Ga naar inhoud

Sjef

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sjef

  1. Ondertussen heeft mijn vrouw de pc weg gegeven en een laptop gekocht. Toch bedankt voor de hulp.
  2. Dat zal voor het volgende weekend zijn. Op het ogenblik geen lege cd's in huis en morgen weer voor de ganse week weg. Bedankt voor uw geduld.
  3. Sorry voor het late antwoord maar ben de ganse week, of langer weg voor het werk. Het moederbord is Gigabyte GA-G31M-S2L
  4. Het is geen merk pc. Intel Pentium Dual CPU E2160 1.80 GHZ (200X9) 3 GB geheugen Award modular Bios Energie Star Ally. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
  5. IDE Channel 0 Master Samsung HD IDE Channel 0 Slave none IDE Channel 1 Master TSST corp IDE Channel 1 Slave none Dit staat in de Bios.
  6. Pri. master disk; none Pri. slave disk; none Is het dit wat je bedoeld?
  7. Tijdens het scannen met malwarebytes is de pc van mijn vrouw uit gevallen en niet meer aan de praat te krijgen. Telkens verschijnt er tijdens het opstarten: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. Nu heb ik al geprobeerd om op te starten met de legale W7 CD maar ook dat gaat niet. Iemand een oplossing? Bedankt op voorhand. Desktop met W7 en 3 GB geheugen.
  8. Ik had via Google dit gevonden. Problemen met het geheugen diagnosticeren op uw computer
  9. 4 GB (2 GB beschikbaar) Ik heb die 2 latten van elk 2 GB al gecontroleerd maar er zijn geen fouten gevonden
  10. Hier de link http://speccy.piriform.com/results/s3qmXI1byh8tW6v0zAf6AVt
  11. Ik heb hier een desktop met W7 Home Premium SP1 64-bits Intel ® Core i 7 CPU 920 @ 2.67 GJHz 2.79 GHz Maar bij het geheugen geeft hij aan 4 GB (2GB beschikbaar) Waar zijn die andere 2 GB naar toe? De pc is ontzettend traag. Bedankt voor alle hulp.
  12. Met Google na wat zoeken achter hulpforums.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.