Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  29.620
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. USB stick per ongeluk geformat. Help!

  Had je met recuva gedaan?
 2. Aantrekkelijke opbouw van website - tips?

  Belangrijk is zoals je zelf zegt: doelgroep en dat vergeten veel mensen. Maar even belangrijk is het ontwerp. Hier bedoeld niet alleen uitzicht maar ook over wat het gaat. Er is zoveel verschillend soorten sport dat je wel iets heel specifiek en heel speciaal sport kies dat niet veel voorkomt. Dan zullen de zoekmachine ook merken en dat is nou het alle belangrijkste. Website hoeft absoluut niet magnifiek zijn want "te" is niet goed omdat het meestal is dat de mensen naar de afbeelding kijken i.p.v. het geheel. Bij sommige website moet ik echt zoeken naar informatie zoals contact enz. Onderstaande is niet echt iets voor u doch ik zou toch onderstaande rekening mee houden. Vreemd genoeg zie ik bij sommige website dat je alleen online formulier kan gebruiken om een vraag te stellen en daarna kan je mail bericht nooit re antwoorden en dat vind ik zo vervelend. Onlangs kreeg een bevestiging van bestelling. Omdat er geen factuur bij was vroeg ik met beantwoorden van de mail een factuur en dat kon niet wegens noreply Dat is toch belachelijk. Uiteindelijk had in gewoon info@mailadres verstuurd en dat lukte.
 3. Geen back-ups meer in Windows 10

  Ik zal iemand vragen om naar uw log te kijken. Even geduld tot hij online is.
 4. Vensterkleur wijzigen

  Het probleem is echter dat deze afbeelding uitluitend voorkomt in Windows 7 en niet in Windows 8 Het probleem is echter dat deze afbeelding uitluitend voorkomt in Windows 7 en niet in Windows 8 Uw afbeelding van Windows 8 ziet precies hetzelfde uit als in 7 In Windows 10 is dat anders. Zie onderstaande afbeelding van jou eerste bericht
 5. Vensterkleur wijzigen

  Windows 8 is voor mij een tijdje geleden maar deze pagina zal jou zeker helpen. Is weliswaar Windows 7 maar ik denk dat ook zo is in Windows 8 Kan ook zijn dat je op uw afbeelding op geavanceerd moet klikken.
 6. roblox

  Ik ken dat spel niet maar moet je dat met uw browser spelen? Zo ja, welke browser gebruik je? Eventueel andere browser proberen.
 7. Thuisgroep en andere ellende

  Als je moe ben wacht je gewoon tot je weer goed voelt. We hebben alle tijd. start als administrator Klik zachtjes met de rechtermuisknop op cmd en dan zie je als administrator uitvoeren Windows + R is gewoon cmd Het is beter om Windows toets + S en dan cmd en dan met de rechtermuisknop als administrator klikken Werkt cmd of opdrachtprompt niet dan kan je ook met de linkermuis op start klikken en dan Windows powershell (admin) klikken Je kan daar ook ipconfig /all > c:\mijnip.txt uitvoeren. Nota: dos bestaat niet. Dos heet nu cmd omdat cmd ook 64 bits en hoger programma kan starten en dat kan dos niet. powershell kan nog meer dan cmd
 8. Geen back-ups meer in Windows 10

  Familie staat ook bij mij op de eerste plaatst zoals bij jou het geval is. Groot gelijk. Je doet gewoon wanneer je kan: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe (of FRST64.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.
 9. Thuisgroep en andere ellende

  Werk uw laptop wel goed want ipconfig /all is gewoon een Windows commando in cmd of opdrachtprompt. Open opdrachtprompt als administrator Kopieer onderstaande tekst ipconfig /all > c:\mijnip.txt Ga nu naar c:\ en dan ziet je daar mijnip.txt en dubbelklik erop doch je kan mijnip.txt ook toevoegen aan uw bericht.
 10. Thuisgroep en andere ellende

  Draadloos extender kan maar dat is niet altijd stabiel. Dat heeft inderdaad met vochtig weer en ook muren invloed.
 11. Barcode generator

  Een cel font omzetten naar EAN code is niet voldoende die is niet te scannen Een cel font omzetten naar EAN code is niet voldoende die is niet te scannen Dat klopt. Maar het is uw computer die de scanner leest en vergelijk met uw barcode cijfers op uw pc. Het is deze vba code dat je moet maken. Ik had mijn code veel later moet toevoegen en dus moet ik met de oude systeem doen. Toen was het zo dat access de barcode leest in het vak inkomende barcode en vergeleek met de barcode dat op pc aanwezig is en als beiden overeenkomen dan wordt er een regel toegevoegd aan de bestelling met product code en niet barcode. Bij fout kreeg je een melding als barcode niet bestaat. Dus ik maakte toen product code uit 6 cijfers en barcode 13 cijfers Die 6 cijfers code gebruik in dan om factuur te maken.
 12. Geen back-ups meer in Windows 10

  Ik zal eerst aan iemand anders vragen in verband met uw laatste afbeelding. Dat zou normaal gezien niet zo zijn in Windows 10 want die ziet anders uit. Mogelijk heb je 2 Windows op uw computer staan 8.1 + 10 Typ bij uitvoeren of zoeken rechts onderaan dit: msconfig Je ziet systeemconfiguratie en klik daarop. Klik nu op tab computer opstarten. Kan je een afbeelding van maken. Daar niks veranderen!!!!!
 13. Barcode generator

  Ik ben hier geen specialist in. Maar jij maak de barcode met de VBA code. Wordt die barcode afgedrukt op etiket? Dan met uw scanner de barcode scannen zodat je bestelling ingeboekt is? Ik deed dat toen met de barcode van de verpakking. Nota: een scanner kan geen cijfers lezen maar enkel barcode en zet die om in cijfers.
 14. Windows10

  Waarschijnlijk ziet je geen exe omdat je dat niet had ingesteld ofwel is de download mislukt. Ik heb getest en het is wel degelijk exe bestand.
 15. Windows foutherstel

  Je kan op deze pagina engels een downloaden of orgineel bij Microsoft
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×