Ga naar inhoud

NIA

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

NIA's prestaties

  1. Bluetooth is nergens te vinden om inteschakelen ook niet bij het draadloos tab waar je ook vliegtuigmodus vindt. De driver heb ik gedownload maar het zegt dat ik al een nieuwere versie heb geinstalleerd. Ik heb via apparaatbeheer alsnog de driver gedeinstallleerd en weer opnieuw geinstalleerd maar geen verandering. De knop met Fn+F3 wat de bluetooth hoort inteschakelen reageert ook niet.
  2. Medion Akoya S4214 MD 98622 MS Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Core i5-3317U CPU @ 1.7Ghz, 8,0GB Ram, Intel HD Graphics 4000 120GB Kingston SSD + 500GB Seagate HD
  3. Daar bevind zich helaas geen niks om aan en uit te zetten. Ik weet dat het daar hoort te zijn, maar het lijkt verdwenen!
  4. Beste leden, Ik heb sinds een aantal maanden mijn Windows van 8 naar 8.1 geupgrade. Helemaal vlekkenloos gegaan geen problemen met drivers of wat dan ook. Nu wou ik mijn bluetooth toetsenbord weer gaan gebruiken en wat ik ook doe lukt mij dit niet. Mijn netwerkadapter de Inte Centrino Wireless-N2230 is helemaal up to date (ik heb zelfs een andere geprobeerd met laatst beschikbare software niet gelukt) Nou wat is het probleem, ik zie nergens Bluetooth staan, in Windows 8 (doe ik nu ook) ging ik naar rechts boven Settings -> Change PC Settings -> PC and Devices -> en dan had je daar bluetooth staan. Dat is nu verdwenen. Bij device manager-> netwerkadapter -> wireless N2230 heb ik ook dat vinkje van Powermanagement uitgedaan. Ook geen resultaat, Bij advanced zie je wel dat bluetooth staat enabled, maar dat is ook het enige plek waar ik in heel mijn laptop zie dat ik Bluetooth heb, HELP ME PLEASE
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.