Ga naar inhoud

JanV

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JanV's prestaties

  1. dat was niet het probleem, maar op die pagina van google chrome heb ik hun malware programma eens uitgeprobeerd en heeft er nog een aantal kunnen uithalen. Het lijkt te werken! denk dat het eindelijk is opgelost nog eens super bedankt voor alle hulp!
  2. Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar het helpt niet... Ik krijg ook niet de melding die je hebt bijgevoegd als afbeelding? Ik krijg enkel de melding die ik als bijlage heb bijgevoegd.
  3. Er zijn toch weer pop ups opgedoken :s Is er nog iets wat ik er tegen kan doen? Het lijkt nogal uitzichtloos
  4. Na een aantal minuten surfen zijn er nog geen pop ups gepasseerd, wat daarstraks niet het geval was! Ik denk dat het gelukt is Super bedankt, Kweezie wabbit!!
  5. In bijlage de zoek results! zoek-results.txt
  6. Ik gebruik enkel chrome, maar heb Internet Explorer eens gebruikt en het duurde ook niet lang voor er pop ups kwamen. Bij Chrome is er ook nog geen verbetering :s
  7. Dat waren programma's die ik gebruikte voor een spel en het ene was beter dan het andere. Daarom staan deze er nog op, maar heb ze nu verwijderd want heb ze niet meer nodig Er werden geen schadelijke programma's meer gevonden door ADwCleaner.
  8. Alle stappen gevolgd Het logbestand staat in bijage! zoek-results.txt
  9. Dat was een snelle reactie! In bijlage staat het log.txt log.txt
  10. Ik heb mezelf in de nesten geholpen met iets te downloaden waar ik een serieuze hoeveelheid malware mee heb binnengekregen... Ik heb via ADware al veel kunnen oplossen waardoor ik mijn laptop al terug kan gebruiken, maar ik blijf vervelende pop ups met reclame krijgen om de zoveel tijd als ik gewoon ergens klik op een site. kunnen jullie mij helpen? Bedankt!
  11. sorry voor de late reactie... Ik heb de stappen doorlopen en in de bijlage staat het logje! zoek-results.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.