Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

boenke

Lid
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over boenke

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 09-09-1948

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 64bit
 • Monitor
  Lenovo
 • Moederbord
  Lenovo
 • Processor
  AMD A6 - 7310
 • Geheugen
  8 GB
 • Grafische Kaart
  AMD A4
 • Harde Schijf
  1 TB
 • Behuizing
  laptop

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Aan allemaal, Heb contact gehad met Huawei.Volgens hen is het niet mogelijk en is er maar een oplossing : een nieuw toestel. Dus voor mij is het opgelost en mag deze topic gesloten worden. Bedankt en de vriendelijke groeten. Boenke.
 2. Hallo allemaal, Door omstandigheden is het lang geleden dat 'k aanwezig was op de site dus voor iedereen een gelukkig nieuwjaar. Ben bezitter van Smartphone Huawei Y6 - SCL-L21 met android 5.1.1. Er zijn verschillende app's die niet werken onder dit systeem en daarom zou 'k willen overschakelen op een recenter android systeem. De smartphone op zich werkt nog prima. Mijn vraag : is dit mogelijk en hoe te werk gaan?? Bedankt bij voorbaat en de vriendelijke groeten. Correos.
 3. Voor Droske, Zal het in gedachte houden en aan mijn echtgenote zeggen.(oeioei) Bedankt en voor mij mag dit afgesloten worden. Vriendelijke groeten. Boenke.
 4. Voor Droske, Voor wat ik hem gebruik is het dus geldverspilling. In elk geval bedankt en de vriendelijke groeten. Boenke
 5. Hallo allemaal, Het is lang geleden maar ja waar het goed is komt men terug. Intussen heeft mijn Toshiba na 8 jaar de geest gegeven en heb mij een Lenovo Ideapad 110 - 15ACL aangeschaft. Er zijn geen problemen enkel de vraag : er zit 8GB single channel geheugen in. Vervangen door double channel geeft dat winst of is dat geldverspilling? Bedankt na al die tijd en de vriendelijke groeten. Boenke.
 6. Hallo Kweezie Wabbit, Hier ben 'k terug , de ene accu binnengedaan (had wel wat voeten in de aarde) en gewacht op de zwaardere. Deze is nu in mijn bezit en gaan wij vrolijk verder. Nogmaals bedankt voor jullie geduld en nu mag deze topic voor mij afgesloten worden. Vriendelijke groeten. Boenke.
 7. Kweezie Wabbit, Ik ben een tevreden man en voor mij mag deze topic afgesloten worden.Als mijn nieuwe accu er is open 'k wel een vervolg en laat zo iets weten. Zeer vriendelijke groeten. Boenke.
 8. Voor Kweezie Wabbit, Nogmaals bedankt voor jullie geduld en als 'k mijn nieuwe accu heb laat 'k het zeker weten,maar dit kan wel meer als een week duren en nu met de poststaking....! Vriendelijke groeten. Boenke.
 9. Er kwam er eentje niet door dus hier maar gezet : AdwCleanerS1.txt
 10. Voor Kweezie Wabbit, Hier de gevraagde logjes , AdwCleanerC1.txt Vriendelijke groet. Boenke.
 11. Voor Kweezie Wabbit, Hierbij het gevraagde logje : zoek-results.log . Bedankt voor je inzet. Voor Weng, Je hebt overschot van gelijk en rekenen kan je zeker goed!! 'K zie dat mij vergist heb in de aankoop en ga deze verwisselen voor het zwaardere type.Het is mijn eigen schuld en mijn excuses voor het starten van deze eigenlijk onnodige topic. Vriendelijke groeten. Boenke.
 12. log.txt, Zoals gevraagd het log.bestandje. Boenke.
 13. Voor Stegisoft, Sorry voor de late reactie : op de vorige accu staat ML PA3534U-1BAS en er staat ook nog WXZ20140820185 - 11,1V - 6600MaH.. Nu versta 'k ook wel dat een zwaardere accu langer kan werken maar dat de nieuwe 4400 MaH z o kort zou werken vind 'k wel raar? Misschien zit 'k er helemaal naast wie weet Vriendelijke groeten. Boenke.
 14. Hallo allemaal, 'k Heb zojuist een nieuwe accu voor mijn Toshiba L500 gekocht,zijnde een van 4400ma. Dat hij van het eerste gebruik niet het volle pond geeft begrijp 'k ook wel,maar is intussen een week oud en reeds verscheidene malen van 15% en dan terug naar 100% opgeladen. De werkingsduur is momenteel 2 uur.Is dit normaal of dien 'k mij tot de verkoper te wenden? Bedankt bij voorbaat. Vriendelijke groetjes. Boenke.
 15. boenke

  W10 - 64bit

  Voor Passer, Mijn machientje is reeds ouder dan zes jaar het zal daar aan liggen.Ben nog heel tevreden van deze Toshiba hij draait perfect op W10 . Het was het proberen waard en bij een volgende aankoop staat de W10 -64 er standaard op dus geen probleem. In elk geval bedankt voor je geduld en duidelijke antwoorden. Voor mij mag dit afgesloten worden. Amicale groeten. Boenke.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.