Ga naar inhoud

Sabine03

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sabine03

  1. Sorry voor de late reactie. Had even een flink griepje te pakken. Heb het met de bestandslocatie en herstelpunten geprobeerd. Helaas werkt dat ook niet.
  2. Ja, het is allemaal best een poos geleden dat de foto's nog zichtbaar waren. In ieder geval nog op 5-9-2013 (toen heb ik het fotoboek gemaakt). Ik heb ook gevraagd aan de shop waar ik het fotoboek heb gemaakt of zij er niet meer aan kunnen komen, maar die hadden alleen een hele kleine versie. Ik zal het vanavond even proberen met de bestandslocatie. De foto's waren al niet meer te zien voordat het virus was verwijderd en waarschijnlijk zat mijn back-up (het sd kaartje) tijdens de tijd van het virus in mijn PC. Heb het even nagevraagd hij heeft virus + spyware verwijderd op 24-9-2013.
  3. Bedankt allemaal voor het proberen. Dat van Codec Central - Photo-JPEG Codec wordt me niet helemaal duidelijk hoe het moet. Heb het wel geprobeerd, maar ik geloof dat het toch niet echt nut heeft als ik het zo hoor.
  4. Volgens mij heb ik ze steeds alleen maar met Windows Photo Viewer bekeken. Heb ze daarna gebruikt voor in een fotoboekje en daarna leek zo'n 10% van de foto's niet meer te openen. Heb ze toen wel geprobeerd in o.a. Photoshop te openen, maar dat werkte allemaal niet. Ik zal het vanavond eens proberen met Recuva.
  5. Nog steeds Jpeg. Als ik een probeer bij te voegen krijg dit als melding: The following errors eccourred: dit is geen geldig afbeeldingsbestand Een zipje lukt wel? P8190742.zip
  6. Ben ik weer! In de bijlage het documentje AdwCleaner[S0].txt
  7. Oe, gelukkig heb ik jullie Hier de bijlage. zoek-results.txt
  8. Hierbij de bijlage. Die kennis van mij heeft wel mijn computer opgeschoond nadat ik waarschijnlijk een virus oid had. Dus misschien is dit allemaal al verwijderd? log.txt
  9. Hoi clarkie, het zijn Jpeg bestanden. De foto's zijn op een andere computer ook niet te openen niet vanaf een kaartje of via de email. Het lijkt erop alsof er een virus oid op mijn PC heeft gezeten terwijl mijn SD-kaart in de PC zat.
  10. Via zoekmachine Google na probleem met openen foto's
  11. Hoi allemaal, Al een hele poos ben ik bezig met het proberen te herstellen van een aantal foto's. Ik ben helaas niet zo handig dus het is nog niet gelukt. Ik heb het fora al doorgespit naar oplossingen, maar sorry het is voor mij echt Chinees. De foto's zijn nogal belangrijk voor me, dus het zou heel fijn zijn als ze terug te halen zijn. Iemand uit mijn kennissenkring die verstand heeft van dit soort zaken zegt dit: "Ik heb even gekeken maar ik krijg de melding dat de data leeg is. Ik heb het idee dat er spyware in zat en dat de fotos beschadigd zijn" Is er dan nog iets aan te doen? De foto's zijn niet te openen in Photoshop, Photo viewer of elk ander programma. Ik heb online ook al van die repair tools geprobeerd. Ik krijg in bijvoorbeeld Photo viewer deze melding "Deze afbeelding kan niet worden geopend. De bestandsindeling wordt niet door Photo Viewer ondersteund of de meest recente updates voor Photo Viewer zijn niet geïnstalleerd." De foto's stonden ook gewoon nog op mijn kaartje (welke al die tijd in de PC zat) maar als ik ze er vanaf haalde gebeurde exact hetzelfde (kaartje is niet beschadigd) Ik hoor het graag van jullie en alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.