Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  31.296
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik denk dat jij beter moet lezen.
 2. Als uw internet weg valt en je hebt toch verbinding met de andere computer met de wifi dan betekend het dat uw netwerk prima in orde is. In dat geval kan het zijn dat de binnenaansluiting waar BBOX of die van server van Proximus iets niet goed werkt. Dan is het beter om naar Proximus te bellen om uw lijn grondig te testen.
 3. In Windows is dat CTRL + END In Google excel denk ik gewoon END
 4. Windows 1903 zit fouten in. Best wacht je tot er een betere update komt. Het kan niet blijven duren dat Windows zoveel grote update doet.
 5. ik wil vanaf Oldpc alle drives van Newpc kunnen bereiken en omgekeerd. Dat is compleet verkeerd wat je wilt hebben. Stel dat er op NewPC een virus is dan zal ook alles van OldPC ook besmet raken inclusief Windows. Zoiets mag je nooit doen om eender welke reden ook. Slechts 1 map of enkele mappen delen maar nooit belangrijke gegevens. Bijvoorbeeld: films delen kan bijvoorbeeld geen kwaad als weg is door een virus. Als veel dingen met beiden pc wilt doen dan is een NAS de beste aangewezen toestel voor zulke dingen. Nas is stukken zuiniger dan eender welke pc en draait eventueel 24 uur. Een andere mogelijkheid cloud of ook wel gezegd: online drive werken en dus online uw data benaderen. Dat is stukken veiliger.
 6. Als je geen code geeft kan je verder doen maar na een tijdje moet je code wel geven om te activeren. Het gaat hier wel om een lege SSD Je zegt: clone maar dat is iets totaal anders. Beste kiezen voor volledige installatie Als je Windows 8,1 had zou je normaal gezien ook een code moeten hebben. Bij laptop zie je dat aan de onderkant op etiket en dat is geschikt voor Windows 10
 7. Je hebt toch de nieuwe versie Windows 10 - 1809 Misschien is uw usb-stick niet goed of niet groot genoeg. Doe het opnieuw maar maak een iso bestand van en dus kies je voor dvd Op einde mag je op kruis klikken. Daarna kan je met Rufus (klik) opstartbare usb-stick van maken. Als Rufus zegt dat het kan maken betekend dat ofwel usb-stick niet goed is ofwel iso bestand niet compleet gedownload is. Doe dit best op een computer dat goed werkt want de nieuwe Windows 10 - 1809 is anders dan vorige. Zelf ben ik nu bezig met enkel Windows 10 en dat is de enige Microsoft producten dat ik zal gebruiken. Dus geen office of wat dan ook.
 8. Het kan gebeuren dat dvd niet goed werkt. Gewoon DVD uitwerpen en dan weer erin helpt meestal. Maar je kan ook perfect Windows 10 (klik) op usb-stick zetten. Tijdens het opstarten en na controler (mag ook op andere pc gebeuren) wordt er gevraagd of je op dvd of usb-stick wilt installeren. In de bios moet je wel bij boot usb-stick als eerst boot zetten. Na installatie en heropstart moet je wel usb-stick eruit halen. Naar bios kan je F of F2 of DEL gaan. Je kan ook bij opstart denk ik op ESC of F4 klikken en dan heb je de mogelijkheid om usb-stick te selecteren. Om Windows 10 te kunnen installeren heb je keycode van Windows 7 of hoger nodig. Tenzij je zelf had gekocht heb je een keycode. De foutcode bij eerst afbeelding heeft verband dat de bios in netwerk moeten kijken naar Windows installatie. Mogelijk is de bios boot niet correct of dvdrom stuk. Je mag gerust dvdrom verwijderen want dat heb je niet nodig want tegenwoordig hebben laptop en pc geen dvdrom. (onderkant ziet je 1 schroefje om dvdrom eruit te halen.
 9. Eerst en vooral moet je kijken welke aansluit mogelijkheid je hebt? Op deze pagina (klik) ziet je vga (links) en HDMI en sommige ook DisplayPort (klik) DisplayPort is ook hdmi maar dunner poort. Voor algemeen gebruik kan je altijd monitor aansluiten Wil je ook zware games doen dan kan een tweede videokaart nuttig zijn. Elke laptop heeft videokaart maar meestal is dat onboard en dus van de processor zelf. Tegenwoordig is dat geen probleem omdat het goede videokaart heeft. Doch sommige laptop heeft videokaart onboard (zuinig verbruikt) en ook een aparte videokaart voor games. In dat geval werkt je altijd onboard maar zodra je zwaarder dingen doen schakelt het automatisch naar de andere videokaart. Op basis van aansluitingen koop je een monitor dat bij past.
 10. alleen via een bootable USB-stick gaat dat nog... Dat betekend dat de computer nog goed werkt. Bij blauw scherm wordt altijd een foutcode gegeven maar ik vrees dat je uw harddisk moet vervangen door SSD of zo.
 11. stegisoft

  Windows 10 flipt

  Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. · Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) · Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) · Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) · Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) · Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. · (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 12. Doe voorlopig niks te iemand anders jou zal helpen en dat is meestal s' morgens.
 13. Heb je ondertussen Windows opnieuw geïnstalleerd anders kan iemand uw log eens nakijken want je hebt bestanden die niet correct zijn.
 14. Ik ga iemand anders vragen om jou even verder te helpen omdat ik niet verder mag helpen vanwege de forumregel.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.