Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  31.663
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat is wat ik de hele tijd vroeg. Staat bij u verborgen bestanden aan? Je hebt op uw usb-stick niks opstaan (buiten misschien verborgen bestanden) Verborgen bestanden zichtbaar maken: Open Verkenner vanaf de taakbalk. Selecteer Beeld > Opties > Map- en zoekopties wijzigen. Selecteer het tabblad Weergave en selecteer onder Geavanceerde instellingen de optie Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven en OK.
 2. Klik op uitvoeren of zoekopdracht en kopieer onderstaande tekst en plak het in zoekopdracht of uitvoeren. SystemPropertiesRemote.exe Daar kan je externe bureelblad uitzetten. Wifi signaal verwijderen en dan opnieuw aanmelden. Je hebt wel wifi paswoord nodig en dat vind je normaal zien aan de achterkant of onderkant van de router of handleiding Klik op start met rechtermuisknop of linkermuisknop. Open Windows PowerShell (admin) Kopieer onderstaande tekst en plak het achter > netcfg -d Herstart de pc of laptop en nar opstart zal je wifi opnieuw paswoord moeten geven. Indien dan nog steeds niet werk zou ik SSID naam van de router een nieuwe naam geven.
 3. Ga je soms naar de winkel om een gaatje te vinden?😄 Ik zou een deur zoeken voor zo'n een groot mens als jij. Trouwens kruidvat is op de meeste plaatsen zondag open.
 4. Je hebt een laptop van duurder segment met betere onderdelen. Je moet wel opletten dat sommige ubs-c kabels niet voldoende baanbreedte geven. Kijk eens na of je usb-c kabel DisplayPort Alt Mode is.
 5. Let op dat je een speciale laptop hebt. Je zal uw videokaart moet kijken want het kan zijn dat je externe videokaart standaard moet zetten. Deed je zoals afbeelding? Instellingen en toepassingen Als je een beeldscherm aansluit op je laptop, wordt elk nieuw scherm automatisch door Windows herkend. Er zijn meerdere opties die je kunt kiezen, en het is zeker aan te raden om te kijken wat je zelf het prettigst vindt werken! Beeldschermen uitbreiden Hiermee wordt het bureaublad verspreid over beide schermen en kun je items tussen beide schermen heen en weer slepen. Beeldschermen dupliceren Hiermee wordt op beide beeldschermen hetzelfde bureaublad weergegeven. Voor een laptop is dit de standaardinstelling. De optie is handig als je een presentatie geeft met je laptop aangesloten op een projector of groot beeldscherm. Bureaublad op één beeldscherm weergeven Deze optie wordt meestal gebruikt op een laptop als je het scherm van de laptop leeg wilt houden nadat je een groot beeldscherm hebt aangesloten.
 6. Uw mobiel kan veel beter signaal vinden. Bij Tomtom is dat wat anders want die kan niet zover vinden. Dat is eigenlijk ook niet de bedoeling van TomTom want GPS is belangrijker. Wifi is puur voor update en het is stukken veiliger als je dat binnen doet want als wifi onderbroken is kan het zijn dat TomTom niet zal werken. Extra signaal bijzetten in de buurt kan helpen.
 7. Ik snap niet heel goed wat uw toestel is maar als dat ook bedoeld is om uw laptop aan te sluiten om zo ook stroom te hebben dan is het toestel met 130 watt te laag want uw laptop heeft blijkbaar 180 watt nodig wat erg hoog is. De meeste laptop hebben 80 tot 120 watt nodig.
 8. Remote Desktop uitzetten want dat is totaal iets anders. Dat is via internet en dan kan je niet afdrukken met een usb-printer. Je geeft wel deel van speccy maar ik weet niet om welke Windows het gaat. Geeft dan ook speccy van de andere Windows
 9. Je moet dat filmke niet letterlijk nemen. Of usb-stick dikke koe of mijnlief of remotable of intenso heet maak niks uit. Waarom is het voor u zo moeilijk op usb-stick te openen zoals filmke uitlegt? Het is super normale dingen wat je moet doen in uw verkenner. Hou jij mij voor de gek of wat? Ik kon dat vanaf dag 1 en dat in de moeilijk periode van msdos
 10. Daar zou je het software vinden maar in dit geval niet. Klik op Snelle toegang en daar zou je usb-stick zien en dan verder doen zoals video
 11. Naar PC Windows 7 Klik op deze bestand (klik) en ga naar download map en dubbelklik op WindowsUpdate.diagcab
 12. Gele kabel aansluiten vanaf Windows 7 computer naar Windows 10 computer? Dat gaat niet. Bij Windows 7 computer naar deze pagina (klik) gaan en vink Windows 7 aan.
 13. @droske Ik heb de indruk dat het nog langer zal duren dan bij XP het geval was dat men eindelijk overschakelt. 29-07-2015 en dus bijna 5 jaar later blijft men nog altijd naar Windows 7 in gedachte. Terwijl Windows 10 tegenwoordig bijna perfect is en vooral veilig is.
 14. Dan zal bij opnieuw opstarten uw pc automatisch in veilig modus komen. Daarvoor heb je geen F8 nodig. Daarvoor heb je geen software nodig. Om welke software gaat het hier?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.