Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  31.275
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stegisoft

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Je kan perfect SSD plaatsen en de oude harddisk eruit halen. Daarna kan je Windows 10 installeren mits je een keycode hebt van Windows 7 of 8 of 10
 2. Staat er belangrijke data dat je eerst wilt redden alvorens Windows 10 opnieuw te installeren? Als dat zo is dan kan je met Ubuntu (klik) doen zonder te installeren en dus live gebruiken. Je kan dat ook op usb-stick zetten. Je moet wel zorgen dat usb-stick in de bios als eerst boot staat. Zodra je in Windows achtige bureelblad kom kan je uw data veilig overzetten naar een andere media zoals usb-stick
 3. Je kan perfect op usb-stick doen en naar oldpc gaan maar je moet die wel kunnen opstarten. In veilig modus mag ook. 0x000000f betekend dat je opstartprobleem (klik) hebt. Dit kan te wijten zijn aan slechte harddisk of SSD maar evengoed door een ander fout.
 4. Laat uw harddisk of SSD controleren zoals op deze pagina (klik) kan lezen. Gaat heel gemakkelijk en dan ben je zeker of de harddisk of SSD nog goed is.
 5. Je kan opmaak en bijlagen wel degelijk gebruiken in WhatsApps. Zowel op computer als op smartphones PC = 3 punten en dan instellingen en dan chatachtergrond Smartphones = 3 punten en dan instellingen en dan Chats en daar kan je lettergrootte en achtergrond bepalen. Bijlage kan je op deze pagina (klik) lezen. Je kan ook perfect een link door sturen voor uw bijlage in google drive (1.99 euro per maand voor 100 GB - gratis tot 15 GB) Misschien heb je al office drive en daar kan je ook documenten plaatsen. Het is gewoon creatief zijn met wat je al hebt.
 6. Had je bij verwijderen van outlook ook de volledige office verwijderen inclusief account? Staat Windows update aan want office update wordt ook meteen meegeleverd. Eigenlijk begrijp ik niet goed: Je bent internationaal chauffeur en gebruik gewone outlook? Waarom niet online zoals Gmail dat je overal kan gebruiken en bovendien ook nog met alle toestellen gelijktijdig? Ik noem Gmail maar er zijn nog andere providers zoals outlook.com (klik) Op die manier kan je met tablet, smartphones, laptop, pc enz. altijd en overal uw mails lezen en verzenden.
 7. Verward niet Msata SSD en gewone SSD Je liet gewone SSD zien en dat past op alle laptop. Er bestaan veel soorten SSD zoals M2 dat je rechtstreeks op de moederbord kan plaatsen. Dan heb je PCI-E SSD en zo kan ik blijven zeggen. Oude laptop heeft een harddisk dan kan je altijd gewone SSD gebruiken. SSD start sneller maar de snelheid heb je zelf in de hand. Hoe meer programma's starten hoe langzamer SSD wordt en dat is ook zo bij harddisk. Vooral: zoek niet te ver als iets simpel bestaat. https://www.alternate.be/Crucial/BX500-480-GB-SSD/html/product/1480227?lk=7953
 8. Ik vond dit: Of kijk hier eens na. Start opnieuw op Open Mail> Mailbox (in de kop)> Rebuild> Reboot
 9. Het kan zijn dat uw DVD brander stuk is, ook al draai hij nog. Een nieuwe kost amper 20 euro.
 10. ELPIDA China 4GB 1RX8 S-11-10-B2 is namelijk 1600 Mhz terwijl van de laptop 1333 Mhz is. Je kan het wel proberen maar dan zou je in de bios moeten verlagen vanwege uw processor. Uw laptop zal niet sneller werken als je 8 GB neemt want alles hangt af van de processor. Je hebt i3 en dat is nu eenmaal geen snelle processor. SSD past in alle laptop want het zijn 2.5 inch harddisk of SSD Wel heb ik de indruk dat nieuwe SSD minder goed is voor oude laptop. Maar dat kan ik niet bevestigen.
 11. Gratis is beperkte tijd. Kopen is veel te duur voor wat je krijgt tenzij je een bedrijf hebt maar daar zijn veel andere producten vergelijkbaar. Kopen is per maand betalen en daar hou ik niet echt van.
 12. Kan je outlook starten of niet? Ik vind het wel vreemd dat je 1 maand later antwoord.
 13. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 14. Zal het kunnen helpen als een extra wifi kastje haal? Als je met kabel werkt is dat totaal nutteloos. Als met wifi werkt zo het in principe weinig verschil mogen zijn. (tenminste als je de nieuwste wifi kaart hebt. Je zegt: 133 Mbps...…. weest realist....het is eerder 100,150,200 of meer en niet 112,133,144 enz. Welke abonnement heb je? Bij xs4all is dat vanaf 50 tot 500 Mbps Bovendien hangt het veel af of uw modem glasvezel of koper kabel is aangesloten.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.