Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  31.236
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. stegisoft

  Kan AMD software niet updaten

  Zet eens uw antivirus uit.
 2. stegisoft

  Laptop Sony Vaio werkt trager, mogelijkheden.

  Je doet dat op een onderwetse manier. Leer configuratiescherm zo weinig mogelijk te gebruiken. Met de rechtermuisknop op start en dan systeem is veel sneller. We beginnen met onderstaande: Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 3. stegisoft

  Mijn voice memo bestand opent niet..

  Probeer dan deze programma (klik)
 4. stegisoft

  Mijn voice memo bestand opent niet..

  Wat bedoeld je ermee? Kan je niet starten?
 5. stegisoft

  Hulp samenstellen / kiezen laptop

  IPS geeft beter en realistische beeld. Uw games zal het gemakkelijk gaan doch het zijn wel oude games en mogelijk moet je apart DirectX: Version 9.0c installeren doch het kan zijn dat de games dat zoet voor jou.
 6. stegisoft

  Hulp samenstellen / kiezen laptop

  Deze laptop (klik) is prima voor uw eisen. Toetsenbord is ook verlicht + 16 GB geheugen en zeer goede videokaart + IPS beeldscherm
 7. Het is gewoon verbrandt en waarschijnlijk door plastiek.
 8. stegisoft

  updates

  Ik ben zo een gewoonte beest dat overgang mij weer te veel aanpassing zou vergen ...maar ja zal tochwel eens moeten gebeuren. Gewoon doen want je leer het sneller dan je denk. In begin was Windows 10 niet zo fijn maar nu is er bijna geen verschil met Windows 7 Gewoon denken apps = programma Start en je ziet uw programma Op vergrootglas klikken en typ uw programma met 2 letters en je heb sneller uw programma dan Windows 7 Vooral: Windows 10 is steeds meer stabieler en bovendien veel veiliger.
 9. stegisoft

  Mijn voice memo bestand opent niet..

  Misschien kan je met deze programma (klik) het herstellen.
 10. stegisoft

  Hulp samenstellen / kiezen laptop

  wat heb je liefst 15 of 17 inch
 11. stegisoft

  Mijn voice memo bestand opent niet..

  Kan je dat niet overzetten naar pc en daar afspelen?
 12. stegisoft

  Hulp samenstellen / kiezen laptop

  Deze pc van alternate (klik) is zeer goed van prijs met snelle SSD eb 1 TB harddisk. Windows 10 home is geïnstalleerd en dus moet je niks doen.
 13. stegisoft

  updates

  Als je melding krijgt van belangrijke updates te doen zou ik wel doen hoor. Tenminste als het van Windows zelf is. Heb je nog niet overwogen om naar Windows 10 te gaan want dat veel beter dan Windows 7 vind ik.
 14. Op afstand is het moeilijk te zeggen wat aan de hand is. Je kan normaal gezien ook draadloos doen via wifi. Het duurt iets langer maar dan kan het perfect. Ik doe dat altijd op die manier want ik ben te lui om kabel te zoeken.
 15. En dát zou de oorzaak moeten zijn, volgens de verkoper. Als de verkoper dat niet kan testen is hij eigenlijk niet waard om laptop te verkopen. Zoiets simpel kan hij perfect testen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.