stegisoft

Lid
 • Aantal items

  28.806
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. Beste,

   

  Mijn Windows outlook doet het niet meer, kan geen mail versturen wel ontvangen.

  Bij het versturen van een mail krijg ik de foutmelding the operation failed, en als ik outlook opstart krijg ik ''het besturingssysteem heeft momenteel niet de juiste configuratie om deze toepassing uit te voeren''. Nou heb ik al op dit forum gelezen dat ik CC cleaner moest downloaden vervolgens heb ik alle stappen doorlopen en ook nog Hjackthis gedownload en ook alle stappen gevolgd. dit bericht was van moderator stegisoft. Hierbij ook de log van hijackthis.

   

  Hopelijk kunt u mij helpen, alvast bedankt !

  hijackthis.log

  1. AVG kan je niet zomaar verwijderen. KLik op CTRL + DEL + ALT en bij opstarten AVG uitvinken zodat deze niet wordt opgestart. Daarna AVG verwijderen in configuratiescherm / programma en onderdelen. Daarna nog eens met AVG remover doen en herstart de pc. Nu kan elke virusscanner installeren die je wilt. Nota: het heeft niks te maken met gratis of niet. Gratis betekend dat minder snel update krijgt. Zelf heb ik van Avira. Deze virusscanner werkt haast volledig zelfstandig en je krijgt heel zelden berichten als iets mis is en dan vraag hij om het bestand te mogen verwijderen en dan moet je OK klikken. Moest het om een of ander reden niet goed meer werken dan kan je het eenvoudig verwijderen via programma en onderdelen. Maar ik heb nog nooit meegemaakt dat internet niet werkt.
  2. Het kan zijn dat virusscanner update internet blokkeert. In dat geval herstelpunt terugzetten. Maar het kan ook zijn dat je per ongeluk internet had uitgezet op uw laptop. Meestal is dat FN + wifi toets klikken.
  3. Als je die venster rechts onderaan had geklikt moet je er niks van aantrekken want downloaden kan lang duren. In dat geval krijgt je een bericht als alles binnen is.
  4. Als je de enige ben met de pc dan kan je alleen administrator instellen en maar goed ook anders zou je niks kunnen installeren. In dat geval is het totaal geen zin om standaard gebruiker in te stellen. Gelukkig is dat een beveiliging van Windows dat je geen gewone gebruiker kan zijn. Heb je meerdere account dan moet je een van de andere administrator instellen.
  5. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
  6. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad (verwijder eerst eventuele aanwezige oudere versies van deze tool op je PC, zodat je nu de meest recente database van AdwCleaner kan gebruiken). Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Dubbelklik op AdwCleaner om hem te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner.Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\....Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Meer informatie vind je in de handleiding.
  7. Mijn afbeelding is enkel een voorbeeld hoe je moet doen. Je moet daar alle usb driver dat je daar ziet op die manier doen. Dus ook bijvoorbeeld USB+hoofdhub enz.
  8. Je begin daar bij intel(R) family Universal Host Controller - 2934 met de rechtermuisknop op Installatie ongedaan maken En zo verder de andere usb poorten En daarna computer opstarten. Moest het zijn dat uw muis stil of toetsenbord nier meer werkt dan kan je op startknop van uw computer of laptop blijven drukken tot het uitvalt.
  9. Je klik op Universal serial bus-controller en dan ziet je meerdere usb drivers
  10. Ga naar HP pagina en klik op Driver-chipset en download deze driver Installatieprogramma en driver voor de Intel-chipset Versie:10.1.1.9 Rev.AJul 17, 2016 Daarna driver-videokaart intel en download deze driver Intel High-Definition (HD) videodriver 20.19.15.4360
  11. Normaal gezien blijft je Microsoft Account behouden want je kan ook andere dingen mee gebruiken zoals office of Windows zelf.
  12. Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows hebt. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" . RSIT Logbestanden plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\rsit") Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt). Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Bekijk ook de volgende video:
  13. Maak eerst een nieuwe account en geeft administrator rechten. Herstart de computer en kijk of het werkt. Dan best backup maken van Emails en uw documenten map en eventueel favorieten. Daarna de andere account verwijderen.
  14. Ga eens naar apparatenbeheer Onderaan ziet je verschillende usb driver en met de rechtermuisknop een voor een installatie ongedaan maken. Herstart de computer en Windows zal usb opnieuw installeren.