Ga naar inhoud

JanV

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JanV

  1. Ik heb mezelf in de nesten geholpen met iets te downloaden waar ik een serieuze hoeveelheid malware mee heb binnengekregen... Ik heb via ADware al veel kunnen oplossen waardoor ik mijn laptop al terug kan gebruiken, maar ik blijf vervelende pop ups met reclame krijgen om de zoveel tijd als ik gewoon ergens klik op een site. kunnen jullie mij helpen? :adore: 
    Bedankt!

  2. Men zus haar laptop heeft een probleem met het opstarten van google chrome en de map van muziek. Als je op het icoontje drukt van google chrome gebeurt er niets, tot na een hele lange tijd en de map muziek blijft maar duren om te laden. Ze heeft dit probleem al eens eerder gehad, maar dat kreeg ik opgelost met een vreemd programma te verwijderen. Deze keer lukt het me echter niet. ik heb een logje gemaakt met RSIT dat Ik in de bijlage zal toevoegen. Hopelijk kan er iemand me helpen... Alvast bedankt!

     

    log.txt

  3. Sinds kort doet men laptop heel raar. Hij start normaal op, alles gaat goed, ik kan een tijd deftig internetten via google chrome, maar na een tijd gaat het mis... men browser blijft hangen en ik kan niets meer doen dan hem af te sluiten. Als ik Chrome weer wil opstarten en ik klik hem aan, dan gebeurt er niets. Ik heb dan een manier gevonden, taakbeheer openen en ik zie dat er nog steeds processen bezig zijn van Google Chrome. ik beëindig deze dan en 9 van de 10 werkt Chrome weer, maar zelfs dat is niet zeker. Ik veronderstel dat dit aan de browser zelf ligt, maar wat er soms nog gebeurt is dat als dit een paar keer is voorgevallen, zelfs mijn taakbeheer niet meer wil opstarten met ctrl-alt-del. Dit gaat dan vaak nog eens gepaard met als ik mijn pc wil afsluiten, dit gewoon niet lukt... het scherm valt uit en de laptop blijft draaien... dan is het knop lang induwen of batterij laten leeglopen... kan iemand me helpen of weet iemand wat er gaande is? Ik krijg sinds kort ook melding van generic.pup.y via mijn macaffee beveiliging, heeft dit er iets mee te maken?

    alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.