Ga naar inhoud

marindo

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door marindo

  1. Clarkie bedankt voor je advies.Het is mij in ieder geval gelukt mijn contacten onder te brengen in outlook.Gebruikte nooit outlook maar altijd hotmail.Nu kijken of ik ook de rest kan downloaden op mijn iPhone en ook weer op mijn pc.Heb verder nog geen muziek en foto's maar ga dit toch uitvogelen.Heb nog wel XP en volgens zeggen gaat niet alles lukken.Ik zie wel waar het schip strand.
  2. Hoe zet ik mijn contacten van iPhone 4 naar mijn pc.? De een zeg dit en de ander zeg dat.Als ik dan vraag mij duidelijk uit te leggen krijg ik een vaag antwoord over cloud ,itunes enz.Ben niet zo'n wizzkid (70) maar vind het toch nog leuk om met deze dingen om te gaan en uit te vogelen hoe en wat.
  3. Aan kweezie wabbit>bedank wmp probleem marindo. Alleen extra-opties in dit geval synchroniseren>bestandstypen enz. enz.
  4. Had voor de kleintjes leuke kleine videofilmpjes op de pc geinstalleerd die ze met windows mediaplayer eindeloos konden laten draaien.Na installatie van Nero 8(uitsluitend voor gebruik DVD branden) had Nero alles overgenomen zodat de filmpjes gewoon aan het eind stopten en dus niet automatisch weer opstarten.Waarom werkt WMP nu niet meer voor de video?
  5. Snelkoppeling op bureaublad werken weer.Na ccleaning reg.deel voor deel opgeschoond. Na elk schoongemaakte partie geprobeerd of de snelkoppeling werk.Is allemaal gelukt.
  6. Yannick Had zelf al een beetje die gedachte omdat mijn oude pc ook een DELL is.Nu vraag ik U kunt ge me een suggestie doen.Heb al een externe brander en speel geen games.Wil wel wat snelheid en wat meer werkgeheugen.Daarnaast is het wel makkelijk als ik mijn hele fotoverzameling (heb er nu al 15000 maar heb nog bakken vol) en mijn eigen platenverzameling (vanaf 1950-heden nog veel op CD en Vinyl) erop kan zetten. Dank voor de moeite.
  7. Gegroet allemaal, Ben niet een van de jongste maar nog vol belangstelling voor alles wat er om me heen gebeurt. Ben niet echt een wizzkid en hou ook niet van gamen.Fotograferen,muziek en lezen zijn mijn echte hobbies. Heb een oude PC en wil een nieuwe aanschaffen.Zag van de week de Acer AspireX 1700.Leuk klein modelletje en volgens mij genoeg voor mijn hobbies.Ik heb zelf een externe brander en een groot scherm. Heeft iemand ervaring met bovengenoemd model?
  8. Na een korte onderbreking weer de pc opgestart. Heb het bovenste gedaan.Na, dat was even puinruimen. Denk er toch over na mezelf een eigen pc te geven.Al die kleinkinderen zijn handiger dan opa op de pc maar vergeten wat een troep ze achter laten.Maar terug naar het probleem. Kon ik hiervoor mijn snelkoppeling op bureaublad niet rechtreeks openen maar via een keuzelijst,nu krijg ik de mededeling: >>Er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld.Maak een koppeling via het onderdeel Mapopties van het configuratiescherm<<Welke handeling moet ik nu verrichten?
  9. Tot voor kort kon ik elke snelkoppeling van internet op mijn bureaublad gewoon aanklikken.Nadat ik als proef Google Chrome had uitgeprobeerd en weer verwijderd kon ik mijn snelkoppelingen niet meer rechtstreeks aanklikken maar ging dit via de lijst:Opstarten met... Als ik daarna in de lijst IE aanklikte ging de gevraagde site pas open.Heeft dit te maken met de verwijderde Gchrome of is er iets anders aan de hand. Ook na systeem herstel bleef dit euvel.Ik ben nog niet zolang bezig op de PC dus verder dan systeem herstel ga ik niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.