Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

boenke

Lid
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door boenke

 1. Aan allemaal, Heb contact gehad met Huawei.Volgens hen is het niet mogelijk en is er maar een oplossing : een nieuw toestel. Dus voor mij is het opgelost en mag deze topic gesloten worden. Bedankt en de vriendelijke groeten. Boenke.
 2. Hallo allemaal, Door omstandigheden is het lang geleden dat 'k aanwezig was op de site dus voor iedereen een gelukkig nieuwjaar. Ben bezitter van Smartphone Huawei Y6 - SCL-L21 met android 5.1.1. Er zijn verschillende app's die niet werken onder dit systeem en daarom zou 'k willen overschakelen op een recenter android systeem. De smartphone op zich werkt nog prima. Mijn vraag : is dit mogelijk en hoe te werk gaan?? Bedankt bij voorbaat en de vriendelijke groeten. Correos.
 3. Voor Droske, Zal het in gedachte houden en aan mijn echtgenote zeggen.(oeioei) Bedankt en voor mij mag dit afgesloten worden. Vriendelijke groeten. Boenke.
 4. Voor Droske, Voor wat ik hem gebruik is het dus geldverspilling. In elk geval bedankt en de vriendelijke groeten. Boenke
 5. Hallo allemaal, Het is lang geleden maar ja waar het goed is komt men terug. Intussen heeft mijn Toshiba na 8 jaar de geest gegeven en heb mij een Lenovo Ideapad 110 - 15ACL aangeschaft. Er zijn geen problemen enkel de vraag : er zit 8GB single channel geheugen in. Vervangen door double channel geeft dat winst of is dat geldverspilling? Bedankt na al die tijd en de vriendelijke groeten. Boenke.
 6. Hallo Kweezie Wabbit, Hier ben 'k terug , de ene accu binnengedaan (had wel wat voeten in de aarde) en gewacht op de zwaardere. Deze is nu in mijn bezit en gaan wij vrolijk verder. Nogmaals bedankt voor jullie geduld en nu mag deze topic voor mij afgesloten worden. Vriendelijke groeten. Boenke.
 7. Kweezie Wabbit, Ik ben een tevreden man en voor mij mag deze topic afgesloten worden.Als mijn nieuwe accu er is open 'k wel een vervolg en laat zo iets weten. Zeer vriendelijke groeten. Boenke.
 8. Voor Kweezie Wabbit, Nogmaals bedankt voor jullie geduld en als 'k mijn nieuwe accu heb laat 'k het zeker weten,maar dit kan wel meer als een week duren en nu met de poststaking....! Vriendelijke groeten. Boenke.
 9. Er kwam er eentje niet door dus hier maar gezet : AdwCleanerS1.txt
 10. Voor Kweezie Wabbit, Hier de gevraagde logjes , AdwCleanerC1.txt Vriendelijke groet. Boenke.
 11. Voor Kweezie Wabbit, Hierbij het gevraagde logje : zoek-results.log . Bedankt voor je inzet. Voor Weng, Je hebt overschot van gelijk en rekenen kan je zeker goed!! 'K zie dat mij vergist heb in de aankoop en ga deze verwisselen voor het zwaardere type.Het is mijn eigen schuld en mijn excuses voor het starten van deze eigenlijk onnodige topic. Vriendelijke groeten. Boenke.
 12. log.txt, Zoals gevraagd het log.bestandje. Boenke.
 13. Voor Stegisoft, Sorry voor de late reactie : op de vorige accu staat ML PA3534U-1BAS en er staat ook nog WXZ20140820185 - 11,1V - 6600MaH.. Nu versta 'k ook wel dat een zwaardere accu langer kan werken maar dat de nieuwe 4400 MaH z o kort zou werken vind 'k wel raar? Misschien zit 'k er helemaal naast wie weet Vriendelijke groeten. Boenke.
 14. Hallo allemaal, 'k Heb zojuist een nieuwe accu voor mijn Toshiba L500 gekocht,zijnde een van 4400ma. Dat hij van het eerste gebruik niet het volle pond geeft begrijp 'k ook wel,maar is intussen een week oud en reeds verscheidene malen van 15% en dan terug naar 100% opgeladen. De werkingsduur is momenteel 2 uur.Is dit normaal of dien 'k mij tot de verkoper te wenden? Bedankt bij voorbaat. Vriendelijke groetjes. Boenke.
 15. boenke

  W10 - 64bit

  Voor Passer, Mijn machientje is reeds ouder dan zes jaar het zal daar aan liggen.Ben nog heel tevreden van deze Toshiba hij draait perfect op W10 . Het was het proberen waard en bij een volgende aankoop staat de W10 -64 er standaard op dus geen probleem. In elk geval bedankt voor je geduld en duidelijke antwoorden. Voor mij mag dit afgesloten worden. Amicale groeten. Boenke.
 16. boenke

  W10 - 64bit

  Hallo Passer, 'K bedoelde zeker een clean install,heb 'k met mijn 32bit ook gedaan. Volgens systeem zou mijn processor een 64bit aankunnen. De verwijzing naar de site is heel duidelijk en de CMPXCHG16b die nodig is om de 64bit te kunnen installeren is volgens CPU-Z bij mij niet ondersteund. Conclusie de 64bit versie zal niet lukken en zal verder met 32bit moeten werken. 'K wil wel zeggen dat mijn laptopje prima draait op deze versie van W10 .Ben best tevreden van W10!! Bedankt voor jouw snelle en accurate reactie. Amicale groeten. Boenke.
 17. boenke

  W10 - 64bit

  Hallo allemaal, Momenteel heb 'k W10 - 32bit erop staan.'K heb van de site van Microsoft een ISO bestand op dvd gezet van W10 - 64bit.De vraag werd hier enige tijd geleden gesteld door mij om deze 64bit versie over de 32bit te zetten en dit zou moeten gaan. Nu heb 'k het reeds verscheidene malen geprobeerd doch krijg steeds de melding dat deze app.niet kan uitgevoerd worden en de juiste software dient gehaald te worden bij Microsoft.(???) Wat doe 'k hier verkeerd of is het toch niet mogelijk in dit geval. Bezit een Toshiba laptop L500 . Bedankt bij voorbaat. Vriendelijke groeten. Boenke.
 18. Voor Stegisoft en Passer, Bedankt voor jullie duidelijke uitleg daar kan 'k zeker mee verder.De harddisk is samen met de laptop al ongeveer zes jaar oud dus kan 'k hem beter gerust laten en niet overbelasten. 'k ben sowieso blij met jullie support en voor mij mag deze topic afgesloten worden. Bedankt en de vriendelijke groeten. Boenke.
 19. Passer, Ben geduldig dus geen haast en nogmaals bedankt. Vriendelijke groeten. Boenke.
 20. Beste Passer, Bedankt , 'k heb alles gelezen.Nog een klein vraagje : heeft het nut om te schakelen naar 64bit want Toshiba ondersteunt geen W10 voor mijn type laptop(te oud denk 'k).Daardoor kan 'k geen updates voor hardware en software downloaden. Alles draait prima op 32bit maar ja een mens probeert altijd te verbeteren. Amicale groeten. Boenke.
 21. Voor Passer, Misschien heb 'k het verkeerd begrepen maar nu staat er W10 op en geen W7. De link die je meegegeven hebt telt deze ook voor W10? Amicale groeten. Boenke
 22. Beste helpers en krakken, Ben bezitter van een laptop Toshiba L500 - 4GB ram - intel core duo cpu T 6500 - ATI mobility radeon HD 4650. Voorheen stond er W7 - 32bit op en heb dan een clean install gedaan van W10 - 32bit via een ISO bestand gebrand op DVD.Alles loopt als een trein geen problemen.Voor mij is W10 sneller opgestart en loopt vlotter. Nu heb 'k W10 - 64bit op een DVD gezet (ISO bestand). Enkele vraagjes : - is het mogelijk om deze 64bit over de huidige 32bit te zetten met dezelfde productcode? - is het wel nuttig ? - kun je dan je volledig ram geheugen benutten? Mijn echtgenote heeft W10 - 64bit op haar laptop staan en 'k vind(met ongeveer dezelfde configuratie als mijn)dat haar snelheid iets hoger ligt of is het misschien maar een hersenspinsel. 'k Wil wel zeggen dat er geen problemen zijn met W10 en voor mij een goed systeem. Bedankt bij voorbaat. Amicale groeten. Boenke
 23. Hallo allemaal, Ben veel te vlug geweest en heb het kunnen oplossen via register. Sorry deze topic mag afgesloten worden. Nogmaals sorry. Vriendelijke groeten. Boenke.
 24. Hallo allemaal, Gisteren na de grote herfstupdate verschenen er terug pijltjes op mijn snelkoppelingen op het bureaublad. Ervoor had 'k deze uitgeschakeld via een kleine ingreep in het register.Dus na deze update heeft men het register veranderd alhoewel gemeld werd dat er aan de bestanden en instellingen niets veranderd zou worden. Wat een soep . Hoe kan 'k deze pijltjes terug verwijderen?? Bedankt bij voorbaat. Amicale groeten. Boenke. .​
 25. Voor mijn part mag dit onderwerp afgesloten worden.Indien er problemen zijn zal 'k me weer melden. ​Bedankt en de vriendelijke groeten. Boenke.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.