Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  31.081
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Als jij bij Thunderbird zou je dat ook met dezelfde manier moeten kunnen doen bij outlook. Er is geen verschil tussen beiden. Uitzicht is inderdaad anders maar verbindingen zijn precies hetzelfde. Klik op bestand / accountinstellingen / serverinstellingen Daar ziet je duidelijk wat daar ingevuld is. Let op: imap of pop3 zijn wel 2 verschillende verbindingen. Oude verwijderen en nieuwe aanmaken en kies dan op nieuw en dan geavanceerd optie en kies voor handmatig. (bestand / accountinstellingen / accountinstellingen) Bij outlook altijd controleren want die heeft de nijging om zelf aan te passen.
 2. Er is voorlopig een probleem om de link te kunnen bekijken. Zal later weer eens proberen.
 3. Waarschijnlijk is de stroom uitgevallen. In dat geval kan je best eerst de router van uw provider en ook andere wifi toestellen opnieuw opstarten. Zodra dat klaar is dan pc opnieuw starten. Indien dan nog steeds geen wifi dan kan het zijn dat de update niet succesvol is verlopen. In dat geval kan je best herstelpunt terug zetten. (naast start op vergrootglas en typ herstel en kies hersteloptie en dan Deze pc opnieuw instellen)
 4. Als je huidige computer koopt met i7 en aparte videokaart dan ben je haast zeker dat je een goede hebt. Let op: I7 heeft ook een eigen videokaart in de processor zelf. Geforce boven 1000 als getal zit je goed als voorbeeld GTX 1060 of de nieuwe versie vanaf 2000 zoals RTX 2060 van Nvidia Wel zou ik geheugen van minstens 16 GB kiezen (bij sommige moederborden kan je zelfs tot 128 GB gaan) Als je server (Xeon) kies dan zijn de videokaarten speciaal voor server verschrikkelijk duur
 5. Wat het verschil is met Enterprise en pro is dat pro een gewone versie is dat meestal gebruikt wordt. Maar Enterprise is meer voor zaken. Je kan dat op deze pagina bekijken (klik) 64 bits is standaard en ik zou het ook zo behouden. Xeon en i7 is wel een heel groot verschil. Voor snelle computer dan hebt je I7 nodig. Maar Xeon kan meer. Net framework is nodig voor verwerking van programma Ik begrijp niet goed wat uw leveranciers van u vraagt want wat jij vernoemd zijn oude modellen. Ik vermoed dat uw leverancier zegt wat uw minimale eisen zijn. Anders kan je best wat hij precies schreef of vermeld geven of geeft een link zodat we kunnen zien wat hij precies wilt.
 6. 2 Pc of pc en laptop is inderdaad gemakkelijker.
 7. Waarschijnlijk is de download niet goed gelukt. Download opnieuw en start dat programma. Je vindt dat in map download in de verkenner
 8. Met de rechtermuisknop Van taakbalk losmaken klikken. Klik naast start op zoeken en kopieer onderstaande tekst en plak het daar: C:\Windows\SystemApps\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Met de rechtermuisknop op MicrosoftEdge.exe en dan aan taakbalk vastmaken klikken
 9. We gaan eerst kijken of alle hardware wel goed werken: Klik op onderstaande afbeelding en voer het uit wat er daar wordt gezegd. Daarna ook dit doen:
 10. Heb je wel een map gedeeld ingesteld op de andere pc? Gaat het hier allemaal om Windows 10 pc?
 11. (Bammens: las je mijn pb?) Gebeurd dat tegenwoordig ook al? Dus je helpt mensen via PB i.p.v. forum? Verandert het adres dat eindigt op BE naar NL om te zien of dat kan.
 12. k had jou een link gegeven: https://2conv.com/nl/ Klik nu op de naam dat je bovenaan deze video ziet en dan komt je bij YouTube en kopieert de link Daarna naar 2conv gaan en daar plak je dat en verandert mp3 naar mp4
 13. Graag merk, model en type van uw pc of laptop Bij laptop ziet je onderkant op de etiket welk model en type het is. Bij Medion is dat msn nr Klik met de rechtermuisknop op start en dan Windows Powershell (admin) klikken. Kopieer onderstaande tekst en plak het achter > sfc /scannow Daarna nog eens onderstaande tekst doen: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Daarna nog eens dit doen: sfc /purgecache Herstart de pc of laptop
 14. Op deze pagina (klik) kan je uw login restten
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.