Ga naar inhoud

Jopie

Lid
 • Aantal items

  88
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jopie

 • Titel
  Nieuweling

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows10+Zorin Core 9.1(dual boot)

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Goede morgen heren, Dank voor alle steun. Echter, omdat het probleem mij te lang zonder positieve ontwikkelingen bleef heb ik de PC naar een professional gebracht. Binnen een paar uur heb ik hem weer opgehaald en hij doet het weer perfect. Ik begrijp dat het probleem werd veroorzaakt door één of meer TEMP-bestanden...... Nogmaals dank. M.v.g. Jopie
 2. Hierbij een schermopname van de bestanden op externe harde schijf. Zojuist heb ik de Thunderbird file hiervan gebruikt om de bestaande file te vervangen. Nog steeds kan ik echter in een mail geen bijlagen openen. Een link in een bericht activeren lukt wel.
 3. Een paar weken voordat ik Bitdefender installeerde had ik nog Avast in gebruik. Voor installatie van Bitdefender had ik geen probleem. Dit is een dual boot machine. Ik kan dus nog wel op Zorin werken. Maar eigenlijk wil ik dat niet meer omdat deze versie van Zorin is verouderd. Hierop draaide ik ook met Thunderbird, Firefox. Het is nu wat verwarrend omdat ik de indruk heb dat, om welke reden ook, ik niet beschik over een goed herstelpunt. De afbeelding van de bestanden die ik op mijn externe schijf heb stuur ik je apart even toe. Ik denk niet dat ik hiervan iets kan gebruiken voor mijn ba
 4. Dag Passer, Mijn W10 updates zijn helemaal bij. Je stelt voor om Hekasoft te gebruiken maar ik kan ook niet vanuit Firefox downloaden. Voordat ik deze problemen kreeg heb ik via de verkenner kopieën van Thunderbird en Mozilla op een externe schijf geplaatst---> Gebruikers\Gebruiker\AppData\Roaming. Kan ik de Thunderbird en Mozilla bestanden gewoon in mijn verkenner verwijderen en daarna die files vanaf die externe schijf opnieuw plaatsen?
 5. Ik zie nu dat er mails binnenkomen waarvan de inhoud ontbreekt. Weer een nieuw probleem.
 6. Dag Passer, Die 4 berichten zijn niet belangrijk. Ik zoek uitsluitend met Startpage. Ik noemde Firefox-mail maar dat is natuurlijk Thunderbird. Omdat mijn problemen ineens op diverse plekken ontstonden zal het toch niet alleen aan de browser liggen?
 7. In W10 incl. Thunderbird en Firefox heb ik tegelijk een aantal problemen: - Bijlagen bij een firefox-mail zijn niet meer te openen. - Verzenden en opslaan van bericht is niet meer mogelijk. Voor melding zie afbeelding. - Het maken en opslaan van .odt, .odg, en .ods-documenten lukt niet meer. - Ik kan op een site niet via een link naar een document. Kort voor deze verschijnselen heb ik Bitdefender Antivirus Free geïnstalleerd maar voor alle zekerheid weer verwijderd. Problemen blijven. Zie afbeeldingen voor alle meldingen.
 8. Het bleek me dat die instelling er al was. Ik kijk het maar even aan.
 9. Kan ik de virusscanner Avast nu weer downloaden of is het nu beter deze niet meer te nemen?
 10. Dat is gelukt. Elke gebruikte website is boven in een tab weergegeven. Datzelfde zou ik ook voor Thunderbird willen hebben. Heb je een soortgelijke tip voor me?
 11. Hierbij is het bestand. Zojuist gemaakt. Fixlog.txt
 12. Hallo Abbs, Wat mis je dan nog van mij? Is dat het bestand Fixlog.txt?
 13. Jopie

  Firefox tabs

  Als ik in Firefox werk dan blijven de websites die ik niet heb afgesloten niet boven in een tab zichtbaar. Dus ik kan zo niet snel van de ene naar de andere al gebruikte website gaan. In plaats daarvan moet ik weer met mijn pijltje de Firefox icoon beneden in het scherm aanraken waardoor zich alle geopende schermen heel klein tonen. Door daarop te klikken toont zich die website weer normaal. Maar bij elke site-wisseling moet ik hetzelfde doen. Ik weet dat ik voorheen kon zien op de tabs bovenin welke sites er open stonden en er dan op klikken. Hoe krijg ik die situatie weer terug?
 14. Inmiddels heb ik gevonden Hoe ik bij mijn lopende vraag/gesprek kan komen.
 15. Het werkt weer zoals dat hiervoor ging. Mogelijk dat Avast invloed had. Je kunt dit item dan wel als gesloten beschouwen. Bedankt. Ik heb per ongeluk alle communicatie van ons over dit onderwerp gewist. Excuus.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...