Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  30.648
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. Afmetingen koelers (fans) bepalen

  Gewoon simpel. Van kant tot kant.
 2. Laptop met windows 10 heeft rare kuren

  Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.) Typ links onderaan op vergrootglas en typ wifi Klik dan op bekende netwerk beheren Klik dan op alle wifi verbinding dat je hebt dat NIET uw standaard wifi is klik en op niet onthouden. Wil je om een of ander reden een ander wifi punt verbinding maken dan moet je zorgen dat automatisch verbinding uitstaat alvorens te verbinden. Doe je dat niet dan zal Windows steeds zoeken naar de beste wifi verbinding en dat wilt niet zeggen dat je ook internet hebt. Dat komt omdat Windows naar de beste wifi signaal kijkt zonder te kijken of je wel internet hebt.
 3. plug in alleen te instaleren met i e browser

  a.u.b. gebruik geen internet explorer want het is niet veilig meer. Je kan beter kijken bij de fabrikant of die geen Windows 10 software heeft. Ik werk nu altijd met Edge en ik zou niet eens weten wat niet werkt. Ook mijn camera werkt prima in Edge, ook al zegt de fabrikant dat ik Chrome moet gebruiken. Om eerlijk te zijn: het werkt zelfs beter in Edge dan in Chrome. Ik gebruik de NAS. Met browser kan je bijna altijd zoiets doen maar meestal hebben fabrikanten een app voor Windows ofwel een app voor smartphones of tablet. Gebruik zulke dingen maar zeker niet Internet explorer. Je moet wel Windows 10 kennen. Start Edge en dan rechts bovenaan op 3 puntjes klikken en dan Met Internet Explorer openen Staat het niet bij dan moet je in Windows 10 zo doen: Vergrootglas en dan ap typen en apps en onderdelen klikken. Dan optionele onderdelen beheren klikken en daar kan je op toevoegen klikken.
 4. Heb je ook op een gewone Windows computer ook dat probleem? Linux is op dat gebied helemaal geen moeilijke want zelfs al zou Linux dat niet als pdf zien dan zal het meestal nog kunnen lezen.
 5. linksys router instellen met gegevens

  Je zegt niet wie uw provider is. Indien je Proximus of Scarlet hebt moet je wel rekening mee houden dat IP adres van Linksys router hetzelfde is als van uw provider. Je zal dus de router van uw provider tijdelijk moet uitzetten. Indien je Telenet heb dan gewoon verbinding maken met de Linksys router en dat kan ook draadloos. Op uw browser dan en typ 192.168.1.1 ofwel wat er onderaan de router vermeld staat. Dan moet je eerst aanmelden Daarna kan je inloggen. Indien je Proximus of Scarlet hebt dan moet je wat rood is vervangen door 1 Brugmodus vaste IP adres geven zoals bijlage. Dan moet op een ander tab blad DVHP uitzetten. Je mag gerust DNS IP adres van provider router ingeven zoals 192.168.0.1 192.168.0.135 --> dat is het adres dat je moet typen om naar de router te kunnen 255.255.255.0 192.168.0.1 --> is IP adres van uw provider router. DNS 192.168.0.1 Tweede dns hoeft je niks in te vullen. Daarna moet je wel netwerkkabel in de vrije poort aansluiten om internet te hebben denk ik mar dat moet je testen.
 6. Externe HD initialiseren: lukt niet

  Heb je opgelet dat indien uw externe harddisk usb 3.0 is best ook in usb 3.0 poort aansluit? De zwarte afbeelding dat je liet zien betekend niet dat het stuk is want ik had dat ook gehad en het werkt prima.
 7. foutmelding 0x80070643

  Er gebeurd daarna niks en je moet gewoon wachten op de volgende update zonder te forceren.
 8. Moet je niet usb-stekker hebben voor auto dat je gewoon in sigarettenaansteker inplugt? Je moet gewoon kijken dat je een versie neemt met voldoende mA Dat heeft niks met Apple te maken want dan zou je ook een Apple huis moeten bouwen. Veel auto's hebben ook aparte usb poorten en even in de handleiding kijken hoeveel mA het heeft.
 9. GPS programma voor iPhone

  In ken niks van zulke dingen maar staat data aan als je GPS gebruikt want om Waze naar de laatste stand te brengen moet je wel data aanstaan. Ik weet niet hoe het zit met IPhone want ik heb zulke dingen niet. Verder kan je op deze pagina (klik) lezen wat voor u de beste is. Let op de plus en min-punten.
 10. bootres.dll corrupt

  Open cmd als administrator Had je dat gedaan als administrator
 11. foutmelding 0x80070643

  catalog update is totaal iets anders dan wat ik voorstelt.
 12. Accu loopt leeg

  Rebuy betekend ook opnieuw verkopen. re = opnieuw buy = verkopen.
 13. Externe HD initialiseren: lukt niet

  Download deze bestand (klik) van WD en doe zoals beschreven staat op deze pagina (klik) -> naar beneden scrollen
 14. foutmelding 0x80070643

  Open opdrachtprompt of Windows powershell als administrator. Kopieer onderstaande tekst en plak het achter > net stop wuauserv Ga nu naar C:\Windows\SoftwareDistribution Maak de mappen DataStore en Download leeg--> het kan zijn dat je niet alles kan verwijder maar dat is niet erg. Ga terug naar opdrachtprompt of Windows powershell als administrator en plak onderstaande tekst net start wuauserv Doe verder niks. Windows zal update wel downloaden en je zal merken dat de update wordt installeert.
 15. Moppen tappen

  Beiden link werken ook bij mij in Edge Ik vind het een flauwe video omdat het niet echt gebeurd is.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×