Ga naar inhoud

superstef8

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door superstef8

  1. Ik ben zeker dat ik alle stroomconnectors heb aangesloten. Bij de cpu zit een 8-pins connector, ik heb al geprobeerd om deze met een 8-pins aan te sluiten en met een 4-pins maar dit heeft nog altijd geen effect. Ik heb ook alle stroomkabels op de gpu aangesloten, maar ook weer zonder effect. Op het moederbord zijn geen bolle condensatoren te zien, daar had ik ook al eens naar gekeken.
  2. Hoi droske, Dit heeft helaas ook geen effect, maar bedankt voor je hulp! Ik denk dat ik gewoon mijn onderdelen ga verkopen en een nieuwe pc ga kopen.
  3. Dit geeft helaas hetzelfde effect. Zou het misschien ook aan de cpu kunnen liggen of is die kans te klein?
  4. Ik krijg geen enkele waarschuwing. Zelfs als ik de pc zonder RAM opstart krijg ik niks te horen...
  5. Ik heb elk latje geheugen al apart gebropeert maar dit helpt niet.
  6. Hoi Dasle, Het gaat om een Acer Aspire G7711 en ik heb 3 geheugenkatjes (2 van 4gb en 1 van 2gb).
  7. Update: Heb het vandaag maar eens geprobeerd met mijn oude voeding maar dit geeft net hetzelfde resultaat. Ik begin nu een beetje te vrezen dat mijn moederbord naar de vaantjes is. Wat ik heel raar vind is dat de lichtjes op mijn toetsenbord en de lichtjes van mijn ethernet-connector op mijn moederbord al branden voordat ik de pc heb opgestart. Ik heb zo'n beetje het gevoel dat ik hier wat tegen mezelf aan het praten ben
  8. Volgende update: Ik denk dat ik daarstraks veel geluk heb gehad want nu doet hij het weer niet meer. Ik heb al online gezocht en ik denk nu dat het wellicht mijn voeding is die het probleem veroorzaakt. Ik ga morgen mijn oude voeding maar eens terug steken en dan kijken of mijn pc het weer doet. Ik hoop alleen maar dat de voeding geen andere onderdelen heeft stuk gemaakt.
  9. UPDATE: Ik probeerde zonet mijn pc weer op te starten na er enige tijd niks aan te hebben gedaan en nu doet hij het opeens weer. Ik begrijp niet waarom hij nu opeens wel werkt.
  10. Hallo, Ik heb pas een nieuwe voeding gekocht voor mijn pc en heb deze geïnstalleerd. Het probleem is nu dat mijn pc niet meer tegoei wilt opstarten. Als ik op de knop druk dan draaien alle fans wel (ook die van de cpu) maar ik krijg niet het biepje te horen waarna de computer eigenlijk begint op te starten. Ik krijg ook geen enkele foutmelding en geen beeld. Ik heb alle voedingskabels al dubbel gecontroleerd en volgens mij zitten ze allemaal in. Ik weet nu niet meer wat te doen. Alle hulp is zeer welkom!
  11. De grafische processor (al dan niet geintegreerd) gebruikt ook altijd een deel van je RAM-geheugen als videogeheugen. Als je bij de eigenschappen van de videoadapter gaat kijken dan kun je zien wat deze aan geheugen gebruikt.
  12. Hallo Ik heb momenteel 2 GPU's en ik vroeg mij af af het mogelijk is om de taken wat te verdelen tussen de 2 om zo een betere performance te krijgen in game. Ik heb momenteel een Asus Radeon HD 5870/G V2 en een Gigabyte Radeon HD 7850. Ik gebruik momenteel 2 monitoren (1 om op te gamen en 1 voor anere zaken terwijl ik game) en ik vroeg mij dus af ik ik de sterkste GPU (dewelke dit is weet ik niet, merk zelf niet veel verschil). kon gebruiken om te gamen en de andere GPU om het andere scherm dan aan te sturen. Tot nu toe heb ik enkel gevonden dat het alleen bij Nvidia kaarten mogelijk is om de taken op te splitsen. In de screenshot zie je dat beide GPU's worden herkend maar ik kan enkel mijn schermen aansluiten op de HD 7850 (anders krijg ik geen beeld). Ik heb alle voedingskabels ingestoken. Alle hulp is zeer welkom!
  13. Dat heb ik al geprobeerd maar dan start hij niet op en da handleiding heb ik niet meer en ik kan hem ook nergens online vinden.
  14. Wanneer je wilt gaan overclocken moet je zeker genoeg koeling voorzien. Een sterke luchtkoeler of een waterkoeling is dan nodig.
  15. Hallo, Ik heb een pc met verouderde specs, ik heb hem net uit elkaar gehaald en eens grondig gepoetst. Na het terug in elkaar te steken heb ik een probleem met het RAM-geheugen. Ik heb in totaal 10GB (2 keer 4GB en 1 keer 2GB allemaal van Kingston). Alles zit op het moederbord en is correct geplaatst (ik ken wel iets van computers) maar wanneer ik bij Windows 8.1 Pro naar mijn systeemeigenschappen ga kijken staat er dat ik maar 6GB heb. Het geheugen werkte voordien wel en ik heb het ook zeker niet beschadigd. Weet iemand mischien hoe ik dit kan oplossen zodat ik gebruik kan maken van mijn 10GB?? Specs: - Intel Core I7 930 - Acer Aspire G7711 - 1 keer Kingston 99U5471-002.A00LF (2GB) en 2 keer Kingston 9905471-009.A00LF (4GB) - ATI Radeon HD 5870 - 1TB hardeschijf en 250GB SSD - 600W Xilence voeding Alvast bedankt!
  16. Ik heb onlangs een nieuwe desktop aangeschaft maar hier had ik helaas geen wifi op. Ik heb dan maar een usb wifi adapter gekocht maar hierdoor is mijn internet en dat in heel het huis zeer traag geworden. Aangezien ik redelijk ver van onze moden (Belgacom Bbox 2) zit, zou ik graag met een powerline adapter internet willen leggen op mijn kamer. We hebben ook al tv via powerline, kan ik dan ook nog internet via powerline doen? En heb ik een wachtwoord nodig om via de kabel internet te krijgen en zo ja waar vind ik dat? Ik heb een goede internetverbinding nodig aangezien ik vaak online game. Weet iemand hier raad mee? Alvast bedankt!
  17. Waarvoor heb ik een PC nodig? vooral om te gamen en ook af en toe om foto's of filmpjes te bewerken Wat is mijn budget? MAX 600 euro Een merkcomputer of een samenstelling? ik kies zelf mijn onderdelen Ga ik overklokken? in het begin zeker niet, later is dit mischien nog een optie Ga ik later upgraden? zeker en vast, ik wil uitendelijk een high end gaming pc in huis hebben Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? ingebouwde wifi is handig alhoewel ik evengoed een wifi kaart kan installeren, USB 3.0 is geen must voor mij Ga ik zelf assembleren? ik ga de pc zelf in elkaar steken (eventueel met de hulp van enkele vrienden) Heb ik een besturingssysteem nodig? ik twijfel nog tussen windows 8 en 7 Ga ik zelf installeren? ik kan windows zelf installeren Heb ik een voorkeur aan onderdelen? de behuizing die in mijn lijst staat zou ik graag behouden, alle onderdelen zijn eventueel nog aanpasbaar, ik twijfel vooral nog over de grafische kaart Heb ik nog randapparatuur nodig? binnen mijn budget heb ik enkel de pc nodig zonder besturingssysteem Heb ik specifieke wensen? ik wil een degelijke budget pc om mee te kunnen starten Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? ik woon in belgie en ik bestel gewoon waar het goedkoopst is, liefst wel alles binnen 1 webwinkel Hier is mijn samenstelling: Tijdelijke wensenlijst | Hardware.Info België Je mag altijd zelf wat aanpassingen doen maar blijf aub onder de 600 euro. Ik wil ook 100 procent zeker zijn dat alle onderdelen passen. De case heeft 4 vooraf ingebouwde fans, zou iemand willen controleren of ik ze allemaal kan aansluiten en ook alle front USB poorten?? Bedankt!
  18. Beste Qu1ckR3loaderNL, (sorry als ik je naam verkeerd heb overgetypt) Ik heb niet veel ervaring in het kiezen van videokaarten en processors daarom laat ik dit ook aan een verstandiger iemand over. Belangrijk is wel dat je je budget vermeld en waarvoor je je pc gebruijt zodat men niet te duur of te goedkoop gaat adviseren. Ik weet echter wel een dat een processor vervangen kinderspel is (zoek maar eens op op youtube). Let hierbij wel op de socket. Je voeding vervangen kan iets lastiger worden omdat je veel kabels zal moeten loskoppelen van bv. je moederbord en je harde schijf... Ook wanneer je je nieuwe voeding installeert moet je al deze kabels opnieuw gaan verbinden. Ik raad daarom ook een (semi) modulaire voeding aan zodat je alle kabels die je niet gebruikt niet hoeft weg te steken in je behuizing. Maar ik ben ervan overtuigd dat deze upgrades je zeker zullen lukken (eventueel met wat youtube filmpjes als voorbeeld)
  19. Bedankt superjona! Ik verkies jouw samenstelling meteen boven de mijne, er werd altijd al tegen mij gezegd dat intel beter is maar omdat ik een beperkt budget heb wou ik eerst een AMD aanschaffen maar ik denk nu toch weer meer aan een intel. Nog een laatste vraagje over jouw samenstelling, ik weet dat de grafische kaart in principe dezelfde is, maar is het niet beter om de msi versie te nemen aangezien deze 2 fans heeft?? Ik wil namelijk een 'koele' pc of is deze asus met 1 fan wel voldoende??
  20. Waarvoor heb ik een PC nodig? vooral om te gamen en ook af en toe om foto's of filmpjes te bewerken Wat is mijn budget? max 600 euro Een merkcomputer of een samenstelling? ik ben van plan om zelf mijn onderdelen te kiezen Ga ik overklokken? in het begin zeker niet, later is dit mischien nog een optie Ga ik later upgraden? zeker en vast, ik wil uitendelijk een high end gaming pc in huis hebben Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? ingebouwde wifi is handig alhoewel ik evengoed een wifi kaart kan installeren, USB 3.0 is geen must voor mij Ga ik zelf assembleren? ik ga de pc zelf in elkaar steken (eventueel met de hulp van enkele vrienden) Heb ik een besturingssysteem nodig? ik twijfel nog tussen windows 8 en 7 Ga ik zelf installeren? ik kan windows zlef installeren Heb ik een voorkeur aan onderdelen? de behuizing die in mijn lijst staat zou ik graag behouden, alle onderdelen zijn eventueel nog aanpasbaar Heb ik nog randapparatuur nodig? binnen mijn budget heb ik enkel de pc nodig zonder besturingssysteem Heb ik specifieke wensen? ik wil een degelijke budget pc om mee te kunnen starten Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? ik woon in belgie en ik bestel gewoon waar het goedkoopst is
  21. Hoi, ik ben een beginneling in het bouwen van pc's. dit is mijn eerste pc die ik zelf wil bouwen, ik heb al wat gezocht naar de beste onderdelen en heb de volgende lijst opgesteld Tijdelijke wensenlijst | Hardware.Info België ik wil pc voornamelijk gebruiken voor games en multimedia, omdat ik er bijna niks van ken zou ik graag weten of deze combinaties mogelijk zijn (dus of alles bij elkaar past) en hoe goed deze pc ongeveer zal presteren. je mag ook zelf een lijst maken (mijn budget is 600 euro) of mijn lijst aanpassen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.