Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Jopie

Lid
 • Aantal items

  61
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jopie

 • Titel
  Nieuweling

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Zorin Core 9.1

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis
 1. Dag Hensyr, Zojuist heb ik je instructies gevolgd via "Systeemgereedschap". Er was geen resultaat.
 2. Dag Hensyr, Als ik Firefox sluit en weer opstart dan is het het beeld weer normaal. Ik heb heb al geprobeerd te achterhalen of er een verband is tussen mijn acties op de PC en dit verschijnsel. Zonder succes.
 3. Vanmorgen had ik dat probleem weer. In de bijlage stuur ik het beeld van het probleem-scherm mee.
 4. Bedankt voor de tip over dat synchroniseren. Het besproken verschijnsel is nu al twee dagen niet opgetreden. Onbegrijpelijk. Ik hoop uiteraard dat het wegblijft. Zo niet dan leef ik er maar mee....
 5. Firefox is Standaard 54.0 en het laatst bijgewerkt op 12/6/17 zoals je in de afbeelding kunt zien. Wel zie ik een verrassende mededeling op de pagina de geüploade pagina: "Zorin is niet compatibel met Firefox 54.0. Ik kan dit niet plaatsen. Beteknt dit dat ik een andere versie van Firefox moet downloaden? Zo ja worden dan alle gegevens in mijn huidige versie dan meegenomen? Overigens, Ik heb een dual boot constructie maar ik neem aan dat dit niets met dit probleem heeft te maken.
 6. Ik heb dit niet constant. Ik zou liever het woord regelmatig hiervoor gebruiken. Dit is de enige toepassing/venster waarin dit voorkomt. Het gebeurt altijd zo dat ik al enige tijd zit te werken in Firefox waarbij niets bijzonders opvalt en dat ik plotseling ontdek dat het blauwe veld met die 3 tekens rechtsboven ontbreekt.
 7. Bij mij in Zorin (Ubuntu-Linux) werkt F11 ook op deze manier. Maar het verschijnsel dat ik beschreef treedt op bij het scherm met menubalk. Ik werk nooit, ook niet per ongeluk, met het fullscreen zonder menubalk.
 8. Het OS is Zorin. Blijft uw advies om F11 te doen wel van kracht? Weet u wat de oorzaak is?
 9. Regelmatig komt het voor dat ik mijn Firefox-pagina niet meer via de 3 tekentjes kan verwijderen (kruisje) of verkleinen (vierkantje) of even wegzetten(streepje). Dat komt doordat de drie tekentjes die normaliter rechtsboven staan er niet meer zijn. Ik kan geen relatie vinden met enige andere aktie die ik mogelijk heb gedaan. Wat kan ik hieraan doen?
 10. Kan iemand n.a.v. mijn laatste vraag iets zinnigs zeggen? Bij voorbaat dank.
 11. Hallo Sento, Wel moet ik zeggen dat op de harde schijf behalve Zorin ook op een aparte partitie de documenten, video's, favorieten etc. van W7 staan. Kan ik desondanks die harde schijf afkoppelen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.