Ga naar inhoud

Victor

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Victor's prestaties

  1. Victor

    Muziektopic

    Ja das ook een mooi nummer!
  2. Daar ben ik het volledig mee eens Bedankt voor het meedenken!
  3. Victor

    Muziektopic

    Om nog even terug te komen op filmmuziek Ik kan de sprookjesachtige composities van Danny Elfman altijd wel waarderen
  4. Thanks Leroy! Daar heb je wel een punt inderdaad, dat het waarschijnlijk mooier wordt als je een designer de webshop laat ontwerpen. Echter houd ik alles in eerste instantie liever in eigen hand. Ik heb nog even rondgekeken en ik belandde uiteindelijk op de website van strato. Hier bieden ze een betaalbaar basispakket en templates die je aan kunt passen. Ziet er interessant uit. Is dit toevallig ook de provider waar je stiefvader bij zat?
  5. Dag allemaal! Wellicht hebben jullie in het voorsteltopic al gelezen dat ik het plan heb om een webshop te starten in tweedehands elpee's. Nu ben ik een beetje aan het rondkijken waar ik dit het beste zou kunnen laten hosten. In eerste instantie heb ik nog niet zoveel nodig: de ruimte om tot een paarhonderd producten aan te bieden en een gebruiksvriendelijke ontwerptool voor een beginner. Elke host heeft natuurlijk prachtige aanbiedingen, maar ik ben vooral benieuwd naar persoonlijke ervaringen. Mijn vraag is dus: heeft iemand een webshop (of ooit gehad) en wat zijn je ervaringen met je host? Wat kunnen jullie aanraden? Overige tips bij het beginnen van een webshop zijn trouwens ook altijd welkom Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.