Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stephanreisig

Lid
 • Aantal items

  79
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stephanreisig

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 • Monitor
  Dell Algemeen niet-PnP-beeldscherm on ATI Radeon X1200 Series
 • Moederbord
  MICRO-STAR INTERANTIONAL CO.,LTD Model MS-7367 (CPU 1) Versie 1.0
 • Processor
  AMD Athlon 64 X2 5200+
 • Geheugen
  DDR2 Grootte :4096 MBytes
 • Grafische Kaart
  ATI Model Radeon X1200 Series
 • Harde Schijf
  Hitachi HDP725032GLA360 ATA Device /Grootte: 320 GB, WDC WD5000AAKS-65YGA0 ATA Device ( 500 GB ) , WDC WD800BB-00DKA0 ATA Device ( 80 GB )
 • Voeding
  ?
 • Geluidskaart
  High Definition Audio-apparaat
 • Behuizing
  ?

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

299 profielweergaven
 1. @Passer Zijn er bij Processen in Taakbeheer geen processen, die ik ùit kan zetten, die bv niet nodig zijn? ( zie voorgaande afb.) MVG, Stephan
 2. PS: ik zal 't maar gewoon zèggen, dan: Ik heb geen legale versie van Win 7. En dus ook geen codes en licenties, etc. en ook geen installatie-cd. Hopelijk heeft iemand een alternatieve òplossing ... ? ;-)
 3. Ik hèb nog wel steeds het gevoel dat er iets op de achtergrond veel cpu aan het gebruiken is. Hij bevriest af en toe en dan is de cursor een wachtwieletje. Afbeelding Taakbeheer processen :
 4. Hallo @Passer , chkdsk c: /f functioneert wel. Er verscheen een Opdracht prompt scherm en hij begon te werken / scannen Ik ging heel even naar de keuken, kwam terùg et voilà : Schermpje weg. Ik weet dus niet wàt er ondertussen gebeurd is.
 5. Hallo @Passer , Ja, alle belangrijke updates zijn nu 'voltooid' en dus gelùkt! Hij staat op 'groen' en Ok. Ik zal chkdsk c: /f even proberen. Wat was het nut daarvan ook alweer?
 6. Hallo @Passer , Mbv 'Fix it for me' op deze website https://support.microsoft.com/nl-nl/help/2608523/how-to-clean-a-corrupted-silverlight-installation-and-then-reinstall-silverlight heb ik het update-probleem voor Silverlight òpgelost !! En de wachtende silverlight-update is daarna ook meteen gelùkt!! In Geschiedenis van Updates staat: Beveiligingsupdate voor Microsoft Silverlight (KB4013867) Installatiedatum: ‎27-‎3-‎2017 18:57 Installatiestatus: voltooid Type update: belangrijk Deze beveiligingsupdate voor Silverlight bevat fixes die worden beschreven in KB-artikel 4013867. Deze update is achterwaarts compatibel met webtoepassingen die zijn gemaakt met eerdere versies van Silverlight. Meer informatie: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=842566 Help en ondersteuning: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=105787 Zie afbeeldingen:
 7. Mbv info van @karel ( Tech Team ) heb ik Windows Defender uitgeschakeld.
 8. @Passer Als ik bij Geschiedenis van Updates windows kijk dan mislukken updates van Microsoft Silverlight steeds. Als ik nou eens Microsoft Silverlight verwijder ?!? Dan hoeft er ook geen update daarvoor te geschieden, niet waar ? Volgens mij is dan het probleem opgelost. Tòch ?? Verder: Ik heb op aanraden van @abbs Avira Free geinstalleerd iplv MSE antivirus. Ik las op de website van Windows dat Windows Defender èn MSE automatisch uitgeschakeld worden, zodra je een ander virusscanner installeert en gebruikt. Nu heb ik MSE helemaal verwijderd , maar nu worden er nog steeds updates voor Defender gedaan. Ik neem dus aan dat Defender dus nog gewoon ingeschakeld is ?? Interfereert Defender dan niet met Avira Free ?? EN kan ik Windows Defender ùitschakelen ? MVG, Stephan
 9. @Passer ik heb sfc /scannow gedaan. Er verschijn een opdrachtprompt, waar vanalles in gebeurd, maar het is maar een mili-second zichbaar en dan weer weg. Daarna gebeurd er niets.
 10. @Passer oh ok. Doen het eerst even zo. Tnx
 11. Ik heb mijn neef gemaild en gevraagd of hij een .iso-bestand van Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 via WeTransfer naar mij wil sturen, zodat ik 't op een dvdtje kan branden. Zodra dit gelukt is kom ik bij je terug! @Passer
 12. @Passer Op de site van Windows installatie download : " Meld u aan bij het Servicecentrum voor volumelicenties om Enterprise-edities te downloaden." Dat kàn ik niet doen, als je begrijpt wat ik bedoel.
 13. Een DVD schijfje van 4.7 GB zou voldoende moeten zijn om er een .iso bestand op te branden ??
 14. Enfin, ten eerste wil ik iedereen bedanken voor het meedenken. Ik heb mijn pc van mijn neef gekregen, dus niet zelf gekocht. Windows 7 zat er toen al gewoon op. Ik zal even een dvd schijfje gaan kopen, waar minstens 3000 mb op kan. en dan kijken we verder.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.