Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  31.011
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. stegisoft

  Laptop weer terug naar Nederlands!!

  Ik heb een pdf gemaakt maar nu moet je gewoon opletten op de tekening waar je moet klikken. De knoppen enz. zijn inderdaad niet te lezen maar door op de pdf te kijken kan je weten waar je moet klikken. koreaansherstel.pdf Of gebruik een tweede laptop of pc als model zodat je kan zien wat je moet doen.
 2. stegisoft

  Laptop weer terug naar Nederlands!!

  Zet eens herstelpunt terug van voor de talenpakket. (Configuratiescherm / herstel) Uw dochter moet gewoon office taal pakket nemen om Word in Koreaans te typen.
 3. stegisoft

  Beperkt internet

  Het is beter dat je automatisch verbinding maken voor uw standaard wifi wel aanvinkt en rest uitgevinkt. Misschien is er een andere oorzaak. Zou het kunnen dat je uw wifi signaal op 11 had gezet want sommige toestellen kunnen niet goed om met channel (kanaal) 11 Normaal zou 11 standaard zijn. Zet de laptop eens korter bij de router om te zien of je dan wel prima internet hebt. Een optie zou ook kunnen om de SSID naam van de router te wijzigen. Dat kan je doen bij Mijn Telenet Ga naar Je thuisnetwerk / modem details Daar kan je signaal wijzigen in bijvoorbeeld 2 Bij beveiliging kan je SSID naam wijzigen en ook de paswoord als je dat graag wilt doen. Bij wijzigen moet je wel naar beneden gaan en daar op bewaar klikken. Zet de laptop uit. Wacht minimaal 5 minuten en dan de laptop weer aan zetten.
 4. stegisoft

  printer kopieerd kleine letters

  Bij jou werkt het anders dan mijn canon printer. Ga naar deze handleiding (klik) Ga dan naar bladzijde 502 en dan zie je hoe je moet omschakelen naar ander papier formaat. (Gewoon van boven klikken dan kan kan je bladzijde ingeven.)
 5. stegisoft

  Beperkt internet

  Privacy Dat geloof je zelf toch ook niet dat je beter af ben bij Windows 8.1 Geloof mij: Windows 10 is veel beter dan Windows 8.1 Ik zelf zou nooit meer naar Windows 7 of 8 terug willen. Ik zie dat je amper 1 streepje heb op uw wifi signaal en dus amper verbinding. Zijn er misschien meerdere Telenet wifi signaal in uw buurt? Typ in uitvoeren dit: msconfig of CTRL + ALT + DEL en dan bestand / nieuwe taak en dan msconfig typen. Klik op tab opstarten Vink daar uw antivirus uit die je ziet. Herstart de pc en test of uw wifi nu dan wel werkt.
 6. stegisoft

  Beperkt internet

  Installeert de wifi driver opnieuw. Je kan de driver download vanaf deze pagina (klik) Let op dat je Windows 8.1 kies Nota: waarom ga je niet over naar Windows 10 terwijl uw laptop geschikt is voor Windows 10
 7. stegisoft

  printer kopieerd kleine letters

  Hoe maak je een kopie want je zegt dat scannen prima gaat. Bedoeld je in pdf bestand dat je opent in Windows 10? In dat geval ziet je bovenaan 50% of zo en dat kan je aanpassen. (naast - en + doch je kan deze ook gebruiken)
 8. stegisoft

  Inloggen bij netwerkmappen op een server

  Dat is niet het zelfde hoor. Je maak enkel een verbinding als je de computer benaderd. Zodra je niet gebruikt stopt ook de verbinding. Met snelkoppeling is de verbinding gemaakt en blijft het verbonden. Bovendien raad ik iedereen aan om slechts 1 map te delen.
 9. stegisoft

  Beperkt internet

  systray is hosting en dat heeft niks met Wifi te maken. Ga naar netwerkcentrum en klik op uw router die je ziet. Klik dan op eigenschappen van draadloos netwerk en klik dan op tab beveiliging en klik dan op tekens weergeven en nu ziet je de wifi paswoord en schrijf dat op. Open Windows PowerShell (admin) Kopieer onderstaande tekst en plak het achter > netcfg -d Herstart de pc of laptop en nar opstart zal je wifi opnieuw paswoord moeten geven. Indien dan nog steeds niet werk zou ik SSID naam van de router een nieuwe naam geven.
 10. stegisoft

  Inloggen bij netwerkmappen op een server

  Rechter muisklik op "Deze pc". Kies "Een netwerklocatie toevoegen". Doorloop de wizard en geef daarbij het netwerk adres op. Ben ik geen voorstaander van. Je moet beseffen als je een virus krijgt dat het ook geld voor uw hele netwerk als je op die manier verbonden ben.
 11. stegisoft

  Inloggen bij netwerkmappen op een server

  Als je wachtwoord moet geven op een ander pc dan zo doen: Netwerkcentrum / geavanceerde instellingen voor delen wijzigen. Klik nu op Particulier en daar moet je netwerkdetectie aan staan. Ook daar bestand en printer deling inschalen. Klik dan op alle netwerken Helemaal onderaan wachtwoord beveiligd delen uitschalen klikken. Nu moet je wel zo'n 5 minuten wachten en dan zal het wel werken. Nota: wat blauw is doorstreept had je eigenlijk niet moeten doen want zo weet we welke pc of nas of zo is. Ook weten we wat de naam van dat toestel is. Niemand kan daar iets mee doen want het is binnen uw netwerk.
 12. stegisoft

  MP4 worden niet herkend op panasonic

  Dat kan dat TV geen MP4 kan afspelen. Om welke model is TV Panasonic. Dan kunnen we kijken of er een update of app bestaat voor zoiets.
 13. stegisoft

  Afspelen eigen muziekbestanden met Sonos

  Ik hoop dat je niet betaald had aan de computerwinkel want zulke dingen had de computerzaak moeten zien. Wij moeten alles op afstand doen en waarschijnlijk hadden we na een tijdje toch ontdekt wat de fout was. Het is bijna zeker dat niet update de oorzaak was maar wel de G-data update fout is gebeurd. Dat is gekende probleem van vele virusupdate.
 14. stegisoft

  ZIP

  Wanneer je na die 40 dagen proeftijd WInRAR op je computer laat staan zonder een licentie aan te schaffen, zal WinRAR gewoon blijven werken Niet helemaal waar. Er is een maximaal grootte dat je mag comprimeren en ik dacht van 2 of 4 GB Ik heb levenslang licentie en kost haast niks.
 15. stegisoft

  Beperkt internet

  Scan moet je doen zonder virusscanner want die moet je tijdelijk uitschakelen zoals ik reeds had vermeld. Uw log is niet compleet.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.