Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  31.414
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. App downloaden op uw tablet. Je ziet 6 puntjes icoontje en klik daarop Zoek daar play store in zoekveld typ je Smart Bracelet Fitpro Als je dat ziet betekend het dat het geschikt is voor uw tablet. Ziet je niet dan kan je alleen met smartphone doen. Tablet moet wel bluetooth 4.0 hebben.
 2. Zinloos. Gewoon doen wat op deze pagina (klik) staat. Wel zorgen dat email berichten bij Gmail blijft staan. Outlook zal dan alle berichten die op gmail staan gewoon impoteren.
 3. Al jaren op usb-stick. Als er veel verandert wordt op usb-stick dan maak ik nog dubbel kopie op NAS en tweede usb-stick Nu en dan ook op extern SSD Dus moest het zijn dat besturingssysteem faalt dan hoeft ik ook geen zorgen te maken. Ik kan dan meteen op bijvoorbeeld laptop verder doen. In mijn geval is dat Linux mint want ik heb geen Windows meer.
 4. Ik zelf moet nooit een backup maken van de pc om de eenvoudige reden dat ik niks opslaat op mijn pc.
 5. Je moet een app (klik) installeren op uw smartphone. Zodra deze in de buurt van smartphone is zal hij de datum eventueel corrigeren. Tablet kan ook. Kijk in de handleiding welke app je moet installeren zodat uw horloge verbinding maak met app
 6. Ik zou inderdaad wifi driver opnieuw installeren.
 7. vliegtuigmodus aanzetten betekend dat je internet uitzet. Msi recovery tool betekend dat je alles terug naar fabriekstoestand zet. Dat is ook alle data, software enz. verwijderen. Doe zoiets alleen als je al uw data (dat is geen backup) een kopie had gemaakt. Software dat niet in fabriekstoestand aanwezig was moet je opnieuw installeren. Mogelijk ook alle Windows update's Ik zou wachten tot iemand de log na heeft gekeken.
 8. Aanvullend op vorige bericht: Het kan zijn dat je vergeten was om ook cups opnieuw op te starten in terminal: sudo /etc/init.d/cups restart
 9. Had je zoals op afbeelding op editor options geklikt? Mogelijk moet je daar nog iets invullen. Als office goed werkt moet je opnieuw installeren want dat is nutteloos. Ik heb ik mijn hele leven maar 1 keer office opnieuw moeten installeren.
 10. Verwijdert eens de oude printer driver. Installeert de nieuwe driver (klik) Zorg wel dat je de nieuwste Linux Mint hebt: huidige versie = 19.2
 11. Ik zal eerst iemand anders vragen om naar jou log te kijken. Even geduld tot hij online is
 12. C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.) Graag die log geven. C:\AdwCleaner\Logs\ vind je dat.
 13. Kijk onderkant van uw laptop op etiket en dan zal je zoiets moeten zien: GV72 8RE-042BE Voordat we met wifi bezig zijn gaan we eerst iets anders doen. Je kan op een ander pc downloaden en op usb-stick zetten. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.