Ga naar inhoud

Egofortis

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

423 profielweergaven

Egofortis's prestaties

  1. Nadat ik 2 dagen weg was, heeft mijn laptop een probleem gekregen uit het niks, voor ik weg ging werkte alles perfect. Ik heb een medion erazer x6817 laptop. Bij het drukken op de power-on knop krijg ik eerst deze beeld: Hier achter krijg ik direct deze beeld waar het fout staat vermeld: Ik heb al heel veel op verschillende forums zitten rond kijken wat het probleem zou kunnen zijn. Iedereen zegt dat je bij deze probleem in je bios moet geraken en daar de boot terug juist ranschikken, nog is er bij deze kans dat het probleem in het harde schijf zit, dat deze gewoon kapot is, om dit na te kijken heb ik een andere hardeschijf geplaatst, en het holp dus niet, nog altijd de 2 opeenvolgende beelden te zien. Wat mijn GROTE probleem is, IK KAN NIET IN DE BIOS GERAKEN. Of ik nu bij het startscherm f2, f12, DEL... (alles geprobeerd) druk, gebeurt er niks. Alleen als ik fn+f2 druk voor de eerste scherm met medion en intel logo verschijnt, gebeurt er iets anders, er is continu zwarte scherm en als ik bij deze het laptop wil afsluiten moet ik veel langer op de power-on knop drukken dan normaal. Alvast bedankt voor de hulp!
  2. Bedankt voor de reactie, ik was niet op de hoogte van de BIOS-update, als ik weer windows 7 erop zet, zou het dan het probleem kunnen oplossen? Ja dat klopt, ik heb windows 8 vanuit een usb-stick geinstalleerd maar ik heb de boot priority weer normaal ingesteled dus het schijf Hitachi staat als eerst. Hebt u één of andere veronderstellingen dat windows 8 de oorzaak kan zijn van het probleem? Zoals ik al zei het is een heel raar probleem, alles werkt perfect aldus ook windows 8, maar soms wil hij gewoon niet starten, als hij niet wil starten dan start de bios toch ook niet, ik denk dat het probleem buiten de software ligt, maar ik ben ook geen kenner van deze zaken, gewoon ervaring...
  3. De 2de schijf was ook perfect in orde gelijk de eerste. MSN-nummer: 30012955 Eerste windows die hier al op stond was windows 7, maar ik heb al een paar keer windows overgeschreven in die tijd dat ik mijn laptop heb, ik kom van windows 8 en heb dus opnieuw windows 8 op gezet, ik had paar virussen die ik al beu was en ze waren moeilijk te verwijderen, dus heb ik gewoon opnieuw windows 8 geinstalleerd en alles verwijderd van alle harde schijven behalve documenten en foto's. Het probleem kwam plots uit het niks, met het probleem heb ik al zeker en vast paar keer windows overgeschreven enzo en dat holp niet. Dus ik vrees of het fout wel in windows kan zitten.
  4. Bedankt voor uw reactie, ik heb alles gedaan zoals u het heeft uitgelegd maar jammer genoeg zit het probleem niet in de harde schijf omdat hij 100% in orde is. Ik heb mijn belangerijkste hardeschijf gescand waar mijn windows op staat, alle programma's enz... Ben nu bezig met mijn 2de schijf te scannen waar niks speciaal op staat, als er daar een probleem gevonden gaat worden zal ik het direct melden. Zoals gevraagd hier een printscreen van de resultaten, via de link openen. http://postimg.org/image/e3aphv4j3/
  5. Ach ja bijna vergeten, als de laptop weer werkt, werkt hij prima, geen enkele fout of vertraging ofso. Sinds ik 1 week geleden het laptop helemaal heb afgekuist van stof vanbinnen bij de koeling en nieuwe koelpasta onder de processor en videokaart heb laten steken werkt het laptop super goed gelijk ik deze pas gekocht heb. Dus geen enkel probleem is te merken.
  6. Bedankt voor zo een gedetailleerde uitleg, vervolgens kunt u alles simpel uitleggen om uw moeite te besparen. Hier is dus de link: http://speccy.piriform.com/results/bjMlZ40DzjnuKBB5jepuMg0 Ter info, ik heb een russisch versie van windows 8 64x. Ivm uw vragen, ik hoor geen enkele pieptoon en nog nooit gehoord, ik dacht dat het alleen maar op pc's was zo'n piepgeluid. De situatie is eiggenlijk veel simpelder en heel bizar, de toestel doet helemaal niks als de batterij erin zit (batterij is al helemaal verouderd en er brand een alarm knipperlicht op het laptop dat de batterij al helemaal plat is) en als ik op de power-on knopje duw gebeurd er ook gewoon niks maar als ik de batterij eruit haal, de voeding afsluit en dan weer erin steek brand de power-on knopje voor 1 seconde wanneer ik erop druk, maar niks schiet dus in gang, en als ik vervolgens nog duw op de power-on knop gebeurd er weer niks, maar als ik de voeding weer afsluit en weer aansluit brand het power-on knop weer voor 1 seconde. Als het laptop niet meer doet probeer ik gewoon vanalles, de accu eruit halen en weer erin, de voeding van de adapter afsluiten en weer erin en eens uit de stopcontact en terug erin maar niks helpt, ik had eens een idee gekregen dar er mss een contact niet goed aangesloten is in het laptop maar dat kan ook niet want soms als die plots niet meer werkt kan ik hem gewoon laten staan en over een tijdje schiet hij weer in gang... Zoals ik al zei, het is een zeer rare situatie, ik heb die probleem op internet gezocht maar niemand had iets dergelijks, ik heb dus geen idee wat het kan zijn.
  7. Het probleem blijft, wat heel raar is dat het laptop gewoon op een willekeurig moment wel weer in gang kan schieten met batterij en zonder.
  8. Hallo iedereen, ik heb problemen met mijn laptop Medion Erazer X6817. Het laptop wil soms niet meer opstarten. Meestal gebeurd dit nadat ik het voeding uit de contact doe en het laptop vanzelf uitvalt, maar ik had al ook eens dat hij gewoon random uitvalt en niet meer wil opstarten... Dus als die niet meer wil opstarten probeer ik vanalles, batterij uithalen en weer insteken enzo, maar als ik op de power-on knop druk gebeurd er niks, het lampje brand dan even 1 sec, net alsof hij daarvoor geen stroom genoeg heeft dus, soms kan het 1 minuut duren tot hij plots in gang schiet bij het drukken op de power-on knop, soms 10 minuten, soms zelfs half uur of langer... Het probleem zou waarschijnlijk ook niet bij de voeding liggen want wanneer het laptop het wel doet kan ik de kabels goed bewegen, ook de voeding bij het contact kan ik alle kanten draaien enzo en het laptop blijft dus altijd energie krijgen. Het probleem komt niet al te vaak voor maar kan verschillen, soms 2 keer op een week, soms doet hij het een maand zonder problemen... & Wat mijn veronderstelling is is dat mijn accu het all niet meer doet, maar een laptop die energie krijgt via voeding moet het toch sowieso zelfs zonder accu doen... dus hier twijfel ik om. Anders heb ik het laptop eens vanbinnen gekuist van de stof en de koelpasta vervangen en dus geen resultaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.