer "Systeem volledig herstellen naar fabriekswaarden". Hierna op afsluiten geklikt waarna de computer opnieuw opstartte. Dit keer bleef het liggende streepje slechts enkele keren knipperen, gevolgd door Windows
 4. Goedendag. Gisteren was ik een youtube video aan het bekijken, waarna ik door de reacties scrollde en een reactie zag van iemand met de tekst "free gift card" met een link erbij. Ik vertrouwde het niet direct, maar zag dat de reactie 133 upvotes had gekregen en reacties op het bericht meldden dat het werkte. Stom dat ik ben, toch op de link geklikt, gekozen voor een ebay gift card, waarna ik een balkje vol zag lopen met de boodschap "connecting". Toen het balkje op ongeveer 20% vol zat toch de website weggeklikt omdat ik het niet vertrouwde. Ik vrees dat het toen al te laat was. En
 5. Aan de muis ligt het niet. Volgens mij gebruik ik shockwave player. Kan ik dat ergens zien? Met resetten ben ik ook mijn bladwijzers kwijt neem ik aan? En het is idd gogole chrome
 6. Als ik een filmpje kijk, blijft links onderin een balkje staan bij full screen modus. Zie plaatje. Hoe kan ik dit weg halen?
 7. Windows updates werkt weer. Bedankt!
 8. Er waren geen schendingen in integriteit aangetroffen. Het probleem bestaat nog steeds
 9. Gedaan en updaten werkt nog steeds niet. Ik zag ook bij een van de uitgevoerde commands 'net stop wuauserv', wederom gevolgd door systeemfout 5.
 10. Windows FixIt kan geen problemen vinden. Als ik de stappen doorloop en bij eigenschappen kijk bij wuaueng.dll zie ik dat de meest recente versie van de update agent is geïnstalleerd. Ik had nog geprobeerd om opdrachtprompt als administrator uit te voeren en de command "net start wuauserv" ingevoerd, maar krijg dan "toegang geweigerd. Systeenfout 5."
 11. Windows Update ontbreekt op de lijst met services. Zoeken op Windows Update in start levert ook geen resultaat op voor Windows Update. Naar microsoft website gegaan om de update agent opnieuw te installeren, maar kreeg de melding dat die al geinstalleerd was en de installatie dus niet nodig is.
 12. Had de verkeerde afbeelding geupload. Daar ging het om. Blijkbaar is de windows update service uitgeschakeld. Als oplossing daarvoor (van windows) wordt aangeraden om automatisch updaten in te schakelen, maar dat gaat niet.
 13. Niemand die verder een idee heeft dit op te lossen?
 14. Windows update doet het nog steeds niet: AVG heb ik net wel succesvol kunnen installeren, dus daarvoor alvast bedankt!
 15. [ATTACH]31454[/ATTACH] zoek-results2.txt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...