Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

boutek

Lid
 • Aantal items

  134
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over boutek

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 14-09-1970

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. En aan wat is dat te zien dat de harde schijf aan het gaan is? Ik heb deze laptop nog maar anderhalf jaar... 🙁
 2. Hey alle, mijn laptop liep trager dan anders, ik vond niet direct wat er aan de hand was en heb hem terug naar de fabrieksinstellingen gezet met behoud van mijn bestanden. Nu blijft hij regelmatig nog altijd hangen en dan ik moet ik telkens opnieuw herstarten. Iemand enig idee hoe ik dit kan verhelpen?
 3. Oke dankjewel voor de tip. Ik denk dat alles nu weer loopt zoals het hoort dus kan dit item al "opgelost" beschouwd worden. Bedankt voor de hulp!
 4. Ik heb de indruk dat alles nu terug werkt zoals het hoort en dat de verbinding stabiel is. Het is gewoon een wifi versterker van Telenet welke ik boven in het stopcontact gestoken heb. We kregen daar 1 gratis exemplaar van als klant.
 5. Oke, alvast ontzettend bedankt voor uw hulp!
 6. Bij deze het logje van Fixlog... Fixlog.txt
 7. Het is er ene van Telenet, ik wie niet echt welk model het is en de doos heb ik ook niet meer. Ik stuur er een foto van mee.
 8. @ kweezie wabbit, bijgevoegd de logjes... Addition.txt FRST.txt
 9. @stegisoft, ik heb sinds enkele maanden een extra wifiversterker boven staan maar het probleem deed hem al eerder voor. De laptop heeft bijna een jaar in de kast gelegen en had toen ook al die kuren. Ik heb toen een andere gekocht met de gedachte er wel eens op het gemak naar te kijken en het is er nu pas van gekomen. Daarnet na het opstarten gaf hij weer geen verbinding en was de cursorpijl ook ineens weg. Na hem opnieuw opgestart te hebben heb ik nu wel weer verbinding dus rare kuren
 10. Ja maar ik krijg enkel mijn wifi verbinding te zien. Er worden geen andere verbindingen weergegeven terwijl dit voorheen wel het geval was.
 11. Ik geraak er niet meer uit wijs. De ene keer maakt hij geen netwerkverbinding (en is er ook geen netwerk te vinden). De andere keer wel (zoals nu). Dan weer is de toetsenindeling zomaar veranderd naar azerty terwijl het een qwerty toetsenbord is. Kan ik die laptop hier eens laten doorlichten?
 12. Ik kan enkel nog verbinden via een netwerkkabel, in de instellingen is het onderwerp wifi (wat voorheen er wel was en alle beschikbare netwerken aangaf) niet meer te zien, soms valt de cursor gewoon weg (en dit is enkel op te lossen met opnieuw opstarten), soms loopt alles vast... Hij doet niet echt meer wat ik ervan verwacht en ook na een volledig systeemherstel blijven die problemen opduiken. Wat kan ik doen ?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.