Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Zwervende Eik

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Zwervende Eik

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 21-03-1960

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Land
  België

Contact Info

 • Skype
  moekemarieke

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 8.1
 • Monitor
  ?
 • Moederbord
  ?
 • Processor
  ?
 • Geheugen
  ?
 • Grafische Kaart
  ?
 • Harde Schijf
  ?, 1 TB
 • Voeding
  HP, 65W
 • Geluidskaart
  ?
 • Behuizing
  ?

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja, dat waren er 16 in totaal, nu dus nog 15. Oké, doe ik! Bedankt, hé, voor alle hulp en geduld...
 2. Aha, ja, dat klopt, dat heb ik gezien, en ik vroeg me al af of het dat dan was, maar omdat ik er zo weinig van ken voel ik me dan heel onzeker... Heel erg bedankt, @route99! En denk je dat ik dat voor die andere 15 .exe-bestanden ook moet doen (ook bij Movie Maker), of spelen die zich allemaal af BINNEN die set-up van Photo Gallery die ik nu geblokkeerd heb?
 3. Dag @vxvk, dank je wel voor de hint! Ik ben daarnaar gaan zoeken in de map Windows Live (in Program Files), maar ik heb die .exe blijkbaar niet... Wél 16 andere, in die map! Ik heb van Windows Essentials 2012 wel alléén Photo Gallery (automatisch annex Movie Maker) geïnstalleerd, kan het daaraan liggen? Ik zie "setup-all" in de naam van jouw .exe, en dat heb ik dus NIET gedaan. Voer ik die procedure voor de uitgaande verbinding dan uit voor alle 16 .exe's die ik heb, of alleen voor bepaalde?
 4. Dat was ik aan 't doen, ik was bij punt 10 gestrand omdat ik de naam van het programma nergens vond... Intussen heb ik nog veel meer subfolders open gemaakt, en blijkbaar zit Photo Gallery in Wndows Live (van Windows Essentials 2012 geen spoor). Dus zover zijn we nu al. Maar Windows Live noch Photo Gallery staat ergens in die lange lijst voor de uitgaande verbindingen... Die lijst staat vol voor mij onbegrijpelijke verbindingen, die maar zelden tonen over welk programma het nu eigenlijk gaat.
 5. Aha, @route99, dan zat ik toch al wel op de juiste plek te zoeken! Bedankt voor de tip, hij bracht mij een eindje verder. Maar helaas, ik vind in die hele lijst bij de Firewall geen enkele verwijzing naar Windows Essentials 2012 of Photo Gallery, dus kan ik ook niets aan- of uitvinken, of via die andere manier een nieuwe regel instellen. Vreemd is dat... Mocht je nog ideeën hebben, graag - en anders zal ik het risico moeten lopen; ik weet eigenlijk niet hoe groot het risico van een virus is in zo'n geval.
 6. Ik heb een hele tijd gezocht naar informatie om die firewall aan te passen, maar niets gevonden, ik ben niet goed in technische zaken met computers. De firewall is van Windows Defender, maar hoe ik ervoor kan zorgen dat Photo Gallery 'clean' blijft, dat weet ik niet. Misschien IS de instelling al goed... Maar de installatie is alvast wél gelukt, en ik ben zóóóó blij dat ik nu weer heel eenvoudig foto's en video's kan bekijken!
 7. Oké, @route99, ik probeer te begrijpen wat je zegt over die firewall. Dat van die privégegevens was omdat je normaal iemand zijn e-mailadres nodig hebt om iets via WeTransfer te sturen (en dat wou ik dan weer liever niet openbaar), maar als je die link hier wilt posten is het ook goed, natuurlijk.
 8. @kweezie wabbit Exact, dat is wat ik ook wil! Mijn filmpjes hebben echter een MPG-formaat, zou het daarmee te maken kunnen hebben? (Ik dacht dat IrfanView dat ook ondersteunde, ik zag dat er toch tussen staan, ofwel was dat in een ander programma - ik heb het al gedesinstalleerd...) Met die oplossing van jou, @route99, kan ik wel leven, denk ik! Ik weet alleen niet goed hoe je dat moet doen, dat met die firewall, ik weet niet eens of ik een firewall heb - ik zit voortdurend op andere netwerken (en vaak op hotspots als TelenetWiFree) omdat ik een zwervend leven leid... Als jij mij met die instelling kunt helpen, ja, dan HEEL graag een WeTransferlink voor Photo Gallery! Hoe wissel je op dit forum privégegevens uit? Is er een privéchatbox of zo? Aan iedereen heel erg bedankt voor de geboden hulp!
 9. @falstring Ah, oké, ja, zo ver had ik niet gekeken :-P Ik ben al een paar uur bezig geweest met zo'n programma's te installeren en uit te proberen, en tot nu toe zonder succes. Ik hoopte dat iemand er al eentje had gevonden, want zó veel tijd om te blijven uitproberen heb ik niet... Maar erg bedankt om mij op die lijst daaronder te wijzen, ik hou ze achter de hand! @kweezie wabbit Dat is wel frappant, ik heb IrfanView geprobeerd, en ik kon daar wel de foto's en de video's mee bekijken, maar niet door elkaar! Ik moest telkens het programma afsluiten, in de directory op de foto of het filmpje klikken om het te openen. Foto's liet hij netjes na elkaar zien, maar hij sloeg de video's over (zoals alle andere programma's die ik geprobeerd heb). De video's moest ik een na een aanklikken. En ik kijk altijd na of de formaten ondersteund worden, zo nodig vink ik ze aan (ik vink altijd alle mogelijkheden aan). Het punt is dat ik geen 'afspeellijsten' of 'bibliotheken' wil maken, geen 'beheer' van mijn foto's en filmpjes... Misschien ben ik zélf de moeilijke! Ofwel is er iets anders in de instellingen dat ik moet veranderen... Enig idee? @Leono Ja, ik las ergens dat als je Photo Gallery nog in je systeem hebt, je het gewoon kunt blijven gebruiken, maar het zou virusgewijs niet veilig meer zijn omdat het niet meer ondersteund wordt. Dus ik gebruik het dan toch liever niet meer... Maar erg bedankt voor de tip en het aanbod!
 10. Nee, helaas, dat is al heel oude info, want ook Live Photo Gallery is al een jaar dood en begraven... Op de link die je geeft (zie PrtScr) staat zelfs duidelijk vermeld dat de opvolger Photos niet alle functionaliteiten heeft die Photo Gallery had, en jammer genoeg is dat wat ik nodig heb er dus niet meer bij (voor de rest vind ik Photos wel oké, hoor). Ik kan niet geloven dat er echt geen enkele app meer bestaat die zoiets simpels kan als foto's EN video's door elkaar te tonen... Bedankt voor het mee zoeken, en ik blijf hopen dat iemand op dit forum mij voort op weg kan helpen!
 11. Nee, je begrijpt mij verkeerd, denk ik. Ik wil geen video's maken, ik wil gewoon bestaande foto's EN video's kunnen zien in één programma. Bijvoorbeeld: ik heb een wandeling gemaakt en een aantal foto's genomen maar ook video's, ik heb ze gedownload en op mijn pc in een map gestopt, en nu wil ik ze in die volgorde na elkaar kunnen zien, foto's en video's door elkaar. Photo Gallery kon dat...
 12. Sinds het verdwijnen van Windows Photo Gallery, waarmee je alle foto's EN video's in een map kon bekijken, zoek ik vruchteloos naar een (gratis!) programma dat dat ook doet, en wel zónder indelingssoftware. Ik zoek dus gewoon iets wat alle foto's en video's in een bepaalde map uit Verkenner toont, bruikbaar in Windows 10. Kunnen jullie mij op weg helpen?
 13. Oeps, ik krijg "404 not found" en daaronder "nginx" als foutmelding als ik op je link klik...
 14. Oké, dan doe ik dat. Als er van jullie kant niets meer toe te voegen is, is dit onderwerp voor mijn part afgesloten. Nog bedankt voor jullie begeleiding, ik ben er heel blij mee!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.