Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  30.024
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. ingestelde kolommen wijzigen steeds

  Jij schrijf wel als titel ingestelde kolommen wijzigen steeds terwijl jij sorteren bedoeld. Het principe is weeral hetzelfde als wat ik had gezegd maar kies uit de beeld bij meer zoals Album-ID of album enz. Je kan dan in de eigenschappen van de liedjes zoiets instellen.
 2. Cookies verwijdeen

  Zoiets zou je 1 keer maand moeten doen met deze handleiding Indien nog niet werkt dan vermelden om welke bank het gaat. Ook vermelden welke browser je werkt en Windows versie zoals Windows 10
 3. ingestelde kolommen wijzigen steeds

  Dan ben je de eerste mens op aarde die C: niet vind terwijl jij alle dagen naar kijkt. Er is een verschil tussen in de map zelf en in de verkenner.
 4. ingestelde kolommen wijzigen steeds

  Open verkenner Klik nu op c:\ en bovenaan op naam met de rechtermuisknop op meer klikken. Geef daar in het vak de kolombreedte. Klik nu bovenaan op beeld en dan optie / weergave en klik daar op Alle mappen toepassen Nu is het overal dezelfde kolombreedte Bovenstaande is voor Windows 10 maar in Windows 7 kan het iets anders zijn.
 5. video 8 overzetten naar dvd of pc

  Heb je mijn handleiding gelezen? Klopt dat model niet?
 6. video 8 overzetten naar dvd of pc

  Bijkomend op vorige antwoord dit: Op deze handleiding bij bladzijde 19 kan je toch een verbinding maken met uw computer met deze software
 7. video 8 overzetten naar dvd of pc

  LG Videoplayer combi DVD 6hd HIFI Stereo zijn er veel soorten. Kan je model type geven zoals RC388 Hoe speel je zoiets af in uw geval? Via de TV? Dan zijn er ook ander mogelijkheden.
 8. Stegisoft, ik denk dat het beter is dat we het daarbij laten. Dank voor je tijd. Stegisoft, ik denk dat het beter is dat we het daarbij laten. Dank voor je tijd. Op uw eigenlijk vraag had ik geantwoord en is ook getest bij mij. Ik gaf jou eigenlijk een ander manier van communicatie middel. Als ik iets niet direct kan oplossing denk ik altijd in piste dat wel kan.
 9. Telenet webmail is een totale ramp Dat is wel 100% zeker een fantasie van jou hoor. Normaal gezien meteen in mailbox van de andere. Maar het is niet aan Telenet om verzonden mails te controleren op virussen want dat doet provider van de geadresseerde. Probeer maar eens van Gmail naar Telenet te versturen en je heb meteen in uw mailbox. Dan heeft hij weinig kennis van zaken doen. Mails worden nauwelijks gebruik bij business. Ik werk tientallen jaren met Telenet mails en nooit een probleem gehad. Er gebeurd weleens een technisch probleem maar dat heb je bij ieder provider. Als je Telenet Webmails dat perfect werkt in buitenland toch van slechte type is waarom gebruikt je dan nog Telenet als mail provider. Er zijn er genoeg op aarde zoals Gmail, Outlook.com, Hotmail en nog velen andere. Bovendien indien je met de moderne tijd mee gaat dan is zelfs mails versturen nog van de oude type want tegenwoordig heb je WhatsApp Business-app en nog velen andere dingen zoals Clouds enz.
 10. video 8 overzetten naar dvd of pc

  Volgens Sony zou je deze kabel (klik) kunnen gebruiken doch geen ervaring mee. Anders model en type eens geven.
 11. Waar moet mijn mail adres van telenet staan? Nergens want dat is standaard ingesteld. Wie is de 'tegenstaander? Ik veronderstel het mailadres naar wie je de mail stuurt? Wie is de 'tegenstaander? Ik veronderstel het mailadres naar wie je de mail stuurt? Ja Bedoel je dat het adres naar wie je verstuurt een telenet adres moet zijn? En waar dan namens mail@gmail? Nee. mail@gmail is een voorbeeld van mail adres dat toevallig van gmail is. Stel dat je met Outlook met je gmail adres een mail wil versturen naar abc@xyz.com, hoe ga je dan te werk? Ik was vergeten afbeelding bij te voegen.
 12. Ik heb een test gedaan met outlook (office) en ben Telenet klant en ik kan andere emailadres gebruiken zonder aanpassen van account en ook effectief verzenden. De test deed ik met gmail mailadres. Let op: bij verzenden staat wel uw mailadres van telenet maar de tegenstaander staat mail@telenet.be namens mail@gmail.com
 13. Dat geldt voor iedereen. Dus ook forums want je hebt contacten van leden en dus geldt dezelfde procedure. Of dat nu een bedrijf , wzw of particulieren zijn is hetzelfde. Het gaat niet alleen om privacy verklaring maar ook effectief kunnen aanpassen van uw eigen informatie als klant. Ik vind dat fantastisch dat het eindelijk zo is. Waarom vraag men leeftijd of geslacht wat totaal niks voor nodig is?
 14. windows 7 update steeds overdoen

  Open opdrachtprompt of Windows powershell als administrator. Kopieer onderstaande tekst en plak het achter > net stop wuauserv Ga nu naar C:\Windows\SoftwareDistribution Maak de mappen DataStore en Download leeg--> het kan zijn dat je niet alles kan verwijder maar dat is niet erg. Ga terug naar opdrachtprompt of Windows powershell als administrator en plak onderstaande tekst net start wuauserv Doe verder niks. Windows zal update wel downloaden en je zal merken dat de update wordt installeert.
 15. 2300€ voor MSI laptop of???

  PC is altijd goedkoper maar je kan ook nog eens upgraden door nieuwe videokaart want de games worden zwaarder en zwaarder. Uw laptop heeft wel 512 GB SSD en dat is al behoorlijk maar ik begrijp niet waarom de fabrikant dan nog steeds harddisk plaats dat de SSD trager doe werken. Het was beter geweest om 2 x 512 GB SSD te plaatsen en zeker bij zo'n een dure laptop. Maar je moet ook beseffen: Laptop heeft als voordeel dat je overal kan meenemen doch ook zwaarder en zeker bij uw geval. Maar uw Merk MSI staat bekend als er iets mankeert dat je niet vlug uw laptop terug hebt. Doch je moet realist zijn: Je kies voor de duurste en denk dat het ook de beste is. Er zijn nog veel duurder laptop hoor. In uw geval: je spreek over games en dan heb je op de eerste plaats nodig: zeer goede videokaart. Je heb nu een oude laptop maar Fortnite is helemaal geen zware games. Dat komt door uw oude laptop dat het niet goed aan kan. Bovendien zou ik niet naar Cooblue alleen kijken want die heeft maar een beperkte artikels. Let op: toetsenbord = QWERTY
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×