Ga naar inhoud

Jopie

Lid
  • Items

    88
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jopie

  1. Goede morgen heren, Dank voor alle steun. Echter, omdat het probleem mij te lang zonder positieve ontwikkelingen bleef heb ik de PC naar een professional gebracht. Binnen een paar uur heb ik hem weer opgehaald en hij doet het weer perfect. Ik begrijp dat het probleem werd veroorzaakt door één of meer TEMP-bestanden...... Nogmaals dank. M.v.g. Jopie
  2. Hierbij een schermopname van de bestanden op externe harde schijf. Zojuist heb ik de Thunderbird file hiervan gebruikt om de bestaande file te vervangen. Nog steeds kan ik echter in een mail geen bijlagen openen. Een link in een bericht activeren lukt wel.
  3. Een paar weken voordat ik Bitdefender installeerde had ik nog Avast in gebruik. Voor installatie van Bitdefender had ik geen probleem. Dit is een dual boot machine. Ik kan dus nog wel op Zorin werken. Maar eigenlijk wil ik dat niet meer omdat deze versie van Zorin is verouderd. Hierop draaide ik ook met Thunderbird, Firefox. Het is nu wat verwarrend omdat ik de indruk heb dat, om welke reden ook, ik niet beschik over een goed herstelpunt. De afbeelding van de bestanden die ik op mijn externe schijf heb stuur ik je apart even toe. Ik denk niet dat ik hiervan iets kan gebruiken voor mijn back, of zie jij iets? In W10 Firefox lukt het niet om iets te downloaden. Met Farber Recovery Scan Tool Link lukt het dus niet. Windows is bij mij 64 bit.
  4. Dag Passer, Mijn W10 updates zijn helemaal bij. Je stelt voor om Hekasoft te gebruiken maar ik kan ook niet vanuit Firefox downloaden. Voordat ik deze problemen kreeg heb ik via de verkenner kopieën van Thunderbird en Mozilla op een externe schijf geplaatst---> Gebruikers\Gebruiker\AppData\Roaming. Kan ik de Thunderbird en Mozilla bestanden gewoon in mijn verkenner verwijderen en daarna die files vanaf die externe schijf opnieuw plaatsen?
  5. Ik zie nu dat er mails binnenkomen waarvan de inhoud ontbreekt. Weer een nieuw probleem.
  6. Dag Passer, Die 4 berichten zijn niet belangrijk. Ik zoek uitsluitend met Startpage. Ik noemde Firefox-mail maar dat is natuurlijk Thunderbird. Omdat mijn problemen ineens op diverse plekken ontstonden zal het toch niet alleen aan de browser liggen?
  7. In W10 incl. Thunderbird en Firefox heb ik tegelijk een aantal problemen: - Bijlagen bij een firefox-mail zijn niet meer te openen. - Verzenden en opslaan van bericht is niet meer mogelijk. Voor melding zie afbeelding. - Het maken en opslaan van .odt, .odg, en .ods-documenten lukt niet meer. - Ik kan op een site niet via een link naar een document. Kort voor deze verschijnselen heb ik Bitdefender Antivirus Free geïnstalleerd maar voor alle zekerheid weer verwijderd. Problemen blijven. Zie afbeeldingen voor alle meldingen.
  8. Het bleek me dat die instelling er al was. Ik kijk het maar even aan.
  9. Kan ik de virusscanner Avast nu weer downloaden of is het nu beter deze niet meer te nemen?
  10. Dat is gelukt. Elke gebruikte website is boven in een tab weergegeven. Datzelfde zou ik ook voor Thunderbird willen hebben. Heb je een soortgelijke tip voor me?
  11. Hierbij is het bestand. Zojuist gemaakt. Fixlog.txt
  12. Hallo Abbs, Wat mis je dan nog van mij? Is dat het bestand Fixlog.txt?
  13. Als ik in Firefox werk dan blijven de websites die ik niet heb afgesloten niet boven in een tab zichtbaar. Dus ik kan zo niet snel van de ene naar de andere al gebruikte website gaan. In plaats daarvan moet ik weer met mijn pijltje de Firefox icoon beneden in het scherm aanraken waardoor zich alle geopende schermen heel klein tonen. Door daarop te klikken toont zich die website weer normaal. Maar bij elke site-wisseling moet ik hetzelfde doen. Ik weet dat ik voorheen kon zien op de tabs bovenin welke sites er open stonden en er dan op klikken. Hoe krijg ik die situatie weer terug?
  14. Inmiddels heb ik gevonden Hoe ik bij mijn lopende vraag/gesprek kan komen.
  15. Het werkt weer zoals dat hiervoor ging. Mogelijk dat Avast invloed had. Je kunt dit item dan wel als gesloten beschouwen. Bedankt. Ik heb per ongeluk alle communicatie van ons over dit onderwerp gewist. Excuus.
  16. Hallo Abbs, Hierbij de 2 bestanden die zijn gemaakt door Farbar. Ik heb een probleem om in dit helpforum met 1 druk op de knop bij mijn lopende gesprek te komen. Wat moet ik daarvoor aanklikken? Addition.txt FRST.txt
  17. Excuus. Antwoord op je vraag is dat het volgens mij ineens is gekomen. Ik zal die acties die je aangeeft uitvoeren en feedback geven.
  18. Dag Abbs, Met dat vergrootglas werkte het wel. Ik merk nu dat de reactie na het aanklikken van de iconen niet steeds is dat het totale beeld komt maar dat ik de cursor nog eens op en neer moet bewegen waardoor vlak boven dat icoontje een klein beeld van die site komt. Als ik daarop klik opent hij zich. Dit heb ik nooit gehad is is ook onprettig. Hoe bereik ik nu dat na het aanklikken de icoon het gewenste scherm zich altijd meteen opent?
  19. Nog een aanvulling. Het gebeurt in Windows10 en ook opdrachtprompt en Avast Antivirus starten niet op.
  20. Tegelijk starten zowel Firefox als Thunderbird niet meer op. Aanleiding zie ik niet. Hoe los ik dit op ? Moet ik ze opnieuw installeren?
  21. In W10 heb ik bij Instellingen al diverse keren in Back-upopties het vakje Nu Back-up maken aangeklikt. Ik verwacht dat daardoor op mijn externe schijf de kopieën van de door mij geselecteerde bestanden verschijnen. Dat gebeurt niet! Ook wordt er niet automatisch gebackupt. Mijn externe harde schijf is mijn back-upmedium. Dat wordt ook bevestigd op hetzelfde blad. Ik heb ook al een paar keer op dat blad gekozen voor Back-up maken naar ander station, en toen weer die externe harde schijf genoemd. Handmatig kan ik probleemloos bestanden naar die externe schijf kopieëren. Wat kan de oorzaak zij?
  22. Ik maak gebruik van de gratis Avira beveiligingssoftware. In de bijlage wordt getoond dat Avira blijkbaar 6 programma's nodig heeft en totaal 660 Mb ruimte inneemt. Is dat niet erg veel? Dit soort info kan ik, ook bij andere software niet boven water krijgen.
  23. Hallo Abbs, Hierbij het gevraagde txt bestand. Ik heb de pc enkele keren opgestart en het lijkt nu weer normaal te zijn. Ik blijf er op letten en als hij weer hetzelfde doet wil me graag weer melden. Hartelijk dank voor de hulp. Scan detectie.txt
  24. Hierbij de genoemde bestanden. Addition.txt FRST.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.