Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  28.974
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. 2 systemen: geen beeld (koeling?)

  Er is geen enkel nieuwe bios update voor uw laptop. Vermoedelijk is de laptop stuk ofwel is de voeding niet goed of stuk.
 2. Edge en bing

  Open opdrachtprompt als administrator en kopieer onderstaanden en plak het achter > met de rechtermuisknop Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
 3. vreemd dit account?

  Ik denk dat je niet meer weet maar kijk op deze pagina en dan weet je misschien meer over IIS of Internet information services. Misschien had je vroeger iets willen proberen met Windows onderdelen.
 4. problemen tijdens het opstarten van Windows 10

  Ik denk dat Vista een buitenbeentje is. Je zal tijdens de installatie van Windows 10 ook de partitie moeten verwijderen waarop Vista staat. Dan nieuwe partitie maken en formatteren en dan pas installeren. Zie tweede afbeelding op verwijderen en opnieuw aanmaken. Ziet je meerdere partitie dan kan je andere ook verwijderen. Opgelet: data worden ook verwijdert.
 5. vreemd dit account?

  900 mb of zelfs 2 GB maak niks uit. Je maak zoveel rommel als je veel met pc bezig ben. Telkens als je ook maar iets klik zoals Word.exe of website enz. maar je al meteen rommel. Waarom er zoveel rommel wordt gemaakt is voor mij een raadsel. Misschien wordt er informatie door gestuurd? Maar de kern is wel dat als je Word.exe klik dat je meteen op uw vorige uitvoering kan klikken zodat je niet moet zoeken. Of als je op website ben geweest dat jij op geschiedenis kan klikken zodat je zelfs van een paar dagen geleden nog uw website kan vinden mits je niet had opgeruimd of ingesteld had.
 6. Kalender verdwenen

  Klik op toetsen crtl + alt + del en klik op taakbeheer Klik op Tab details en zoek daar explorer.exe en klik op beëindigen.
 7. Redo backup

  Heb je redo ook gemaakt in Windows 10 want ik denk dat het nodig is.
 8. 2 systemen: geen beeld (koeling?)

  satellite C660 maar daar staat daarachter nog iets als pscole dus satellite C660 pscole
 9. Redo backup

  Je moet in de bios usb-stick als eerst boot in de bios zetten. Redo backup is inderdaad een gemakkelijk programma dat je gewoon op usb-stick zet en buiten Windows om kan je een backup (gedeelte of volledig kiezen) Indien je meerdere partitie heb kan je van ieder afzonderlijk een backup maken zodat je bijvoorbeeld alleen Windows gedeelte kan terugzetten. Werkt ook prima voor Linux. Swap moet je geen backup maken want dat is nutteloos.
 10. brouser sluit steeds

  Zet herstelpunt terug. Open configuratiescherm / herstel
 11. Kalender verdwenen

  Open opdrachtprompt of powershell als administrator en typ achter > dit: sfc /scannow
 12. Netwerkprinter in netwerk brengen

  Ben je bereid dat ik uw computer tijdelijk overneemt?
 13. Eigen muziek en Groove

  Nota: Windows update mag je gewoon zo laten zoals bij u staat. Dat betekend dat update wel binnen komt maar dat je zelf bepaald wanneer Windows update mag gebeuren. Bij niks doen zal je bij start zien dat er update is en dan ben je verplicht om de update te doen. Ik raad wel aan om update te doen en herstarten van pc te kiezen zodat je meteen ook kan zien of alles OK is.
 14. Bijzondere momenten !

  Babysitten zal nog even moeten wachten want mama mag tot eind april thuis blijven. Nu en dan de baby vasthouden is heel fijn. Gelukkig lijkt hij niet op u want die krijsen, schreeuwen, brullen en dat is niet goed voor een dove.
 15. 2 systemen: geen beeld (koeling?)

  Kan je aan de onderkant van de laptop op etiket kijken serienummer ofwel model en type geven?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×