Ga naar inhoud

JanV

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JanV

  1. dat was niet het probleem, maar op die pagina van google chrome heb ik hun malware programma eens uitgeprobeerd en heeft er nog een aantal kunnen uithalen. Het lijkt te werken! denk dat het eindelijk is opgelost nog eens super bedankt voor alle hulp!
  2. Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar het helpt niet... Ik krijg ook niet de melding die je hebt bijgevoegd als afbeelding? Ik krijg enkel de melding die ik als bijlage heb bijgevoegd.
  3. Er zijn toch weer pop ups opgedoken :s Is er nog iets wat ik er tegen kan doen? Het lijkt nogal uitzichtloos
  4. Na een aantal minuten surfen zijn er nog geen pop ups gepasseerd, wat daarstraks niet het geval was! Ik denk dat het gelukt is Super bedankt, Kweezie wabbit!!
  5. In bijlage de zoek results! zoek-results.txt
  6. Ik gebruik enkel chrome, maar heb Internet Explorer eens gebruikt en het duurde ook niet lang voor er pop ups kwamen. Bij Chrome is er ook nog geen verbetering :s
  7. Dat waren programma's die ik gebruikte voor een spel en het ene was beter dan het andere. Daarom staan deze er nog op, maar heb ze nu verwijderd want heb ze niet meer nodig Er werden geen schadelijke programma's meer gevonden door ADwCleaner.
  8. Alle stappen gevolgd Het logbestand staat in bijage! zoek-results.txt
  9. Dat was een snelle reactie! In bijlage staat het log.txt log.txt
  10. Ik heb mezelf in de nesten geholpen met iets te downloaden waar ik een serieuze hoeveelheid malware mee heb binnengekregen... Ik heb via ADware al veel kunnen oplossen waardoor ik mijn laptop al terug kan gebruiken, maar ik blijf vervelende pop ups met reclame krijgen om de zoveel tijd als ik gewoon ergens klik op een site. kunnen jullie mij helpen? Bedankt!
  11. sorry voor de late reactie... Ik heb de stappen doorlopen en in de bijlage staat het logje! zoek-results.txt
  12. Men zus haar laptop heeft een probleem met het opstarten van google chrome en de map van muziek. Als je op het icoontje drukt van google chrome gebeurt er niets, tot na een hele lange tijd en de map muziek blijft maar duren om te laden. Ze heeft dit probleem al eens eerder gehad, maar dat kreeg ik opgelost met een vreemd programma te verwijderen. Deze keer lukt het me echter niet. ik heb een logje gemaakt met RSIT dat Ik in de bijlage zal toevoegen. Hopelijk kan er iemand me helpen... Alvast bedankt! log.txt
  13. dan ben ik blij om dit als opgelost te markeren! bedankt voor alle hulp, top-hulp hier op deze site
  14. Zeer goed zou ik zo zeggen! De problemen zijn ook van de baan, alles lijkt weer n orde voor mij xD zeggen de logjes hetzelfde?
  15. gebeurd! [ATTACH]33344[/ATTACH] AdwCleaner[S1].txt
  16. het volgende bestandje [ATTACH]33328[/ATTACH] zoek-results.log
  17. [ATTACH]33258[/ATTACH] Hier is het logbestandje! zoek-results.log
  18. Heb de code in zoek.exe ingevoerd, dit is het log bestandje [ATTACH]33209[/ATTACH] zoek-results.log
  19. [ATTACH]33203[/ATTACH] Als het nog nuttig is dan voer ik het zeker nog uit! log.txt
  20. Met adwCleaner is het me gelukt om de generic.pup.y te verwijderen en het lijkt allemaal in orde! Heb er toch al een tijdje niets meer van de problemen gemerkt hopelijk blijft het zo, alvast bedankt voor de snelle reacties!!
  21. Sinds kort doet men laptop heel raar. Hij start normaal op, alles gaat goed, ik kan een tijd deftig internetten via google chrome, maar na een tijd gaat het mis... men browser blijft hangen en ik kan niets meer doen dan hem af te sluiten. Als ik Chrome weer wil opstarten en ik klik hem aan, dan gebeurt er niets. Ik heb dan een manier gevonden, taakbeheer openen en ik zie dat er nog steeds processen bezig zijn van Google Chrome. ik beëindig deze dan en 9 van de 10 werkt Chrome weer, maar zelfs dat is niet zeker. Ik veronderstel dat dit aan de browser zelf ligt, maar wat er soms nog gebeurt is dat als dit een paar keer is voorgevallen, zelfs mijn taakbeheer niet meer wil opstarten met ctrl-alt-del. Dit gaat dan vaak nog eens gepaard met als ik mijn pc wil afsluiten, dit gewoon niet lukt... het scherm valt uit en de laptop blijft draaien... dan is het knop lang induwen of batterij laten leeglopen... kan iemand me helpen of weet iemand wat er gaande is? Ik krijg sinds kort ook melding van generic.pup.y via mijn macaffee beveiliging, heeft dit er iets mee te maken? alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.