Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  31.556
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Als je nieuwe moederbord , processor kies dan moet je wel ook uw geheugen erbij nemen want je hebt nu DDR3 en dat moet DDR4 zijn. Maar videokaart bijkopen hoeft eigenlijk niet want in de processor zit een videokaart (Intel® HD Graphics 630) Bij AMD is dat Radeon RX Vega 11
 2. Ga op het programma pictogram staan Kies rechtermuisknop en dan Eigenschappen Selecteer het tabblad Snelkoppeling Druk op Ander pictogram Ga naar de map waar je pictogram heb bewaard Je kan ook zelf pictogram (klik) maken of via afbeelding kan je via deze pagina (klik) converteren naar ico
 3. stegisoft

  Trage PC

  Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe (of FRST64.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 4. Maak een afbeelding apparatenbeheer Nota: je kan een poort toevoegen en dan usb selecteren. Je moet wel een keuze maken waar de printer verbonden is: Windows 7 of 10 Je kan niet op beiden op dezelfde manier instellen.
 5. Maak een afbeelding apparatenbeheer Nota: je kan een poort toevoegen en dan usb selecteren.
 6. Terwijl KNP onderzoek kijk we op een andere manier Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe (of FRST64.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 7. Waar de printer is aangesloten: Ga naar printer en klik op eigenschappen van de printer (niet eigenschappen) Klik dan bovenaan op tab poorten Uw printer is nu aangesloten op lpt1 en dat moet je veranderen in usb poort Klik dan op OK Herstart de laptop of pc en kijk nog eens na of printer op usb poort is aangesloten.
 8. Hoe is uw printer aangesloten? USB kabel of zoals onderstaande?: Volgens uw afbeelding is dat onderstaande
 9. Had je opgelet hoe je uw wachtwoord moet ingeven? Bij sommige ben je verplicht om minimaal 1 hoofdletter te gebruiken en soms ook nog cijfer(s) Voor dat je weer doet zou ik uw browser geschiedenis en paswoorden leeg maken.
 10. Mijn iprint&scan app (klik) is geschikt voor uw printer. Heeft uw printer een vaste IP adres want dat is nodig.
 11. Had je op deze pagina (klik) gelezen hoe je moet doen?
 12. Heb je deze iprint&scan app (klik) geïnstalleerd. Kan je even uw brother model geven?
 13. Laptop en PC bevinden op dezelfde netwerk en dat is OK. Dus dat de laptop draadloos en pc met netwerkkabel verbonden is maak niks uit en die zijn in orde. Printer, Laptop en pc met moeten minstens 10 minuten aan staan anders werkt onderstaande mogelijk niet. Open nu uw verkenner Ga daar naar netwerk Zie je daar printer van de pc? Als dat zo is dan kan je onderstaande doen die abbs jou voorstelde: Selecteer de Startknop en dan Instellingen > Apparaten > Printers en scanners. Selecteer onder Printers en scanners toevoegen de optie Een printer of scanner toevoegen. Kies de gewenste printer en selecteer vervolgens Apparaat toevoegen. Als u de gewenste printer niet ziet, selecteert u De printer die ik wil gebruiken, staat niet in de lijst. Selecteer in het dialoogvenster Printer toevoegen de optie Een gedeelde printer op naam selecteren en voer vervolgens de naam in van de primaire pc en de sharenaam van de printer in een van de volgende indelingen: \\computernaam\printernaam http://computernaam/printernaam/.printer Wanneer u wordt gevraagd om het printerstuurprogramma te installeren, selecteert u Volgende om de installatie te voltooien.
 14. Zo'n een log ben ik niet tegen gekomen. Ik zie dat je ook C:\Windows\system32>C:\Windows\system32>ipconfig /all deed. Dat kan niet. C:\Windows\system32> mag maar 1 keer voorkomen. Bovenstaande verbinding is van Windows 10 en draadloos. Ben u van Nederland of had je uw IP adres zelf gemaakt? Doe nu hetzelfde maar dan voor Windows 7 Dus ipconfig /all
 15. Je krijgt nog de laatste update's en dan is het gedaan. Wel kan het zijn dat men beslist bij zeer uitzonderlijke veiligheidsreden toch een update geven voor een bepaald beveiliging lek. Andere beveiliging lekken gaat men niet meer update's Uitzonderlijk beveiliging lek zal men alleen updaten als er echt gevaar is voor alle computers in uw netwerk Verstandige manier is overschakelen naar Windows 10 of Linux of ChromeOS of Mac Nu kan je zeggen: ik blijft werken met Windows 7 Dat is uw recht maar beseft wel dat hacker steeds meer vrij spel krijgen over uw Windows en uw netwerk.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.