Ga naar inhoud

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  32.276
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

stegisoft's prestaties

 1. Volhouden konijntje en vrouwke. Nog 4 jaar en dan heb kan tinnen viering doen.😃
 2. Dat is uw uitgepakte map maar ik bedoeld de map van usbserver
 3. Kan je een screen maken van de mappen die je ziet? ALT + PRTSCR of printscreen toets en plakken in tekenprogramma
 4. Als ik mij niet vergist moet je map PHP verwijderen en nieuwe erin zetten en settings/php.ini of zo instellen. Mogelijk kan je de oude settings/php.ini herbruiken.
 5. Op deze pagina (klik) kan je usbwebserver versie 8 downloaden. (handleiding klik) Moet er geen php 8 bijzitten dan kan je op deze pagina (klik) downloaden
 6. Wat is gaf voor usb: D-Bus is een berichtenbussysteem, een eenvoudige manier voor applicaties om met elkaar communiceren. Wat Hensyr gaf is meer voor de opstart dat vergelijkbaar is als MBR in Windows.
 7. Vroeger was Cooblue goedkoop maar tegenwoordig duurder geworden.
 8. Wat ik gaf is voor usb Bij rapport werd een melding gegeven voor usb Het maak mij niks uit dat je met Hensyr verder doet.
 9. Als je bluetooth op meerdere toestel had ingeschakeld moet je altijd zorgen dat andere toestellen bluetooth uit staat. Bijvoorbeeld: Je wilt bluetooth op pc dan moet je zorgen dat van smartphone uit staat of ver genoeg verwijderen. Je kan met bluetooth slechts 1 toestel verbinding maken en nooit meerdere tenzij een
 10. Voer dit ook in terminal: sudo apt-get install libdbus-1-dev sudo apt-get install libglib2.0-dev
 11. Bedoeld je 2 luidspreker waarvan 1 op tv en 1 op pc?
 12. Koop een Logitech luidspreker (klik) voor PC volgens budget dat je hebt. Soundbar (klik) zijn in veel soorten en vooral ook veel prijs verschil. Persoonlijk vind ik dat je ter plaatste in een winkel moet testen want ieder mens hoort anders.
 13. Ga naar software of programmabeheer en laat het naar log vie zoeken. Je bijvoorbeeld Ksystemlog installeren en daar kan je log zien wat er fout is. Mogelijk kan je ook in zoekvak naar systeemrapport zoeken want daar staat ook alles wat fout is en eventueel bepaald instellingen installeren met uw toestemming.
 14. Als de pc 2 meter van TV is kan je perfect met verlangkabel doen. Dus van TV (meestal digirecoder) met verlengkabel voor geluid naar pc luidspreker. Tegenwoordig kan je zelf via stopcontact. (voorbeeld klik) Luidspreker van TV blijft altijd aan als voor pc via digirecoder luidspreker of koptelefoon aansluit. Ik doe dat ook bij TV Voor mij draadloos koptelefoon --> werkt tot 15 meter ver. Voor mijn vrouw via TV luidspreker Beiden werken gelijktijdig.
 15. Ik vind het wel vreemd wat je nu zegt terwijl de pc amper 2 meter van TV is. Van pc naar TV met hdmi kabel aansluiten. Je hebt in principe geluid op TV Maar ik ga vanuit dat je ook een digirecoder hebt van uw provider. Je kan dan vandaar uit uw luidspreker erop aansluiten ( gewone versie en meestal ook Optische Kabel) van uw pc. Je hebt dan geluid op TV en luidspreker. Luidspreker kan je ook splitsen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...